-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.541
Benim ilk çocuğumda bı aya yakın sürdü öyle ara ara geliyordu şimdi paşam 3 yaşında çok şükür.içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmazKizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Allah razı olsun cnm Ya keske oyle olsa cnm değerim düşmüş yarin doktora gideciğim belli olur herşeyBenim ilk çocuğumda bı aya yakın sürdü öyle ara ara geliyordu şimdi paşam 3 yaşında çok şükür.içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
Hayırlısı böyleymiş demekki.Allah razı olsun cnm Ya keske oyle olsa cnm değerim düşmüş yarin doktora gideciğim belli olur herşey
Doktora gitmedim daha gidersem mutlaka söyleyeceğim. Çünkü evde ölü gibi geziyorumBulantı çok zor gerçekten doktordan ilaç iste kesiyor bulantıyı ben 3 gündür kullanıyorum şükür iyi geldi
Kesinlikle öyleBen de bugün 5+5 im. Dünden beri çok kötüyüm ben de. Ev de ilgi bekleyen minikler olunca işimiz daha zor. Rabbim kolaylık versin.
Yemeğin hemen önceside yazıyor üstündeElevit tok karna değil mi canm bende kullanıyorum
İnşaAllah bişey yoktur. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahKizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Çok teşekkür ederim inşallahBenim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti yoktu.hiç midem bulanmadi desem yeridir. Su ankinde hiç belirti yok.belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var.kilolu olunca görmekte sıkıntı yaşamış olabilir.içini ferah tut.iyi olur inşallah
Kizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yok
Ayrılalım ne güzel işteÇalışan anneler bu pandemi süreci kötü oldu ya.24 haftada ayrılacak miyiz şimdi biz
Ne güzel düşünmüşsünüzKızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Ben saatlerce yürüdüm 4 saat filan hiper aktif sayılan bir oğlum var mecbur onu dağa bayıra götürüp orda yürütüyoruz yoksa evde çok sıkılıyor. Sağol söylediğin için canım bende gitmeyeyim bundan sonra. İnan kızıma hamile iken doğurana kadar yürüdüm allah kOrudu demekki. Dr yürüyebilirsin demişti ama o zaman. Şimdi daha dikkat edicemGebelikten önce yürüyüş yapıyordum doktoruma sordum 40 dakika kadar yapabilir miyim diye hayır dedi. Az yürü dinlen şeklinde yürünecek zaten. Diğer türlü yürüyüş yasak dedi
Yonetmelik ayrilacaktir degil ayrilabilir demis, ben nasipse 37ye kadar dayanirim, o izne dogumdan sonra ihtiyacim var.Çalışan anneler bu pandemi süreci kötü oldu ya.24 haftada ayrılacak miyiz şimdi biz
Nesi guzel, ise geri donmek zorunda kaldiginda bebek 8 haftalik olacak, dogum sonrasi ne kadar ucretli izin o kadar iyi.... ucretsiz iznim 2 yil ama sor bakalim kullandirmislar mi, dilekcemi yirtilar, 10 haftalik bebegi birakip ise donduruldum. O sebeple no no, almayayim kalsinAyrılalım ne güzel işte
Arkadaşlar 24-32. Haftalar arasında idari izinli oluyoruz. Bu izin doğum sonrasına aktarılamıyor.Yonetmelik ayrilacaktir degil ayrilabilir demis, ben nasipse 37ye kadar dayanirim, o izne dogumdan sonra ihtiyacim var.
Cimer e şikayet et kadrolu değilmisin ben yıllık iznimi aktaracam 40 gün o olacak rapor da almaya çalışacağım erken ise baslasan bile iki gün felan çalışacaksın haftada hemen full calisilmiyorkiNesi guzel, ise geri donmek zorunda kaldiginda bebek 8 haftalik olacak, dogum sonrasi ne kadar ucretli izin o kadar iyi.... ucretsiz iznim 2 yil ama sor bakalim kullandirmislar mi, dilekcemi yirtilar, 10 haftalik bebegi birakip ise donduruldum. O sebeple no no, almayayim kalsin