Ya evet sasirdim ben de ilk etapta, ama şimdilik diye ekledi, girmez mi dedim, bakcaz 2 hafta sonra bir daha kontrol edicez dedi. Ben de o surecte elimden geleni yapacagim insallah
bu doktoru seçerken ilk onceligim oydu, yani normal dogumu destekleyen ve bu konuda guvenebilecegim biri olmasi diye. O sebeple olumsuz bir hikayesi yok ama iste bilemiyosun ki
Evet cnm aynen araştırdım eve geldigim gibi, 2 hafta sonra yine kanala girmemisse beklesek ne olur dicek sonucta illa erken mi alinmasi gerek, bsy yoksa son ana kadar beklesek nolur ki
Basi uzun suredir asagi solda ama iste kanala girmemis, bence simdiden sonra girebilir ya ben de oyle dusunuyorum yani tarih olarak da simdileri vermişler hep zaten. Insallah dedigin gibi olur kuzum
Ben de yedim gelmesin diye serumlari igneleri
ama yürüyüş, hurma ve iliski oneriliyor bu konuda, valla deneyeceğim ben de bu haftadan itibaren
. Inşallah girer cnm
Simdiye kadar erken dogum riskim oldugu icin mecbur oturdum yattim vs ama artik ben de baslayabilirim, artik erken doğum sayilmaz bu hafta sonundan itibaren bence, hem yavas yavas kanala iner acilma olur belki. Umarim saglikla kavusuruz, normali cok istiyorum ama olmazsa da onemli olan saglikli olmak ne diyeyim artik kismet
Cok teşekkür ederim cnm