- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.521
Allah razi olsun cnm kaderde ne varsa onu yasiyoruz rabbim kimseye göstersin insllahÇok geçmiş olsun canım, sağlıcakla yeni bir gebelik nasip etsin rabbim
Evet canm karındanKarından mı canım ?
Ben bitane içiyorum sade soda faydalı hatta ama fazlasını bilmiyorumKızlar soda ne kadar içebiliriz? Bulantım başladı hafif ama sürekli soda içesim geliyor, bugün ikinciyi içiyorum bir sorun olur mu
Ayyy inşallah tutar bu teori de kız olurKese yuvarlak olunca kız, fasulye gibi olunca erkek diyorlar. Benimki de yuvarlak, deneyelim bakalim kiz mi olacaklar..
Geçmiş olsun canm sağlıklısı nasip olsun inşallah.bende de olmuştu kimyasal gebelik iyi tarafı kürtaja gerek kalmıyor olması onu da yaşadım zor bı süreçCarsamba 85.18 cuma 147.80 bugunde 69.90 cikmis
Hayirlisi tabi cnm demekki nasip değilmiş
Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aç iciliyorsa bundan sonra öyle yaparsın. Bana doktor elevit verdi daha kapsamlı vitamin diye i da aynı şekilde yemekten hemen önce içiliyorKızlar ya ben folidoce yi tok karna içiyordum aç karna diyen olmuş sıkıntı olur mu ki
Allah en doğru zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım keseyi görmemişmiydin ?Allah razi olsun cnm kaderde ne varsa onu yasiyoruz rabbim kimseye göstersin insllah
Bende hep tok içtimSıkıntı olacağını sanmıyorum ama aç iciliyorsa bundan sonra öyle yaparsın. Bana doktor elevit verdi daha kapsamlı vitamin diye i da aynı şekilde yemekten hemen önce içiliyor
Benim de ilki silikti sonra erken gebelik testi yaptım onda çıktı.Merhaba kizlar batima 2 gun var. Ovulasyon pik 28 subat. Test 20 dakika sonra boyle oldu. Gebelik var mi sizce
Bana da laboratuvarlar sonucu değiştirebilir gibi geldi. İnşallah yarın güzel haberler gelirBwnde bilmiyorum cnm yarin dr gidecegem orda öğrenirim insallah durumumu
Canım bendim onu diyen. Kullanma talimatlarında öyle yazıyor, yemeklerden önce alınması gerektiği. Fotoğrafı da ekliyorum buraya :)Kızlar ya ben folidoce yi tok karna içiyordum aç karna diyen olmuş sıkıntı olur mu ki
Canım inşallah iyi olur. Biz buradayız, ne zaman istersen yaz. Benim de başıma gelmişti, kötü oluyor insan, seni anlayabiliyorum. İnşallah laboratuvardan ötürü öyle çıkmıştır canımCarsamba 85.18 cuma 147.80 bugunde 69.90 cikmis
Hayirlisi tabi cnm demekki nasip değilmiş
Genelde ilaçlar tok içiliyor diye sanırım akıllarda öyle kalmışBende hep tok içtim
2 kızım var. 35 yaşındayım.Doğum tarihim inşallah 19 kasım.Yaş, kaçıncı çocuk ,keseyi hangi hafta gördük
Allah razi olsun cnm eylulde bos gebelik gecirdim kurtaj olmistum bu gebeligi boyle olacagini bilmiyordum nasip insllah gerek.kalmaz cnmGeçmiş olsun canm sağlıklısı nasip olsun inşallah.bende de olmuştu kimyasal gebelik iyi tarafı kürtaja gerek kalmıyor olması onu da yaşadım zor bı süreç
Amin cnm yok gormemistim keseyi hafataya gidecektim nasipten ote yol yokmis cnmAllah en doğru zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım keseyi görmemişmiydin ?
Insallahta degisir mi bilmoyorum cnm hayirliso bakalimBana da laboratuvarlar sonucu değiştirebilir gibi geldi. İnşallah yarın güzel haberler gelir
Allah razi olsun cnm desteğin icin rabbim kimseye yastmasin birinci de olsa ikincide olsa annne herzaman annedir üzülüyor insan kaderdw ne yazilmisssa onu yaşıyoruz cnmCanım inşallah iyi olur. Biz buradayız, ne zaman istersen yaz. Benim de başıma gelmişti, kötü oluyor insan, seni anlayabiliyorum. İnşallah laboratuvardan ötürü öyle çıkmıştır canım
Elevit tok karna değil mi canm bende kullanıyorumSıkıntı olacağını sanmıyorum ama aç iciliyorsa bundan sonra öyle yaparsın. Bana doktor elevit verdi daha kapsamlı vitamin diye i da aynı şekilde yemekten hemen önce içiliyor
Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsunAllah razi olsun cnm desteğin icin rabbim kimseye yastmasin birinci de olsa ikincide olsa annne herzaman annedir üzülüyor insan kaderdw ne yazilmisssa onu yaşıyoruz cnm
Beni de ekler misin 31yas 2.cocuk 17kasim muhtemel tarihimiz kese için henüz gitmedim direk kalp atışına gitmeyi düşünüyorum Allah'tan bir şey olmazsaYaş, kaçıncı çocuk ,keseyi hangi hafta gördük
Allah razı olsun cnm aynen hakkimdan bu hayirliymis demmekkiÇok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bana doktor aç karna bulantı yapabileceği için tok alabilirsin demişti kahvaltıdan sonra yutuyorumKızlar ya ben folidoce yi tok karna içiyordum aç karna diyen olmuş sıkıntı olur mu ki