2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bana da son 25 diyor 🙈 ne ara geldik bu günlere yaa daha dün kalp atışını duymaya gidiyorduk ilk kez 🥺 zaman geçiyor inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza 🥰
Zaman çok hızlı geçti hemde çok heyecanlayım sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi inşallah herkes sağlıklı olarak kavuşur evladına

analarına garezleri gerçekten bak işte hepsi aynı inat bu çocuklar inat:halay:

doktorun yanında çok uslular ama nedense. bizde de renkli 2 fotosu var oda önceki haftalardan mucize eseri anlık yakalanmış :KK48::KK48::KK48:

doktor bu haftalarda artık yeri çok daraldı sağlığı yerindemi ona bakılır resim çok beklemeyin dedi zaten beklemiyoz alıştık artık :KK48::KK48:
Aynen ben de saglik kismindayim o da fotosu var diye yani yoksa insan merak eder cidden 🤭🤭
Akrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez:KK64:
Buyurugggn ben akrebimmmm 🤣🤣
ahhh ahhh inşallah akıllı uslu olurlar da geneli çok inatlar arkadaşım:110:
tanıdığım bütün akrepler de anne babayla sürekli güç savaşı içinde oluyorlar.
6. hisleri gerçekten çok kuvvetli ve seni nasıl ikna ediceğini çok iyi biliyorlar sürekli gözde olmaya çalışırlar ve düşündükleri hep onlara göre doğrudur ve en kötüsü de karşısındakini azcık saf yerine koyuyorlar :KK48: anlaşmak çok zor anacım.
Benim ergenligim benim cocugum olsa agzina agzina vururum diyordum, cocugum da akrep olacak 🥴 esim, ben ve bebis (insallah) Kasım dogumluyuz 🤣🤣

Akrep ozelliklerini cok tasimasam da bilirim 🤣🤣

Benim sancı çıktı kızlar 😳Doktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı ve korkutucu
Çok heyecanlandım. Hadi bakalım. Gün kesinleşince yaz bana canım olur mu? Bir ihtiyacınız olursa da haber vermen yeterli. Evimiz hastaneye yakın sayılır. 😍

Akrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez:KK64:
Ben bir akrep olarak hiçç cektirmem mesela🤭annemin en uslu akıllı çocuğuyum hâlâ öyle der😁 sadece kendime gore prensiplerim vardır çok konuşanı boş konuşanı cekemem😂 yapilanlari istesemde unutamiyorum🙈ama kin tutmam Allaha havale ederim öyle intikam alırım sokarım falan gibi şeyler yok yani gerci yakinlarim bana sen akrep değilsin fena olman lazımdı diyorlar ama yükselenim terazi ondan biraz uysalim galiba

Çok heyecanlandım. Hadi bakalım. Gün kesinleşince yaz bana canım olur mu? Bir ihtiyacınız olursa da haber vermen yeterli. Evimiz hastaneye yakın sayılır. 😍
Yazarım haftaya çarşambaya bir dahaki kontrol bakalım ☺️Bugün oda kapı süslemesine filan baktım, odaları görmedim hala , muayene ücretleri artmış tekrar doğumu konuşmadım haftaya onları da net öğrenirim👌

Yazarım haftaya çarşambaya bir dahaki kontrol bakalım ☺️Bugün oda kapı süslemesine filan baktım, odaları görmedim hala , muayene ücretleri artmış tekrar doğumu konuşmadım haftaya onları da net öğrenirim👌
Doğumu sordum ben, aynı ama zam gelebilir siz doğurana kadar dediler :KK70: Dedim şimdi ödesem olmaz mı? Kabul etmediler. İlla zamlı kilitleyecekler bana :KK70: :KK70:

Doğumu sordum ben, aynı ama zam gelebilir siz doğurana kadar dediler :KK70: Dedim şimdi ödesem olmaz mı? Kabul etmediler. İlla zamlı kilitleyecekler bana :KK70: :KK70:
Onu ben de sormuştum, zam gelme ihtimaline karşı hastane kendisini korumak için önden ödeme kabul etmiyor dediler 😂ama haftaya artık kabul ederler herhalde. Ziyaretçi olayını herşeyi ayrıntılı konuşmak lazım. Bugün nst için de doğumhane katına çıkardılar , yenidoğan ünitesi de ordaymış görünce kalbim güp güp 😂

Onu ben de sormuştum, zam gelme ihtimaline karşı hastane kendisini korumak için önden ödeme kabul etmiyor dediler 😂ama haftaya artık kabul ederler herhalde. Ziyaretçi olayını herşeyi ayrıntılı konuşmak lazım. Bugün nst için de doğumhane katına çıkardılar , yenidoğan ünitesi de ordaymış görünce kalbim güp güp 😂
Doğumhane kaçıncı katta ki? Nst çekilen yer Ahter Hocanın odası ile aynı katta. Ziyaretçi kabul ediliyor ama eşler doğuma giremiyor denildi bize. Ödemeyi illa yatışın yapıldığı gün aldıklarını belirtti. =)

Doğumhane kaçıncı katta ki? Nst çekilen yer Ahter Hocanın odası ile aynı katta. Ziyaretçi kabul ediliyor ama eşler doğuma giremiyor denildi bize. Ödemeyi illa yatışın yapıldığı gün aldıklarını belirtti. =)
Evet o kattaydı , ama bugün çok yoğunlarmış 4. Katta doğumhaneye çıkacaksınız dediler o şekilde görmüş oldum 🥰Ziyaretçi olayı iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim şimdi 🤪Gelip uzun uzun kalmaz umarım kimse

Evet o kattaydı , ama bugün çok yoğunlarmış 4. Katta doğumhaneye çıkacaksınız dediler o şekilde görmüş oldum 🥰Ziyaretçi olayı iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim şimdi 🤪Gelip uzun uzun kalmaz umarım kimse
Biz uygun bir mesaj yazacağız arkadaşlarımıza. Pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyi 😊

Ben yine vitamini aksattim bugun iceyim onlari 😕 bitki caylarinada bi yerde icilir dedikleri bi yerde icilmez diyor bu donemde icemedim bende
İç canım ben de limon zencefil nane kekik tarçın az az katıp bi kaynatıp kapatıyorum ılıyınca da bal katip içiyorum iyi oluyo hiç bişey olmaz günde 1 defa yaparsın iyileşince bırakırsın
Benim sancı çıktı kızlar 😳Doktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı ve korkutucu
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla doğar benim de tahminlerim öyle ki ay sonu doğururum gibi geliyo ama bilemicem ilk doğumlar geç oluyomuş kolay olmuyomuş gerçi belli de olmaz

Benim sancı çıktı kızlar 😳Doktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı Allah yardımcın olsun arkadaşım diş çok zor bir ağrı. Bende şekerli tüketemiyorum dişlerim yüzünden o kadar çok çürük varki dolgu olması gereken. Doğumdan sonra baya dişçinin kapısını dihadi
Hadi bakalim hayirlisi korkacak birsey yok Hersey güzel olacak ins
Senin curukler agri yapmiyormu cnm benim durdu durdu son ik is hafta kala basima bela oldu disler
Çok heyecanlı 10 gün sonra gün alan arkadaşlar kavuşmaya başlıyor sanırım bebişlere. Benimde son 21 gün görünüyor 3 hafta e.
Sende ekimin son haftasi bekle artik cnm

Biz uygun bir mesaj yazacağız arkadaşlarımıza. Pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyi 😊

Mantıklı. Arkadaşlar daha anlayışlı , gelmez ya da kısa kalırlar da aileler biraz karmaşık
Aynen bence de arkadaş çevresi neyse de asıl akrabalar sorun aileler e de raziyim ben akrabalar durmayacak ama söylicem ben mecburen doktor 1 ay ziyaret olmasın dedi dicem vakalar yüksek napim çocuk ta ben de en hassas dönemimiz olacak anlayışlı olmak lazım ben de çevrede doğuranlara hep sonradan gittim

X