- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.821
Gecer gecer, oyle gun de gecerÇok haklısın, haftasonu baya bi stres yaptım ama şimdi oluruna bıraktım.. öyleymiş sürekli sızı olsa zaten öyle gün mü geçer diyor arkadaşlar.. Hayırlısı artık yarın göreceğiz, hepimiz sağlıkla ilerleyelim inşallah
Doktor sıkıntı yok dediyse korkulacak bişey yok bol bol dinlen benim iki gebelikte de oldu ilaç verdi kullanıp dinlendim . Elinden geldiğince uzanmaya çalış çok geçmiş olsun stres de yapmaKızlar hafif pembe akıntım oldu doktora gittim doktor kalp atışını gördü ekranda sıkıntı yok dedi ama rapor verdi dinlen diye normal mi sizce ya
Sağol canımDoktor sıkıntı yok dediyse korkulacak bişey yok bol bol dinlen benim iki gebelikte de oldu ilaç verdi kullanıp dinlendim . Elinden geldiğince uzanmaya çalış çok geçmiş olsun stres de yapma
Çok şekersin yaaGecer gecer, oyle gun de gecerbende prolaktinoma var, 12 yildir ilaç kullanmama ragmen goguslerim dokunmayacak kadar aciyor. Yururken bile aci cekiyorum. Alisiyosun yani
En guzel ilac pozitif düşünmek, her sey cooook güzel olacak
210 TL SGK indirimi ile. Bir de doğum paketleri oluyormuş her şey dahil olan. Onları soracağım.İletişim önemli herşeyi sorabilmek. Muayene ücreti ne kadar acaba ?
Çok şekersin yaaİnsan herşeye alışıyor de mi, Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun sana da.. ne güzel umut dolusun maşşallah
Çok teşekkür ederiiim memnun oldumAma gogus hassasiyeti hep devam etmez ki benim bildigin, bence rahat olmalısın, stres eeeen kötüsü
Maasallah, sağlıkla buyusun oglunuz, yavrucugunuza da saglikla kavusun insallahhcok sevindim pozitifi gormenize benim ilk bebisim olacak kismetse, aralikta boş gebelik ve kürtaj atlattım. Benim de sat 8subatti. Dun kan verdim, yarın da doktora gideceğim, insallah guzel sonuclar elde ederiz 33 yaşındayım
Amin amin aminnnnn
Oyle bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi, yani ikiz gebelik durumu suphesi dahi olsa, olabilir veya olmayabilir gibi bahsederdi. Baska bsydir o muhtemelen.
hoşgeldiiinBen 29 yaşndayım 2 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim oluyorsat 11 şubattı, 3 aydır deniyoruz nasılsa yine tutmaz diye test bile yapmadım bu sefer ama bulantı başlayınca dayanamadım. bugün çift çizgiyi gördük ilkinde de kk okuyordum o yüzden bu sefer hemen geldim sizleri de tanımak isterim
Evet ben de o paket fiyatları da merak ediyorum. Gidince ben de sorayım. Fiks fiyat mı konuşuruz.210 TL SGK indirimi ile. Bir de doğum paketleri oluyormuş her şey dahil olan. Onları soracağım.
merhaba ben de enox kullanıyorum.2 dusugum var benimde.İğne falan kullanıyor musun benim iki düşük sonrası oksapar vermişti 9 ay boyunca kullandım şimdi yine başlattı
Yazacağım insallah cok güzel sonuçlar paylaşacağımmmmÇok teşekkür ederiiim memnun oldumsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yarın doktordan sonra da yazın buraya merak ederiz
Kese genelde beta degeri ile alakali belli bir duzeye gelince kese gozukuyor ,kalp atısi ise haftayla alakali en gec 7.8. gözüküyor diye biliyorum.Kızlarr size yine bir şey sorcam, kalp atışını duyma ile beta arasında bi bağlantı var mı yoksa haftaya göre mi yapılıyor? Bir de ilk ultrasonda keseyi görüyoruz ama bebeği göremiyoruz di mi? Ben hala tam anlayamadım süreci nasıl işliyor, ilk gebeliğim bu, o yüzden lütfen mazur görün. Baya tecrübesizim
Biraz sordum ben aslında. Sadece doğum paketi var o 5.000TL dediler. Birde 9 muayene+ testler+ doğum ve hastanede yatışı içeren paket var. O da 10.000 denildi. :)Evet ben de o paket fiyatları da merak ediyorum. Gidince ben de sorayım. Fiks fiyat mı konuşuruz.
Bende kullanıyorum oksapar iğne inş güzel olur sonumuz canım kullanmaya başladım bende öğeendiiğim gün ay sonu Dr hidiçem erken gitmeye korkuyorummerhaba ben de enox kullanıyorum.2 dusugum var benimde.
Hoşbulduuumhoşgeldiiinbeklenen doğum tarihlerimiz aynıymış :) Benim 34 ilk bebek kısmetse, sağlıkla gelsinler