2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gecer gecer, oyle gun de gecer bende prolaktinoma var, 12 yildir ilaç kullanmama ragmen goguslerim dokunmayacak kadar aciyor. Yururken bile aci cekiyorum. Alisiyosun yani
En guzel ilac pozitif düşünmek, her sey cooook güzel olacak

Ciddi bir sıkıntı yoktur doktor öyle söylediyse, stres yapmayın. İlk hamileliğimde bende de olmuştu progestan vermişti, bir sorun olmamıştı sonrasında. Bol bol yatın dinlenin çok zorunlu olmadıkça kalkmayın. İçinizi ferah tutun

Kızlar hafif pembe akıntım oldu doktora gittim doktor kalp atışını gördü ekranda sıkıntı yok dedi ama rapor verdi dinlen diye normal mi sizce ya
Doktor sıkıntı yok dediyse korkulacak bişey yok bol bol dinlen benim iki gebelikte de oldu ilaç verdi kullanıp dinlendim . Elinden geldiğince uzanmaya çalış çok geçmiş olsun stres de yapma

Gecer gecer, oyle gun de gecer bende prolaktinoma var, 12 yildir ilaç kullanmama ragmen goguslerim dokunmayacak kadar aciyor. Yururken bile aci cekiyorum. Alisiyosun yani
En guzel ilac pozitif düşünmek, her sey cooook güzel olacak
Çok şekersin yaa İnsan herşeye alışıyor de mi, Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun sana da.. ne güzel umut dolusun maşşallah

Çok şekersin yaa İnsan herşeye alışıyor de mi, Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun sana da.. ne güzel umut dolusun maşşallah
Valla oyle, alışıyor insan gerçekten seviyorum pozitif bakmayi, enerji veriyor bana ve cevreme benim de negatif olduğum anlar olyor elbette ama cabuk toparlanıyorum. Hayat kısa zaten, her şeyi dert etmek icin de cooook cok kisa

Kızlarr size yine bir şey sorcam, kalp atışını duyma ile beta arasında bi bağlantı var mı yoksa haftaya göre mi yapılıyor? Bir de ilk ultrasonda keseyi görüyoruz ama bebeği göremiyoruz di mi? Ben hala tam anlayamadım süreci nasıl işliyor, ilk gebeliğim bu, o yüzden lütfen mazur görün. Baya tecrübesizim

Çok teşekkür ederiiim memnun oldum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahyarın doktordan sonra da yazın buraya merak ederiz

hoşgeldiiin beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış :) Benim 34 ilk bebek kısmetse, sağlıkla gelsinler

Kese genelde beta degeri ile alakali belli bir duzeye gelince kese gozukuyor ,kalp atısi ise haftayla alakali en gec 7.8. gözüküyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…