2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gazlı olmaz diyenler need de acaba. Kizim da uykusuzdu ne mama ne meme almadı reflüye döndü gazi perişan oldum oğlumda gazlı uyku nedir bilmiyorum. Seni cok iyi anlıyorum. Hava güzelse koy arabaya yürü sana da iyi gelir bebeğe de su anda covid var komşu akrabadan kaciyoruz oturup sohbet edip kahve içemiyoruz yollara vuralim kendimizi bebislerde uyur.
Valla kim demişse alakası yok hemde oyle boyle degil yapmadigim şey kalmadı havalar ısınsa bari 2 gündür yağmurlu burası güneşi gorunce çıkıyoruz 2 kere cıktık simdiliksimdilik

Dene bakalim cañim insallah alir . Masallah oglusuna Allah nazardan kourusun😍 bende bir beze anne kokusu sindirip bebeğin yanına koyuyorlarmis onu araştırıyorum. Arkadaşım cok rahat ettirdiği söylüyor onlar tülbent koymuşlar onunla uyurdu hep diyor. Oğlum ya ayakta sallayarak uyuyor ya da kolumda ikiturlu beni alıkoyuyor. Kizim kahvalt i mamasında beni bekliyor 😏gec uyandı biz etmiştik kahvaltıyı şimdi yanima gel diyor ama oğlanda ayakta salla diyor gunu takmamak elde degil😀
Amin canım çok sagol 🧿🧿 ay benim ki yanına uzanınca itekliyor beni kokumu koyunca da uyumaz kesin 😂😂😂 bebis biraz kendi kendine vakit geçirecek etrafi izleyecek kıvama gelse sana daha kolay olur kizinla ilgilenmen için vakit kalır. Kızın kac yaşındaydı canım?

Günaydın kızlar nasılsınız 🤗
2 aylık aşımızı olduk sabah çok ağladı kuzum ya😔 6 kilo 61 cm olmuşuz gayet güzel dedi ebemiz. Rota yaptırmaya düşünüyorsan 3 aylıkken gel yapalım dedi. Sizler düşünüyor musunuz özel aşıları oğlumda sadece menenjit yaptırmıştık
Maşallah bebisine 🧿🧿 aşıdan sonra ateş vs olur muymuş canım sordun mu? Bana banyo yaptırıp getir 3 gün yikayamazsin aşıdan sonra dedi ebe hanım. Korktum bende ağır mı aşı acaba diye. Rotayı düşünüyorum canım doktorumuz tavsiye etti 105 günü geçmesin 3. Ayda yapalım dedi. Tüm özel aşıları yaptırcaz inşallah.

Emzik tutmuyor mu emzik alsa büyük kolaylık olur? Ihlamur papatya içebilirdim rahatlatirdi seni. Yok mu yakınında bebeğe bakacak o esnada seni uyutabilcek annem dostum?
Canım annem yanımda ama psikolojik olarak uyuyamıyorum bu aralar loğusa depresyonu galiba psikatriste gideceğim. Benim gibi olup ilaç kullanan var mı çok korkuyorum geçmeyecek diye

Maşallah bebisine 🧿🧿 aşıdan sonra ateş vs olur muymuş canım sordun mu? Bana banyo yaptırıp getir 3 gün yikayamazsin aşıdan sonra dedi ebe hanım. Korktum bende ağır mı aşı acaba diye. Rotayı düşünüyorum canım doktorumuz tavsiye etti 105 günü geçmesin 3. Ayda yapalım dedi. Tüm özel aşıları yaptırcaz inşallah.
Karma aşı olduğu için ateş huzursuzluk beklenir dedi inşallah ateşimiz olmaz. Banyo da verem aşısında yaptırılmiyormus sadece. O yüzden 3 gün yıkanma dedi. Bu ozel aşılara da her eczane farklı fiyat veriyor

Karma aşı olduğu için ateş huzursuzluk beklenir dedi inşallah ateşimiz olmaz. Banyo da verem aşısında yaptırılmiyormus sadece. O yüzden 3 gün yıkanma dedi. Bu ozel aşılara da her eczane farklı fiyat veriyor
2. Ayda yapılan verem değil mi canim karma mi yapıldı ben mi yanlış anladım. Bizim her zaman alışveriş yaptığımız tek bir eczane var ordan aliriz yüksek ihtimalle. Keşke ticarete dökülmeden sabit bir fiyatı olsa çok daha iyi olurdu sağlık söz konusu olunca insan endise ediyor farklı fiyatlar görünce.

2. Ayda yapılan verem değil mi canim karma mi yapıldı ben mi yanlış anladım. Bizim her zaman alışveriş yaptığımız tek bir eczane var ordan aliriz yüksek ihtimalle. Keşke ticarete dökülmeden sabit bir fiyatı olsa çok daha iyi olurdu sağlık söz konusu olunca insan endise ediyor farklı fiyatlar görünce.
2 de bacaktan vuruldu bir koldan 3 tane olunca karma diyorlar ama. Aynen sabit bir fiyatı olsa keşke herkes kendi kafasına göre fiyat belirliyor. Bir de 2 marka varmış içeriği aynıymış ama bakalim zamanı gelince onu da vurdururuz.

Amin canım çok sagol 🧿🧿 ay benim ki yanına uzanınca itekliyor beni kokumu koyunca da uyumaz kesin 😂😂😂 bebis biraz kendi kendine vakit geçirecek etrafi izleyecek kıvama gelse sana daha kolay olur kizinla ilgilenmen için vakit kalır. Kızın kac yaşındaydı canım?
5.5 yaşında kizim ilgilenemiyorum eşimde bende cok üzülüyoruz. Akşamları oğlanı eşim salliyor bazen gece uyuyamadıysam dayanamayacak haldeyken uyuyorum 1 saat ama dayanılacak durumdaysam.kizimla vakit geçiriyoruz gündüz de ev işlerini yaptırıyorum bulaşık yıkarken mutlu oluyor bazen kitap çalışıyoruz oğlanı yanına bırakıyorum onunla konuşuyor. Geçecek insallah bu günlerde biraz ele avuca gelsin bebekte kendisini.oyalar oyuncaklarla.
Aşıyı konuşmuşsunuz doktoruna biz sorduk nisan mayıs aylarında ishal yaygınlaşır dedi 29 nisan da karmayı atlatalım mayıs ayının başında yaptiracagiz rotayı. Menenjit aşıları cok uçuk fiyat olarak 550 tl ye almıştık bir aşıyı bunu ister 4 doz ister 2 doz yatırıyorsun birde 2 çeşitli varmis doktor ikisi de farklı dedi 2sininde yapılması daha doğru olurmuş. Asi yapildigi gun ates yapıyor kolunda agri yapiyor. Kolunu oynatamadi kizim ilk gun ateşi cikti 2 kez ateş düşürücü verdim.

Canım annem yanımda ama psikolojik olarak uyuyamıyorum bu aralar loğusa depresyonu galiba psikatriste gideceğim. Benim gibi olup ilaç kullanan var mı çok korkuyorum geçmeyecek diye
Emzirdigimiz icin ilaç icilmeyebilir. Kendini rahatlatacak şeyler düşün bebe Gi arada bırakıp eşimle vakit geçirin. Ben zona çıkarmıştık ilk dogum da ilk defa ve kapandım küçük bebeğin sorumluluğunu tasiyabilcek mıyım derken ilaç falan vermedi doktor emzirdigim için krem sürdüm sadece. Aslında pozitif düşünsek bak ne güzl annen yaninyanında istedigi n zaman eşinle bir kkahve içersin vakit geçirirsin dışarı markete cikabilirsin. Kovidden dolayi sinirlida olsa hic kimsesi olmayana göre şanslısın iyi tarafından görelim.

2 de bacaktan vuruldu bir koldan 3 tane olunca karma diyorlar ama. Aynen sabit bir fiyatı olsa keşke herkes kendi kafasına göre fiyat belirliyor. Bir de 2 marka varmış içeriği aynıymış ama bakalim zamanı gelince onu da vurdururuz.
Siz geçirdiniz sira bizde huysuzluk yapiyot karma asi. Yavrum nasil canı yandı kim bilir . Sünnet geliyor aklıma daha da farkına varmadan yaptırmak istiyorum eşim ağırdan alıyor herşeyi ağırdan aldığı gb 😣

Kızlaarrrr çok uzak kaldım buradan . Doğurduk, doğuruyormuyuz ,doğuracağız derken 2 ay geçmiş . Hepiniz bebişlerde iyidir inşallah . Biz iyiyiz çok şükür . Kızımım gazı , kakası uğraşıyoruz . Allah başka dert vermesin inşallah .4. 5. Ayda geçer diyorlar . Bakalım hayırlısı
Gazi yoğundu sizinde sanirim kabız mi oldu bebiş kakasi demissiniz? Annenin sütü koyu yağlı süt ise o da kabız ve gaz yaparmış Allahım bebe Gi beslemek ne zor.yagsiz olsa kilo alımı az olur yağlı olsa gaz olur 😣

5.5 yaşında kizim ilgilenemiyorum eşimde bende cok üzülüyoruz. Akşamları oğlanı eşim salliyor bazen gece uyuyamadıysam dayanamayacak haldeyken uyuyorum 1 saat ama dayanılacak durumdaysam.kizimla vakit geçiriyoruz gündüz de ev işlerini yaptırıyorum bulaşık yıkarken mutlu oluyor bazen kitap çalışıyoruz oğlanı yanına bırakıyorum onunla konuşuyor. Geçecek insallah bu günlerde biraz ele avuca gelsin bebekte kendisini.oyalar oyuncaklarla.
Aşıyı konuşmuşsunuz doktoruna biz sorduk nisan mayıs aylarında ishal yaygınlaşır dedi 29 nisan da karmayı atlatalım mayıs ayının başında yaptiracagiz rotayı. Menenjit aşıları cok uçuk fiyat olarak 550 tl ye almıştık bir aşıyı bunu ister 4 doz ister 2 doz yatırıyorsun birde 2 çeşitli varmis doktor ikisi de farklı dedi 2sininde yapılması daha doğru olurmuş. Asi yapildigi gun ates yapıyor kolunda agri yapiyor. Kolunu oynatamadi kizim ilk gun ateşi cikti 2 kez ateş düşürücü verdim.
Ah canim tam da oyun isteyeceği yaşta. Corona olmasaydi belki yarım gün anaokuluna falan gider biraz enerjisini atardi bu günlerde tüm çocuklar şanssız maalesef. Her defasında söylüyorum 2. Çocuğu olanlar gerçekten işiniz zor Allah yardımcın olsun canım. Allahtan eşin yardımcı oluyor tam tersi olsa birde o sinirini bozardi.

Aşıları için baya plan çıkarmak gerekiyor hepsi üst üste gelsin istemem ben sadece canı acıyacak onu düşünüyorum. Demek ki önceden ne olur ne olmaz ateş düşürücü bulundurmak lazım evde. Menenjit sıkıntıymış ya 2 tür yani 2 ser doz olsa 4 doz mu olacak off zor geçecek hic dayanamıyorum igne yapılırken. Sanırım rota ağızdan veriliyor bir tek onu endise etmiyorum.

Hayla kızımı emzremiyorm geçmedi biberonla veriyorm diye gazı çok oldu. Uyutmadı hiç sahurdan snra kendimde değilim hiç başm çatlyor uykuszluk basur Eşim gidip kremini alacak kızlar kullanabilrmymm bilgisi olan var mı

All is well All is well canim sendemiydi bu normal dogum sonrasi deri parcasi kalan? Aldirabildin mi naptin? Benimki kanama yapmaya ve aci vermeye basladi 😔 doktor kendiliginden gidebilir demisti ama hic oyle bir goruntu yok sanki daha cok buyudu. Sende bu tarz komplikasyonlar varmi?
Bende doktora sordum daha çok yeni doğum oldu dedi kendiliğinden küçülür dedi benim hemoroid sorunum da var kanama oldu dün nerden olduğunu bile anlamadım boyotu aynı gibi suan için yakma işlemini sordum doktora pek oralı olmadı

Ah canim tam da oyun isteyeceği yaşta. Corona olmasaydi belki yarım gün anaokuluna falan gider biraz enerjisini atardi bu günlerde tüm çocuklar şanssız maalesef. Her defasında söylüyorum 2. Çocuğu olanlar gerçekten işiniz zor Allah yardımcın olsun canım. Allahtan eşin yardımcı oluyor tam tersi olsa birde o sinirini bozardi.

Aşıları için baya plan çıkarmak gerekiyor hepsi üst üste gelsin istemem ben sadece canı acıyacak onu düşünüyorum. Demek ki önceden ne olur ne olmaz ateş düşürücü bulundurmak lazım evde. Menenjit sıkıntıymış ya 2 tür yani 2 ser doz olsa 4 doz mu olacak off zor geçecek hic dayanamıyorum igne yapılırken. Sanırım rota ağızdan veriliyor bir tek onu endise etmiyorum.
Eşime bir plan çıkarmıştı doktor bulursam atayım yanlış yönlendirmek istemem . Biz oglan a 2 doz yaptırmak istiyoruz cok pahalı dolara bağlı artıyor fiyatı.insallah kızamık aşısı vardır kuzenim gecen ay yaptırmamis 1 yaş aşısı sanirim oğlu 1 yaşında.

Hayla kızımı emzremiyorm geçmedi biberonla veriyorm diye gazı çok oldu. Uyutmadı hiç sahurdan snra kendimde değilim hiç başm çatlyor uykuszluk basur Eşim gidip kremini alacak kızlar kullanabilrmymm bilgisi olan var mı
Proctolog kremden eşim memnundu birde ilacı var ama emziriyorsun icemeyebilirsin. Oruc tutuyor musun? Insallah kizim biberona alışmaz yok işin zor ister istemez mamaya yönlenirsin l. sen gumus kapak kullanmalıydın?

X