2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İlk birkaç gün bir kaşıkla doyar .Ancak sık sık emzirmek lazım. Mide kapasiteleri küçük olduğu içi çabuk soyup çabuk acikirlar. Bir haftalık bebek yaklaşık 30 CC yi bir seferde içebilir.Gun gün mide genişler

Kızlar merhabaa
Birileri mide yanması yazmış, bende de var muhteşem şiddetli ve geçmiyor hatta üstüne bulantı ekleniyor gaviscon bile işe yaramıyor...

Sürekli sağım solum ağrıyo aha diyorum doğuruyorsun kızz, tüm günlerim böyle geçiyo 🤣🤣 kafayı doğurmakla bozdum diyebiliriz habire belim bacağım ağrıyo falan 🙈

Birsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Sizler nstdeyken surekli hareket ediyormu bebisler
Etmeyeni tekrar gonderdimi doktoru
Benim nstde sadece bir kere hareket ettiği için o gün yatışım yapılıp takip edilmişti canım.

Ben de erken doğum riski sebebiyle yatışım yapıldı az önce kontrole diye geldim. 34+2 deyım. Nst de agrım çıktı ağır grıp gecırıyordum bır haftadır iyileşemedim. Bir de suyum da fazlaydı zaten dıkkat et demişti en son kontrolde. Ya hastalıktan ya da yalancı sancı da olabilir dedi doktor. Ciğer geliştirici vurulacam dahiliye takıbım yapılacak. Takip edilecem inşallah erken doğum olmaz dua edin

İlk birkaç gün bir kaşıkla doyar .Ancak sık sık emzirmek lazım. Mide kapasiteleri küçük olduğu içi çabuk soyup çabuk acikirlar. Bir haftalık bebek yaklaşık 30 CC yi bir seferde içebilir.Gun gün mide genişler
Teşekkürler
Benim nstde sadece bir kere hareket ettiği için o gün yatışım yapılıp takip edilmişti canım.
🙄🙄
Benim de çok az hareket etti. Doktor ikinci kez Nst istedi.
Her dr farklı mı davranıyor ne
Ben de erken doğum riski sebebiyle yatışım yapıldı az önce kontrole diye geldim. 34+2 deyım. Nst de agrım çıktı ağır grıp gecırıyordum bır haftadır iyileşemedim. Bir de suyum da fazlaydı zaten dıkkat et demişti en son kontrolde. Ya hastalıktan ya da yalancı sancı da olabilir dedi doktor. Ciğer geliştirici vurulacam dahiliye takıbım yapılacak. Takip edilecem inşallah erken doğum olmaz dua edin
Insallah canım az daha durur acele etmez inşallah

Birsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Sizler nstdeyken surekli hareket ediyormu bebisler
Etmeyeni tekrar gonderdimi doktoru
Nst çekilirken bir buton veriyorlar elime ve bebek hareket ettikçe basıyorum ben. Kızımda bir kere hiç hareket etmemişti doktorum meyve suyu çikolata ye tekrar gir demişti öyle tekrar cekmislerdi

Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı. 😢 Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede 😢
Benim ikizler biri 34birş 38 gün kaldı orda çok çok iyi bakılıyor zor bir sreç ama geçici sıkma canını arkadaşım kavuşmanız yakındır

Regl ağrısına benzer bir ağrı sadece kasıklarımda var, belime vurmuyor.
İki gündür kabızlık çekmiyorum, hafif ishalim var.

Bunlar doğum öncesi belirtiler midir acaba? Kasılma pek hissetmiyor gibiyim ama 1,5 hafta önce nst’de düzenli sancım çıkmıştı, doktor erken gelebilir demişti. Ay çok heyecanlıyım 😬

Bunlar doğum öncesi belirtiler midir acaba? Kasılma pek hissetmiyor gibiyim ama 1,5 hafta önce nst’de düzenli sancım çıkmıştı, doktor erken gelebilir demişti. Ay çok heyecanlıyım 😬
Ins bekler biraz daha...Bir bilgim yok cnm ilkim sezeryan olduğu için

Dislerimden cok mutsuzum kızlar son iki haftam kaldı ama her günüm ağrı karanfil koymakla geciyor☹☹ nasıl geçecek iki hafta daha bilmem gün sayıyorum resmen yavrum nasipse doğar doğmaz ayaklanayim gideceğim disciye

Arkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba
Ben bebişin bakım ürünlerini incia aldım canım. İçerikleri çok güzel, tavsiye ediliyor. Daha kullanmak nasip olmadı ama bana güzel geldi şimdilik😊 sadece bebek losyonunu ecowell aldım kokusundan dolayı. Çok hoş ve hafif kokuyor.

Son nst da Benimkisi de pek hareketli değildi.. hemşire aç mısınız dedi önce, sonra da birdahaki sefere şekerli bişeyler ye gelirken dedi. dr tekrar isteyebilir dedi. Benim doktor da tekrarını istemedi ama bir dahaki sefere gitmeden şekerli birşeyler yiyeceğim yinede.

Evet ishal doğum belirtisi olabilir. Kendinize dikkat edin

X