2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim elle tutulur birkac fotom var Allahtan ama elleri hep yuzunde gerçekten. 2 kontrol öncesi bi eli gözünde, biri yanağında o da yetmemis dizini de dudaklarina çekmişti 🤣🤣🤣 asla da kilini kıpırdatmadi. Odaya girmeden 1-2 dk oncesine kadar ise sn durmuyordu halbuki
analarına garezleri gerçekten bak işte hepsi aynı inat bu çocuklar inat:halay:

doktorun yanında çok uslular ama nedense. bizde de renkli 2 fotosu var oda önceki haftalardan mucize eseri anlık yakalanmış :KK48::KK48::KK48:

doktor bu haftalarda artık yeri çok daraldı sağlığı yerindemi ona bakılır resim çok beklemeyin dedi zaten beklemiyoz alıştık artık :KK48::KK48:

Ya geçmiş olsun canım son zamanlarımız inşallah ilerlemeden atlatırsın c vitamini almaya çalış bolca
Sagol canim. Kizimada uzuluyorum bir yandan ilaclarda fayda etmedi. Bir yandan da minigimiz dogunca nasil olacak eve surekli hastalik girince bilmiyorum. Kendimi en sona aldim malum baya halsiz halssiz yatiyorum 😟
çokkkk doğru bir cevap oldu bu canım bende kardeşimden biliyorum akrepleri.
dayımız da akrep babamız şimdiden tedirgin yandık diyor :KK48:
eşim ve ben akreplerle anlaşamıyoruz zıt karakterleriz bakalım bu oğlan bize napacak :halay::halay:
Artik mecbur 😁 bizim ilkide akrep olunca esim akrep olacagini ogrenince bir çöktu 😁 benimde yukselen akrep. Ve bence esiminde yukselen akrep onun dogum saatini bilmiyoruz ama oyle hissetiriyo 😁😁

Sagol canim. Kizimada uzuluyorum bir yandan ilaclarda fayda etmedi. Bir yandan da minigimiz dogunca nasil olacak eve surekli hastalik girince bilmiyorum. Kendimi en sona aldim malum baya halsiz halssiz yatiyorum 😟

Artik mecbur 😁 bizim ilkide akrep olunca esim akrep olacagini ogrenince bir çöktu 😁 benimde yukselen akrep. Ve bence esiminde yukselen akrep onun dogum saatini bilmiyoruz ama oyle hissetiriyo 😁😁
sizin daha bi zormuş ev kaos gibi :) allah yardımcınız olsun çok zor valla :)

Akrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez:KK64:
ahhh ahhh inşallah akıllı uslu olurlar da geneli çok inatlar arkadaşım:110:
tanıdığım bütün akrepler de anne babayla sürekli güç savaşı içinde oluyorlar.
6. hisleri gerçekten çok kuvvetli ve seni nasıl ikna ediceğini çok iyi biliyorlar sürekli gözde olmaya çalışırlar ve düşündükleri hep onlara göre doğrudur ve en kötüsü de karşısındakini azcık saf yerine koyuyorlar :KK48: anlaşmak çok zor anacım.

Bizim ilk kez son kontrolde yüzünü tam anlamıyla gösterdi. Hatta ağzı açıktı. Gülüyor gibiydi bıdık. Ama olayın heyecanı ile foto alamadık. Bakakaldık. Doktor çekene kadar döndü yine hahaah :KK70:
yaa ne şans :KK36::KK36: görmüşsünüz enazından :) :KK36:

süpriz yapacaklar demek ki :)
Aynen öyle😁
Akrep olacak bebekler icin dogal bu durum 😁 saglikli olsunlarda artik doguma bekleriz 🥰

Cok gecmis olsun. İnsallah ilaclarin ise yararda kurtulursun 😐 bende hastayim ya. Kizim anaokuluna gidiyor 1 aydir surekli hasta yavrum tam iyilesti diyorjm yine hasta simdi banada gecti insallah suanki halimden ilerlemez 😕
İnşallah hastalık bu yıl daha çok herkes hasta çocuklar hasta oluyo sana geçiyo eşine geçiyo tekrar çocuklar derken döngü gibi oluyo allah şifa versin vitaminler işe yarıyo ama ben normalde ağır geçirirdim grip oldummu ama bu hamilelikte d vitamini kan ilacı ayriyeten bir vitamin daha var bir de b12 yiyorum ondan heralde çabuk toparladım yanında da meyve limon bitkisel çaylar hemen geçiyo şükür

Aynen öyle😁

İnşallah hastalık bu yıl daha çok herkes hasta çocuklar hasta oluyo sana geçiyo eşine geçiyo tekrar çocuklar derken döngü gibi oluyo allah şifa versin vitaminler işe yarıyo ama ben normalde ağır geçirirdim grip oldummu ama bu hamilelikte d vitamini kan ilacı ayriyeten bir vitamin daha var bir de b12 yiyorum ondan heralde çabuk toparladım yanında da meyve limon bitkisel çaylar hemen geçiyo şükür
Ben yine vitamini aksattim bugun iceyim onlari 😕 bitki caylarinada bi yerde icilir dedikleri bi yerde icilmez diyor bu donemde icemedim bende

Nst çekilirken bir buton veriyorlar elime ve bebek hareket ettikçe basıyorum ben. Kızımda bir kere hiç hareket etmemişti doktorum meyve suyu çikolata ye tekrar gir demişti öyle tekrar cekmislerdi

Son nst da Benimkisi de pek hareketli değildi.. hemşire aç mısınız dedi önce, sonra da birdahaki sefere şekerli bişeyler ye gelirken dedi. dr tekrar isteyebilir dedi. Benim doktor da tekrarını istemedi ama bir dahaki sefere gitmeden şekerli birşeyler yiyeceğim yinede.
Anladim kızlar sagolun. Bende bir dahaki sefere aç gitmeyeceğim

Su disimde gecse doğuma kadar nasıl dayancam bilmem

Anladim kızlar sagolun. Bende bir dahaki sefere aç gitmeyeceğim

Su disimde gecse doğuma kadar nasıl dayancam bilmem
Allah yardımcın olsun arkadaşım diş çok zor bir ağrı. Bende şekerli tüketemiyorum dişlerim yüzünden o kadar çok çürük varki dolgu olması gereken. Doğumdan sonra baya dişçinin kapısını aşındırıcam belliki

Çok heyecanlı 10 gün sonra gün alan arkadaşlar kavuşmaya başlıyor sanırım bebişlere. Benimde son 21 gün görünüyor 3 hafta hemen geçer bakalım ne zaman kavuşucaz :))
Bana da son 25 diyor 🙈 ne ara geldik bu günlere yaa daha dün kalp atışını duymaya gidiyorduk ilk kez 🥺 zaman geçiyor inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza 🥰

X