2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Karından mı canım ?
Evet canm karından
Kızlar soda ne kadar içebiliriz? Bulantım başladı hafif ama sürekli soda içesim geliyor, bugün ikinciyi içiyorum bir sorun olur mu
Ben bitane içiyorum sade soda faydalı hatta ama fazlasını bilmiyorum
Kese yuvarlak olunca kız, fasulye gibi olunca erkek diyorlar. Benimki de yuvarlak, deneyelim bakalim kiz mi olacaklar..
Ayyy inşallah tutar bu teori de kız olur

Kızlar ya ben folidoce yi tok karna içiyordum aç karna diyen olmuş sıkıntı olur mu ki
Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aç iciliyorsa bundan sonra öyle yaparsın. Bana doktor elevit verdi daha kapsamlı vitamin diye i da aynı şekilde yemekten hemen önce içiliyor

Kızlar ya ben folidoce yi tok karna içiyordum aç karna diyen olmuş sıkıntı olur mu ki
Canım bendim onu diyen. Kullanma talimatlarında öyle yazıyor, yemeklerden önce alınması gerektiği. Fotoğrafı da ekliyorum buraya :)

Eklentiler

• IMG_20210315_210615.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210315_210811.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 27
Geçmiş olsun canm sağlıklısı nasip olsun inşallah.bende de olmuştu kimyasal gebelik iyi tarafı kürtaja gerek kalmıyor olması onu da yaşadım zor bı süreç
Allah razi olsun cnm eylulde bos gebelik gecirdim kurtaj olmistum bu gebeligi boyle olacagini bilmiyordum nasip insllah gerek.kalmaz cnm
Allah en doğru zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım keseyi görmemişmiydin ?
Amin cnm yok gormemistim keseyi hafataya gidecektim nasipten ote yol yokmis cnm
Bana da laboratuvarlar sonucu değiştirebilir gibi geldi. İnşallah yarın güzel haberler gelir
Insallahta degisir mi bilmoyorum cnm hayirliso bakalim

Canım inşallah iyi olur. Biz buradayız, ne zaman istersen yaz. Benim de başıma gelmişti, kötü oluyor insan, seni anlayabiliyorum. İnşallah laboratuvardan ötürü öyle çıkmıştır canım
Allah razi olsun cnm desteğin icin rabbim kimseye yastmasin birinci de olsa ikincide olsa annne herzaman annedir üzülüyor insan kaderdw ne yazilmisssa onu yaşıyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…