2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Allah yar ve yardımcınız olsun canım sağlıkla alırısn inşallah kucağına ❤️

Ay bi de yine dönüyormuş 😂😂😍
Şok olurum 😂😂
Durmadan dönüyo heralde icerde senin kiz😂😂
Benimkide çıkmak için cabaliyo sanki elimi koydum karnima bekliyorum her yeri degiyo elime asagida kafası yukarda ayaklari kıpır kıpır 😍
Oy maşallahh ya bu gece bebeler baya hareketli😄 benimkinin kafa aşağıda sırtı sol karnıma doğru hayal et popo sağ karnıma doğru ayaklar da sağa doğru uzatmış böbreğime doğru. Aşağı yukarı sallıyor oradan da bilmem anlatabildim mi. Yine ilginç bir şekil 😂

Valla bilemedim 2 3 tur attı heralde 😜😂 karnımı delip çıkacak sanki 😂 belki diyorum kanala girmeye çalışıyordur 😂
Ay benimki de korkutuyo beni elini ayağını çıkartcak diye endişeleniyorum 😂😍 maşallah çok hareketli
Maşallahhh😍 ne yedik ne içtik anlamadım hiç durmuyorlar 😂

Uyuyordum ne guzel sancıyla uyandım dayanılmayacak degil Allahtan kasiklarimda şimdilik pijama sıktı sanirim herzamanki pijamalı giymedim o.yapmis.olabilir diyorum..

Ay dogm yapanlar siz nasil uyudunuz ya ben heyecandan ölucem uyuyamiyorm bir turlu
Ay ben de uyuyamazdım gayet normall herşey çok güzel geçer inşallah 😍🤗 güzel hberlerle dön canım yarın. Sancılar devam ediyormu
Bu gece babası da izledi miniği oda üstten ayaklarla vuruyo alttan idrar torbasını yumrukluyo 🤣
Ay sormaa ya benimki tekmeliyo idrar torbasını 😂 kafayı da bi yaslıyorki. Yatarken karnını ko babasının sırtına bazen yav ne çok hareket ediyor diyo 😂😂
Şok olurum 😂😂

Oy maşallahh ya bu gece bebeler baya hareketli😄 benimkinin kafa aşağıda sırtı sol karnıma doğru hayal et popo sağ karnıma doğru ayaklar da sağa doğru uzatmış böbreğime doğru. Aşağı yukarı sallıyor oradan da bilmem anlatabildim mi. Yine ilginç bir şekil 😂

Valla bilemedim 2 3 tur attı heralde 😜😂 karnımı delip çıkacak sanki 😂 belki diyorum kanala girmeye çalışıyordur 😂

Maşallahhh😍 ne yedik ne içtik anlamadım hiç durmuyorlar 😂
Kız nasıl durmuş öyle 😂😍 maşallah artık kanala girmeye çalışıyordur annesi 🤗🤗
kurban olurum 😍😍

Uyuyordum ne guzel sancıyla uyandım dayanılmayacak degil Allahtan kasiklarimda şimdilik pijama sıktı sanirim herzamanki pijamalı giymedim o.yapmis.olabilir diyorum..
O yapmış olabilir dün benim de. Kasıklarımda olan sancı dar pijama giydiğim için oldu sanırım canım

Ay ben de uyuyamazdım gayet normall herşey çok güzel geçer inşallah 😍🤗 güzel hberlerle dön canım yarın. Sancılar devam ediyormu

Ay sormaa ya benimki tekmeliyo idrar torbasını 😂 kafayı da bi yaslıyorki. Yatarken karnını ko babasının sırtına bazen yav ne çok hareket ediyor diyo 😂😂

kurban olurum 😍😍
Vallahi ben bu çocuğu çözemedim bugüne kadar çok garip şekillerde gördük ultrasonda 😂😂 artık ters mi dönüyor kanala mı giriyor bilemedim hâlâ durmadı 2 saattir çok aktif. Son zamanlarda hiç bu kadar uzun süre aktif olmamıştı hoşuma gitti hareketlenmesi😍

Markete gittik bugün sadece yürüdüm ölüyorum ama 😬😬 yürü dedi Dr ama yürümek de mahvetti

Vallahi ben bu çocuğu çözemedim bugüne kadar çok garip şekillerde gördük ultrasonda 😂😂 artık ters mi dönüyor kanala mı giriyor bilemedim hâlâ durmadı 2 saattir çok aktif. Son zamanlarda hiç bu kadar uzun süre aktif olmamıştı hoşuma gitti hareketlenmesi😍
Yaa baya turluyor içerde demek 😂😂😍 benimki de hareketlendi şimdi bi sabah böyle çok hissediyorum. Bi de akşam yatarken 😄 alan açılıyor heralde uzanınca ona

kurban olurum 😍😍
Eşimde acıyo mu diyo içerde oynarken karnım haraket ediyo ya 🤣 ama idrar torbası zıplatıyo acıyo 😬😬

O da kalmıyor bugün banyoya eve gittim geldim 65 e düşmüş kilom dolu mide ,tuvalete çıkmadan bı de göbek de biraz sis hala ona rağmen İyi gitmiş
Masallah canim senin çoğu gitmiş. Beenimde vücudum yüzüm ellerim nasil sisti ödem ne kadar gidecek merak.ediyorum.

X