2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler 🥰🙏🏻 sancılarımı kasılma olarak hissettim. Ama geceden en net belirti sanki aşırı gaz sancım varmış gibiydi. Ve bugün tüm gün karnım taş gibiydi, hiç yumuşama olmamıştı. Birşeylerin farklı olduğunu hissetmiştim.
Teşekkür ederim açıkladığınız için bilgilenmiş oldum 🥰
Kızlar kontrolden cıktık. Çatı muanesi kötüydü. Sezaryene karar verdik 15 mart. Bi kemik varmıs baskın mıs ondan dolayı normal olmaz bide acı eşiğin çok düşük dedi.10 mart son kontrol tahliller falan. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz üzüldüm ama yapcak bsy yok saglıklı olalım da. 🤲
Salı günü muayenem var benimde bu çatı muayenesi yatış yapılınca 5 6 kez yapılmıştı kısacık sürdü ama acı hissettim umarım dayanırım kısa sürer yine ama acı çekmiştim ben daha önce yani acı hissetmedim diyen nasıl hissetmiyor anlamıyorum kısa sürüyor değil mi yine ?

Tatlım çok kafana takma, dua et, olumlu düşünmeye çalış. Doğum anında bebek kanala girebiliyormuş önceden girmese bile o yüzden stres yapma. Herkesin doğum hikayesi de farklı. Benim yengem doğum yaparken biz arada yanına giriyorduk bazen oturdu bazen kalktı hareket etti ama genelde yatar ve oturur pozisyondaydı birde youtubeda bir video var epiduralli normal doğum yapan biri doğumunu anlatıuor, o da odada yalnız ne eşi ne annesi odaya giremiyor nasıl doğurduğunu anlatıyır sancı çekerkenkş halleri vs kendi kendinş çekmiş istersen izle. Korkma, yapacaksın, başaracaksın inş.
Bu arada epidural aldın hiç ağrısız sıızısız doğum yapacaksın hiçbşr şey hissetmeyeceksin diye birşey yok 😂 epidurali sezaryendeki gibi vermiyorlar, dozajını bebeği ıkınarak itebileceğin şekilde ayarlıyorlar. Normalde duyacağın sancıdan daha az bir sancı duymuyormuşsun ama o yüzden daha rahat oluyormuş.
Eşim Dr.a demiş normal yapmak istiyor epidural le falan normal olmaz mı die. Dr da epidural de de belirli sancı acıklık oluyor ondan sonra iğneyi vuruoz, eşiniz dayanamaz, çatı muanesine dayanamayan bu aciya hiç dayanamaz demiş.
Teşekkür ederim açıkladığınız için bilgilenmiş oldum 🥰

Salı günü muayenem var benimde bu çatı muayenesi yatış yapılınca 5 6 kez yapılmıştı kısacık sürdü ama acı hissettim umarım dayanırım kısa sürer yine ama acı çekmiştim ben daha önce yani acı hissetmedim diyen nasıl hissetmiyor anlamıyorum kısa sürüyor değil mi yine ?
Bnm 2 sn sürdü. Çünkü Dr bakarken zaten acıdı Dr geri cekildi hemn. Direk sezaryen dedi. Bnm bi kemik basık mış bebeğin kafası çıkamaz ordan dedi bide acı eşiğim düşük müş. Yani bnm çatı muanem dediğim gibi 2 3 sn sürdü. Başkalarınınkini bilmiom ne kadar sürüo

Günaydın cnm. Nasılsınız bebek nasıl sen nasılsın. Bugün cıkıo musun yada cıktın mı eve. Bşy sorcam kg olarak ultroson la aynı mı cıktı yoksa düşük mü cıktı🤣
Canım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyi 🤗 bnmde şimdiye kadar normaldi Dr geleceği yok dedi cuma ya kadar bekleriz kendiliğinden gelmezse alırız dedi önce suni o da olmazsa sezeryan. Sağ Salim kavuşalım da önemi yok artık napalm 🙏

IMG_20210307_083432.jpg
kızlar 22 şubatta birliktelik oldu erken yaptım ama 2.çizgi silik çıktı sizce varmı

Canım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyi 🤗 bnmde şimdiye kadar normaldi Dr geleceği yok dedi cuma ya kadar bekleriz kendiliğinden gelmezse alırız dedi önce suni o da olmazsa sezeryan. Sağ Salim kavuşalım da önemi yok artık napalm 🙏
Amin inşallah kuzum 🤲🤲😍aynen cnm saglıcakla gelsin tospiklerimiz🤲🤲🤲😍🧿

günümüz aynı. Doktor cuma kontrol için çağırdı. Sana neden geleceği yok dedi ki daha gününe var aslında😊

X