2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar folik asit devlet karşılıyor muydu?yoksa Dr yazsa bile ücretli mi alınıyordu?

Hayırlı olsun öncelikle, aynen ben de ilk hamileliğimde betahcg 22 ydi hemen gitmiştim, sonra kaç kere kan verdim 3 hafta falan da gide gele beklemek zorunda kalmıştım. Bu sefer sabredip 6. haftada gittim kese bebek kalp atışı hepsini gördüm çok şükür:)

6-7 civarı duyuluyor genelde

Benim tsh yıllardır yükse, hamilelik zamanı iyice artıyor kontrollerini aksatma da gerekirse ilaç kullanırsın, ilaç kullanınca da bir sorun olmuyor
İlac bebege zarar verir diye korkuyorum 🙁

Kızlar midem bulanıyor diyenler inanın düzenli yemeğe başlarsanız mide bulantılarınız geçer benimde 3 gün öncesine kadar midem çok bulandırdı düzenli yemeğe başladım iştahım artıyor gittikçe kendinizi en azından kahvaltıda yumurta yemeğe alıştırın çok faydası oluyor

Kızlar midem bulanıyor diyenler inanın düzenli yemeğe başlarsanız mide bulantılarınız geçer benimde 3 gün öncesine kadar midem çok bulandırdı düzenli yemeğe başladım iştahım artıyor gittikçe kendinizi en azından kahvaltıda yumurta yemeğe alıştırın çok faydası oluyor
Kuzu valla neler yaptigimi bilsen olmuyo yedigim dakka daha sofradan kalmadan cikiyo sık sık az az yemeye calsiyorm oda olmuyo bi yudum su icym hepsi cikiyo meyve suyu iciyorm direk yani evde o kdr cok sey aldmki belki biri ise yarar diye yok yani hepsinden tiksiniyorm. Bugun doktor ilac yazdi bakalm gece ic iki tane dedi onu iccm insallah gecirr

Kuzu valla neler yaptigimi bilsen olmuyo yedigim dakka daha sofradan kalmadan cikiyo sık sık az az yemeye calsiyorm oda olmuyo bi yudum su icym hepsi cikiyo meyve suyu iciyorm direk yani evde o kdr cok sey aldmki belki biri ise yarar diye yok yani hepsinden tiksiniyorm. Bugun doktor ilac yazdi bakalm gece ic iki tane dedi onu iccm insallah gecirr
Ya ne bileyim krakerle başladım bulantım geçti sonra sabah kahvaltılarımı yapınca midem rahatladı akşamda yiyebilmeye başladım geçmiş olsun ya inşallah çabuk geçer bu durumun 🤲

Bekle kardeşim hiç belli olmaz ya tutunursa sana bırakmazsa seni ben burdayım anne demiş sana dimi hiç korkma bol sıvı tüket Rabbim çok büyük 🤲🤗 elini karnına koy ayetel kürsi oku hiç telaş yapma 🤲🤗
İnşallah... oluruna bıraktım alışmaya çalışıyorum çok sağolun

Hanımlar en güncel beta hcg lerinizi merak ediyorum.. dün kan verdim sonuç 119455 kaç oluyor yani hiç anlamadım bugün randevum var dua istiyorum inş herşey yolundadır 🤲🤲

Canım temmuz 13 bat benim ama yumurtlama neredeyse bir hafta erken oldu. Batıdan 5 gün önce öğrendim hamileliği
Anladım kuzum benim doktor 5 hafta olmadan bakmamıştı ama burda bi arkadaş 4 haftalıkken görmüş keseyi o yüzden bişey diyemiyorum ☺️

Hanımlar en güncel beta hcg lerinizi merak ediyorum.. dün kan verdim sonuç 119455 kaç oluyor yani hiç anlamadım bugün randevum var dua istiyorum inş herşey yolundadır 🤲🤲
Beta baya baya yüksek kaç aylık hamilesin acaba inşallah güzel haber alırsın canım 🤲

Kızlar o mide bulantısı olayı genetik diye biliyorum annenizde zamanında nasılsa genelde aynısını yaşıyormuş kişi. Benim annemde hiç bulantı olmamış aksine iştahı açılmış ben de kızıma hamileyken bulantım olmazdı şimdi değişik bir şekilde hem bulanıyo hem kazınıyo birseyler yemezsem bayilcak gibi oluyorum kusma yok ama midem kazınıyor oburiks doğurcam galiba 😬😅

X