2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Valla benim ikinci çocuk olacak kısmet olursa oğlum sabah en geç 8:30 dedimi ayakta.yani bana değişen çokta birşey olmayacak anlayacağın

Aynen aktarmak çok iyi oluyor.benin boy 1.60 ve bebekte 38 de 4 kiloydu.ben yürüdükçe kardim bı saga bı sola gidiyordu.çok komiktim

ygmygm beni de listeye ekleyebilir misiniz :)

ygmygm benide eklermisin canım tabloya
Yaş 37 ikinci çocuk son adet tarihi 14 Şubat.beklenen doğum tarihi 20 Kasım.daha kadın doğuma görmediğim için kese ve kalp atışı haftası yok.

ygmygm benide eklermisin canım tabloya
Yaş 37 ikinci çocuk son adet tarihi 14 Şubat.beklenen doğum tarihi 20 Kasım.daha kadın doğuma görmediğim için kese ve kalp atışı haftası yok.
Son adet tarihi denince başlangıcını mı söylüyoruz benim 13 şubat geldi 15 bitti genelde 5sürerdi ama kahverengilik uzun sürdüydü

Kızlar tablomuzun son hali 5 kalp atışımız var güncel bilgilerinizi paylaşmayı unutmayın ekliyim hemen

Carsamba 85.18 cuma 147.80 bugunde 69.90 cikmis
Hayirlisi tabi cnm demekki nasip değilmiş
hakkında hayırlısı olsun inşallah doktordan dönünce mutlkaa haber ver
Kızlar soda ne kadar içebiliriz? Bulantım başladı hafif ama sürekli soda içesim geliyor, bugün ikinciyi içiyorum bir sorun olur mu
Doktorum iki tane dedi bana benim de doktorumun uğurlu sayısı herhalde her şeye iki diyor yine de doktoruna danış istersen

hakkında hayırlısı olsun inşallah doktordan dönünce mutlkaa haber ver

Doktorum iki tane dedi bana benim de doktorumun uğurlu sayısı herhalde her şeye iki diyor yine de doktoruna danış istersen
Aaaa herkes 1 dedi ilk defa 2 duyuyorum yarın kontrolüm var, inşallah hayırlı haberler alırsam soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…