Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazılarını karşılıyor canım. Hepsini karşılamıyor.Bayanlar folik asit devlet karşılıyor muydu?yoksa Dr yazsa bile ücretli mi alınıyordu?
Bazılarını karşılıyor canım. Hepsini karşılamıyor.
3.57 cikti iki hafta sonra yine bakalim dusmezse ilac baslayalim dediKaç çıktı? 4,38 e bir ay daha bekleyelim dedi dr bana ilç vrmedi
İlac bebege zarar verir diye korkuyorumHayırlı olsun öncelikle, aynen ben de ilk hamileliğimde betahcg 22 ydi hemen gitmiştim, sonra kaç kere kan verdim 3 hafta falan da gide gele beklemek zorunda kalmıştım. Bu sefer sabredip 6. haftada gittim kese bebek kalp atışı hepsini gördüm çok şükür:)
6-7 civarı duyuluyor genelde
Benim tsh yıllardır yükse, hamilelik zamanı iyice artıyor kontrollerini aksatma da gerekirse ilaç kullanırsın, ilaç kullanınca da bir sorun olmuyor
İlac bebege zararlı degil herkes kullanıyo hamilelikte bende icicem düşmezse3.57 cikti iki hafta sonra yine bakalim dusmezse ilac baslayalim dedi
allah kolaylik versin benmde cok haff tiksinme basladi oglumda hic yoktu boyle bisey hic tiksinmem mide bulantisi olmamistiInsallah oyledr bende surekli kusuyorm acaba gelisemedimi diye endiselendm hicbisey yiyemiyorm
İlac bebege zarar verir diye korkuyorum
Amiin, Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim ❤ sizden de güzel haberler bekliyorum inşallah ❤Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza
Cok kotu valla ya onceden sabah cikariyodm simdi gece bile yatrmiyo git gide siddetleniyo ilac aldm bugun baslcm insallh iyi gelirAlla
allah kolaylik versin benmde cok haff tiksinme basladi oglumda hic yoktu boyle bisey hic tiksinmem mide bulantisi olmamisti
Kuzu valla neler yaptigimi bilsen olmuyo yedigim dakka daha sofradan kalmadan cikiyo sık sık az az yemeye calsiyorm oda olmuyo bi yudum su icym hepsi cikiyo meyve suyu iciyorm direk yani evde o kdr cok sey aldmki belki biri ise yarar diye yok yani hepsinden tiksiniyorm. Bugun doktor ilac yazdi bakalm gece ic iki tane dedi onu iccm insallah gecirrKızlar midem bulanıyor diyenler inanın düzenli yemeğe başlarsanız mide bulantılarınız geçer benimde 3 gün öncesine kadar midem çok bulandırdı düzenli yemeğe başladım iştahım artıyor gittikçe kendinizi en azından kahvaltıda yumurta yemeğe alıştırın çok faydası oluyor
Ya ne bileyim krakerle başladım bulantım geçti sonra sabah kahvaltılarımı yapınca midem rahatladı akşamda yiyebilmeye başladım geçmiş olsun ya inşallah çabuk geçer bu durumunKuzu valla neler yaptigimi bilsen olmuyo yedigim dakka daha sofradan kalmadan cikiyo sık sık az az yemeye calsiyorm oda olmuyo bi yudum su icym hepsi cikiyo meyve suyu iciyorm direk yani evde o kdr cok sey aldmki belki biri ise yarar diye yok yani hepsinden tiksiniyorm. Bugun doktor ilac yazdi bakalm gece ic iki tane dedi onu iccm insallah gecirr
İnşallah... oluruna bıraktım alışmaya çalışıyorum çok sağolunBekle kardeşim hiç belli olmaz ya tutunursa sana bırakmazsa seni ben burdayım anne demiş sana dimi hiç korkma bol sıvı tüket Rabbim çok büyük elini karnına koy ayetel kürsi oku hiç telaş yapma
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun
Canım temmuz 13 bat benim ama yumurtlama neredeyse bir hafta erken oldu. Batıdan 5 gün önce öğrendim hamileliğiKaç hafta kaç gün canım
Anladım kuzum benim doktor 5 hafta olmadan bakmamıştı ama burda bi arkadaş 4 haftalıkken görmüş keseyi o yüzden bişey diyemiyorumCanım temmuz 13 bat benim ama yumurtlama neredeyse bir hafta erken oldu. Batıdan 5 gün önce öğrendim hamileliği
Beta baya baya yüksek kaç aylık hamilesin acaba inşallah güzel haber alırsın canımHanımlar en güncel beta hcg lerinizi merak ediyorum.. dün kan verdim sonuç 119455 kaç oluyor yani hiç anlamadım bugün randevum var dua istiyorum inş herşey yolundadır