- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.121
aynen canım hayırlısı ile :)Evet, tombik bir surat gördük. Zaten şurada doğuma ne kaldı. O bal suratları öpeceğimiz günler yakın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım hayırlısı ile :)Evet, tombik bir surat gördük. Zaten şurada doğuma ne kaldı. O bal suratları öpeceğimiz günler yakın :)
merak etmezmi ama napalı göstermeyinc bizde doğdugunda bakıcaz bol bol artık :)Aynen ben de saglik kismindayim o da fotosu var diye yani yoksa insan merak eder cidden
Buyurugggn ben akrebimmmm
Benim ergenligim benim cocugum olsa agzina agzina vururum diyordum, cocugum da akrep olacak esim, ben ve bebis (insallah) Kasım dogumluyuz
Akrep ozelliklerini cok tasimasam da bilirim
gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahhBiz eve döndüüüük
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
ah arkadaşım sen masum akreplerdenmişsin :)Ben bir akrep olarak hiçç cektirmem meselaannemin en uslu akıllı çocuğuyum hâlâ öyle der sadece kendime gore prensiplerim vardır çok konuşanı boş konuşanı cekemem yapilanlari istesemde unutamiyorumama kin tutmam Allaha havale ederim öyle intikam alırım sokarım falan gibi şeyler yok yani gerci yakinlarim bana sen akrep değilsin fena olman lazımdı diyorlar ama yükselenim terazi ondan biraz uysalim galiba
Oyyy harikaaa, hos geldiniz yuvanizaaaBiz eve döndüüüük
Hahahaha kiyabilecek mi bakalmmerak etmezmi ama napalı göstermeyinc bizde doğdugunda bakıcaz bol bol artık :)
hayırlısıyla inşallah ta benim eşimde aynısını söylüyor büyüdüğünde ağzına ağzına vururum diyor
işin espirisi tbiki evlat çekicez ne olursa başımızla ama akıllı uslu bebekler olsunlar inşallah yaaa
Aha ikiside benim evladim burcu akrep yukseleni yay cok sukur ama ya ben anliyorum kizimi benimde burcum koc yukselenim akrep bu yuzden hissettiklerini neyi neden yaptigini genelde anliyorum. Ama benden fena tabi ben cok sakin bir cocuktum kiymetimi bilemediler o ayri ama dogruya dogru zorHerkese selamBurç konusu açılmışken sorayım, sizce akrep mi yay mı daha iyi, evlat olarak?
Oo baya karisim hic denemedim oyle kizima ihlamur yaptim simdi icecek iicnde kusburnu,ihlamur, limon varİç canım ben de limon zencefil nane kekik tarçın az az katıp bi kaynatıp kapatıyorum ılıyınca da bal katip içiyorum iyi oluyo hiç bişey olmaz günde 1 defa yaparsın iyileşince bırakırsın
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla doğar benim de tahminlerim öyle ki ay sonu doğururum gibi geliyo ama bilemicem ilk doğumlar geç oluyomuş kolay olmuyomuş gerçi belli de olmaz
Suuuuuper haber Allah bir daha ailesinden hic ayirmasin minigi. Bizlerde saglikla kavusalim insallah.Biz eve döndüüüük
Yaa neden boyle dedi ki cumartesi bizede anlatirken kafasi solda dedi ama farkli hic birsey soylemedi hatta sonrasinda fiyat konusurken normal dogum fiyatinda pazarlik yaptik dedigim gibi o konusmada bile aksi birsey oldugunu soylemedi. Doktor hakkinda yorumlar nasil ? Bazi doktorlar sezeryana daha yakin oluyor ya oyle mi acabaArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür ancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
İkinci üçüncü bebeklerden farklı olarak ilk bebek erken giriyormuş kanala, ama haftasını bilmiyorum canım, doktor da geç kalmış dememiş iki hafta süre vermiş inşallah iner bizde başı hep aşağıya doğruydu ama 36. hafta kontrolünde kanalda olduğunu söyledi, 34te kanalda değildi daha.Sen 35tesin değil mi, belki anca inecektirArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür ancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
Çok şükür gözünüz aydın canımBiz eve döndüüüük
Girer merak etme merdiven squat yürüyüş hurma bunlar var benim aklımda tehlikem olmasa yapicam da çok yüklenmiyorum kendime benimki yerleşmiş heralde ama açıklık yok erken doğum olmasın diye ilaç verince hafiflettim hareketlerimiArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür ancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
Olsun iç onlar da iyi gelir şifa olsun inşallah kolay normal olur ben de öyle duyuyorum hepOo baya karisim hic denemedim oyle kizima ihlamur yaptim simdi icecek iicnde kusburnu,ihlamur, limon var
Ya ikinci yazdigin icin yazayim. Bende ilkinden sonra asla diyordum ama sonra insan unutuyor ve anne olmak istiyor yine. Arastirdim eger yalan yoksa ikinci daha kolay oluyor yazmislar umarim kandirilmamisimdir bol yuruyorum, merdiven bol bol cikiyorum dilerim normal yaparsam bunlarin faydasj olur artik nasipte normal dogum olursa gorucem soylenenler dogrumu diye
Canım gözün aydın çok sevindik Allah bir daha ayırmasın yavrundan inşallahBiz eve döndüüüük
Ben en son geçtiğimiz cuma gittim, 36+5ti sanırım, kanala girmiş dedi ben haftada 2 gün düzenli yoga yapiyorum bol bol çömeliyorum bir de pilates topunda zıplıyorum. Bunların dışında merdiven inip çıkmak ve yürüyüş de bebeği kanala yonlendiriyor. İlk bebekler daha erken iniyor diyorlar genelde kanala ikinci üçüncü bebekler dogumdan hemen önce de girebiliyor. Bu hafta bol bol ayakta dur çok yayılarak oturmamak gerekiyormuş bunlar da beraber yoga yaptığım ebenin söyledikleri mümkün olduğunca omurgayı dik tutmak gerekiyormuş. Benim bildiklerim bunlar canım. Umarım girer kanalaArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür ancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
InsAllah canim bende dedigim gibi asla unutamıyorum ama intikam gibi bir sey asla düşünmem lafla can yakmaktan da korkarim cok iyi sır tutarım bu arada hayırlı evlatlar olsunlar insAllahah arkadaşım sen masum akreplerdenmişsin :)
benim etrafımda çok var akrep kin tutmak ne demek anam anam asla unutmaz ve yeri geldimi o lafı ciğerine oturtur ama bizdekilerde ya akrep aslan yada akrep akrep feleğimizi şaşırtıyorlar :)
benim evlatçım da inşallah benle babası gibi olsun burcuna çekmesin bi zahmet
Canim secde duruşu bebeğin yerleşmesi icin tavsiye ediliyorArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür ancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
Yok canim ilk oğlum 41 oldu hala kanala girmemişti suni sanci falan verdiler ama nafile hic ilerlemedi sonuc sezeryanİkinci üçüncü bebeklerden farklı olarak ilk bebek erken giriyormuş kanala, ama haftasını bilmiyorum canım, doktor da geç kalmış dememiş iki hafta süre vermiş inşallah iner bizde başı hep aşağıya doğruydu ama 36. hafta kontrolünde kanalda olduğunu söyledi, 34te kanalda değildi daha.Sen 35tesin değil mi, belki anca inecektir
Ya evet sasirdim ben de ilk etapta, ama şimdilik diye ekledi, girmez mi dedim, bakcaz 2 hafta sonra bir daha kontrol edicez dedi. Ben de o surecte elimden geleni yapacagim insallah bu doktoru seçerken ilk onceligim oydu, yani normal dogumu destekleyen ve bu konuda guvenebilecegim biri olmasi diye. O sebeple olumsuz bir hikayesi yok ama iste bilemiyosun kiAha ikiside benim evladim burcu akrep yukseleni yay cok sukur ama ya ben anliyorum kizimi benimde burcum koc yukselenim akrep bu yuzden hissettiklerini neyi neden yaptigini genelde anliyorum. Ama benden fena tabi ben cok sakin bir cocuktum kiymetimi bilemediler o ayri ama dogruya dogru zor
Oo baya karisim hic denemedim oyle kizima ihlamur yaptim simdi icecek iicnde kusburnu,ihlamur, limon var
Ya ikinci yazdigin icin yazayim. Bende ilkinden sonra asla diyordum ama sonra insan unutuyor ve anne olmak istiyor yine. Arastirdim eger yalan yoksa ikinci daha kolay oluyor yazmislar umarim kandirilmamisimdir bol yuruyorum, merdiven bol bol cikiyorum dilerim normal yaparsam bunlarin faydasj olur artik nasipte normal dogum olursa gorucem soylenenler dogrumu diye
Suuuuuper haber Allah bir daha ailesinden hic ayirmasin minigi. Bizlerde saglikla kavusalim insallah.
Yaa neden boyle dedi ki cumartesi bizede anlatirken kafasi solda dedi ama farkli hic birsey soylemedi hatta sonrasinda fiyat konusurken normal dogum fiyatinda pazarlik yaptik dedigim gibi o konusmada bile aksi birsey oldugunu soylemedi. Doktor hakkinda yorumlar nasil ? Bazi doktorlar sezeryana daha yakin oluyor ya oyle mi acaba
Evet cnm aynen araştırdım eve geldigim gibi, 2 hafta sonra yine kanala girmemisse beklesek ne olur dicek sonucta illa erken mi alinmasi gerek, bsy yoksa son ana kadar beklesek nolur kidayler dayler internetten hic baktin mi canim ? Bende merak ettim simdi baktim 36.haftada kanala girmeye baslarmis ama 40.haftada gorebilirmiste. Bazi bebekler kanala girdikten bir kac hafta sonra dogarken bazilari girince direk dogum baslayabilir diyor
Basi uzun suredir asagi solda ama iste kanala girmemis, bence simdiden sonra girebilir ya ben de oyle dusunuyorum yani tarih olarak da simdileri vermişler hep zaten. Insallah dedigin gibi olur kuzumİkinci üçüncü bebeklerden farklı olarak ilk bebek erken giriyormuş kanala, ama haftasını bilmiyorum canım, doktor da geç kalmış dememiş iki hafta süre vermiş inşallah iner bizde başı hep aşağıya doğruydu ama 36. hafta kontrolünde kanalda olduğunu söyledi, 34te kanalda değildi daha.Sen 35tesin değil mi, belki anca inecektir
Ben de yedim gelmesin diye serumlari igneleri ama yürüyüş, hurma ve iliski oneriliyor bu konuda, valla deneyeceğim ben de bu haftadan itibaren . Inşallah girer cnmÇok şükür gözünüz aydın canım
Girer merak etme merdiven squat yürüyüş hurma bunlar var benim aklımda tehlikem olmasa yapicam da çok yüklenmiyorum kendime benimki yerleşmiş heralde ama açıklık yok erken doğum olmasın diye ilaç verince hafiflettim hareketlerimi
Simdiye kadar erken dogum riskim oldugu icin mecbur oturdum yattim vs ama artik ben de baslayabilirim, artik erken doğum sayilmaz bu hafta sonundan itibaren bence, hem yavas yavas kanala iner acilma olur belki. Umarim saglikla kavusuruz, normali cok istiyorum ama olmazsa da onemli olan saglikli olmak ne diyeyim artik kismetCanım gözün aydın çok sevindik Allah bir daha ayırmasın yavrundan inşallah
Ben en son geçtiğimiz cuma gittim, 36+5ti sanırım, kanala girmiş dedi ben haftada 2 gün düzenli yoga yapiyorum bol bol çömeliyorum bir de pilates topunda zıplıyorum. Bunların dışında merdiven inip çıkmak ve yürüyüş de bebeği kanala yonlendiriyor. İlk bebekler daha erken iniyor diyorlar genelde kanala ikinci üçüncü bebekler dogumdan hemen önce de girebiliyor. Bu hafta bol bol ayakta dur çok yayılarak oturmamak gerekiyormuş bunlar da beraber yoga yaptığım ebenin söyledikleri mümkün olduğunca omurgayı dik tutmak gerekiyormuş. Benim bildiklerim bunlar canım. Umarım girer kanala
Ben ahududu çayına, hurma ve ananas yemeye başladım. Önümüzdeki hafta evening primrose oil alacağım onu kullanmaya başlayacağım. Perine masajına hala başlayamadım eşim yanımda değil kendim de yapamıyorum kollarım yetişmiyor maalesef bir de ikincibebis çörek otu demişti 31'inden sonra da onu deneyeceğim. Benim doktorum doğal doğumcu 42. Haftaya kadar bekleriz gelmezse dedi. O da 17 kasıma falan denk geliyor inşallah o kadar bekletmez bebiş beni
Cok teşekkür ederim cnmCanim secde duruşu bebeğin yerleşmesi icin tavsiye ediliyor
Evet onu demeye çalıştım ben de zaten, 41e kadar çoktan girmiş olması gerekiyorduYok canim ilk oğlum 41 oldu hala kanala girmemişti suni sanci falan verdiler ama nafile hic ilerlemedi sonuc sezeryan