- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.501
Sonucun cıktı mıCok tesekkir ederim cnm ferahlih verdin kalbime
Cnm cıkmış degerim düşük cikmis galiba kimyasal gebelik geciriyorumSonucun cıktı mı
Kactı en son kaca dusmus. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah degıldır tabiCnm cıkmış degerim düşük cikmis galiba kimyasal gebelik geciriyorum
Carsamba 85.18 cuma 147.80 bugunde 69.90 cikmisKactı en son kaca dusmus. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah degıldır tabi
Aynen herseyde vardir bir hayir diyorum artik nasio olsaydi olurdu bir sekildeHakkınızda hayırlısı olsun, sıkmayın canınızı vardır mutlaka bir hayır. Doğru zamanda olacaktır inşallah
Online bankaciliga girin (mobil degil) oradan gecis yapabilirsiniz edevlete isbank garanti ve ziraatte var, digerlerini bilmiyorumYa aslinda istiyorum benimn e nabiz yok e devlet sifremi unutmustum onada giremiyorum gidipde ptt almaya eriniyorum
Aynı hastane dımı. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasıp etsın ınsallahCarsamba 85.18 cuma 147.80 bugunde 69.90 cikmis
Hayirlisi tabi cnm demekki nasip değilmiş
Sade ıcılebılır dıyorlar ama ıkıncıyı ıcmemek daha ıyı sanırım.Kızlar soda ne kadar içebiliriz? Bulantım başladı hafif ama sürekli soda içesim geliyor, bugün ikinciyi içiyorum bir sorun olur mu
Kese yuvarlak olunca kız, fasulye gibi olunca erkek diyorlar. Benimki de yuvarlak, deneyelim bakalim kiz mi olacaklar..İlk ultroson resmimiz buydu atamıştım bı türlü normal mi 5+6 da
Doktorum bana günde 1 tane en fazla dedi ve niye diye sormak aklıma gelmediKızlar soda ne kadar içebiliriz? Bulantım başladı hafif ama sürekli soda içesim geliyor, bugün ikinciyi içiyorum bir sorun olur mu
Benimki fasulye gibi bakalım erkek mi olacak tutacak mi :)Kese yuvarlak olunca kız, fasulye gibi olunca erkek diyorlar. Benimki de yuvarlak, deneyelim bakalim kiz mi olacaklar..
Canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim. Acaba durdurmanın yolu yok mu değeri yükseltmenin.Aynen herseyde vardir bir hayir diyorum artik nasio olsaydi olurdu bir sekilde
Yok cnm en sonu ozelde verdim ikisi aile hekimliğinde verdimAynı hastane dımı. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah
Amin Allah razi olsun cnmCanım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim. Acaba durdurmanın yolu yok mu değeri yükseltmenin.
Hastaneden hastaneye degerlerın degıstıgı soylenıyor. Bu kadar fark olur mu bilmiyorum amaYok cnm en sonu ozelde verdim ikisi aile hekimliğinde verdim
Amin Allah razi olsun cnm
Bwnde bilmiyorum cnm yarin dr gidecegem orda öğrenirim insallah durumumuHastaneden hastaneye degerlerın degıstıgı soylenıyor. Bu kadar fark olur mu bilmiyorum ama
Çok geçmiş olsun canım, umarım herşey yolundadırCnm cıkmış degerim düşük cikmis galiba kimyasal gebelik geciriyorum