- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.481
İnşallah canımİnsallh cnm araniza katilirm
Hayirli güzel haberler alirsin canim inşallahBen bugün doktorumun isteğiyle aile hekimliğinde toksoplazma ve tsh için bir daha kan verdim inşallah sonuçları güzel gelir.
Insallah olmazsiniz bebis vardirİnsallh regl olmazsm 5 gun gecince falan gidecm ikide bir kan vermemek icin
Benimde 1subatti en son adet olduğum.zaman 5martta çok.sukur benim testinde pozitif çıktı beninde kese gözüktü ama mide bulantılarım yok benimde dert etmeyin kişiden kişiye değişiyor hem 7.8haftadan sonra bile keseyi görebilirler inşaallah herşey yolundadır sagsalim kucağıniza almak nasip olur evladınıziMerhaba arkadaşlar benim son sat 5 Şubat ve Bat 4 Martidi.
8 martta testim pozitif çıktı .
Bunun üzerine 10 martta doktora gittim ve bhcg 4430 çıktı . fakat kese yoktu
13 martta tekrar gittik ve ekteki şekilde minik bir keseye benzettiği görüntü çıktı fakat yine yolk vs yoktu .
10 gün sonra tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor
hiç mide bulantısı vs yok sadece ağrısı ve gaz .
Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
ilk gebeliğim , 34 yaşındayım . Ve kiloluyum .
İlk cocukta cok hevesliydim ha bire hastane saglkocagi falan simdi temkinli olacamInsallah olmazsiniz bebis vardirtabi ya kan vermek ikide bir biraz yipratiyor hayirlisi olsun hakkinizda
Ben de bugün 5+5 im. Dünden beri çok kötüyüm ben de. Ev de ilgi bekleyen minikler olunca işimiz daha zor. Rabbim kolaylık versin.Merhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinmene güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti yoktu.hiç midem bulanmadi desem yeridir. Su ankinde hiç belirti yok.belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var.kilolu olunca görmekte sıkıntı yaşamış olabilir.içini ferah tut.iyi olur inşallahMerhaba arkadaşlar benim son sat 5 Şubat ve Bat 4 Martidi.
8 martta testim pozitif çıktı .
Bunun üzerine 10 martta doktora gittim ve bhcg 4430 çıktı . fakat kese yoktu
13 martta tekrar gittik ve ekteki şekilde minik bir keseye benzettiği görüntü çıktı fakat yine yolk vs yoktu .
10 gün sonra tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor
hiç mide bulantısı vs yok sadece ağrısı ve gaz .
Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
ilk gebeliğim , 34 yaşındayım . Ve kiloluyum .
Size hangi ilacı verdi doktor ne kullanıyorsunuz?Bulantı çok zor gerçekten doktordan ilaç iste kesiyor bulantıyı ben 3 gündür kullanıyorum şükür iyi geldi
PRİLAM DR ilacın adıSize hangi ilacı verdi doktor ne kullanıyorsunuz?
Sarelleyle ayran mi ay çok güldüm:)Ne değişik duygular içindeyim saçmasapan şeyler yemek istiyor canm sarelleyle ayranyanınada sütlaç kaşıklıyorum ,hayır bulanmayan miğdemi zorla bulandırıcam
Aynen bende kizimda hiç belirti yaşamadım simdi de ayni. Umarım böyle sorunsuz ve rahat geçer. Fakat 20 kilo almam bu sefer ins. Nasip olur da kalp atışını duyarsam hemen diyetisyene gidecegimBenim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti yoktu.hiç midem bulanmadi desem yeridir. Su ankinde hiç belirti yok.belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var.kilolu olunca görmekte sıkıntı yaşamış olabilir.içini ferah tut.iyi olur inşallah
Bende istiyorum Allah nasip ederse ,nereye gidiceksin canim ? Online falansa bende düsünuyorum diyetisyenSarelleyle ayran mi ay çok güldüm:)
Aynen bende kizimda hiç belirti yaşamadım simdi de ayni. Umarım böyle sorunsuz ve rahat geçer. Fakat 20 kilo almam bu sefer ins. Nasip olur da kalp atışını duyarsam hemen diyetisyene gidecegim
Güzel haberlerini bekliyoruz o zmaanCok sag ol, ediyorum artk akillandimyarin bi kan vereyim de, persembe de kese vs gorununce iyice bi rahatlayacagim ta ki kalbe kadar
Canım dualarimiz seninle ,hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Bir iki damla kanama normal bence canını hiç sıkma güzel haberlerini bekliyoruzKizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Allah razi olsun cnm inşallah kan sonucuna gore yarin dr gideceğemCanım dualarimiz seninle ,hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah hic bir tehlıke yoktur korkma kalbını ferah tutKizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Cok tesekkir ederim cnm ferahlih verdin kalbimeİnşallah hic bir tehlıke yoktur korkma kalbını ferah tut
Karından mı canım ?İlk ultroson resmimiz buydu atamıştım bı türlü normal mi 5+6 da