Ayyy aynen eltilerden gına geldi artık. Benim eltiminde iki çocuğu var biri kızımdan 9 ay büyük, kendisi iki çocuğu var diye her şeyi çok iyi biliyor, bebek prof. gibi davranıyor sinir oluyorum. Ben kızımda şunu yapıyordum bunu yapıyordum böyleydi, şöyle yap böyle yap. Benim kızım yatıyordu 4 aylıkken seninki yatmıyor yatması gerek bu dönemlerde normal değil filan, düzenini ona göre ayarlamalısın. Benim düzenim çocuğa göre. Aç olabilir bebeğin ondan ağlıyordur. Ağzında pamukçuk çıkar doktor antifungal ilaç verdi derim antibiyotik der.
Kızı 16 aylık oldu hala 1 dişi bile çıkmamış, bana diyorki her seferinde "Anne sütü emen bebeklerin dişi geç çıkar daha iyidir geç çıkması daha sağlam olur çürümez, mama alanlarınki erken çıkar erken çürür." Ben kızımı emziriyorum ama eskiden günde 1 2 kere mama veriyordum hatırlarsınız konularımdan, aslında kendiside kızı şlk doğdupu zamanlar mama vermişti ama vermemiş gibi konuşuyor, ona göre benşm kızımın dişinin zamanında çıkma sebebi mamaymış. Kim dedi sana bunları doktor mu diyorum yoo çevreden söylediler 1 2 kişi değil kimle konuştuysam öyle söyledi, internette de araştırmıştım öyle diyor, Alakası yok söylediklerinin dişle yani. Böyle saçma sapan şeylere inanan birine kaynanam ve eşim filan nasıl çok iyi anne gözüyle bakıyor anlamıyorum. Çocuğunu aylık kontrollerine bile götürmüyordy ilk 6 ay aşı yaptırmak haricinde. Kilosunu vs kendisi bakıyormuş evde.