2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimde 1subatti en son adet olduğum.zaman 5martta çok.sukur benim testinde pozitif çıktı beninde kese gözüktü ama mide bulantılarım yok benimde dert etmeyin kişiden kişiye değişiyor hem 7.8haftadan sonra bile keseyi görebilirler inşaallah herşey yolundadır sagsalim kucağıniza almak nasip olur evladınızi

Ben de bugün 5+5 im. Dünden beri çok kötüyüm ben de. Ev de ilgi bekleyen minikler olunca işimiz daha zor. Rabbim kolaylık versin.

Benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti yoktu.hiç midem bulanmadi desem yeridir. Su ankinde hiç belirti yok.belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var.kilolu olunca görmekte sıkıntı yaşamış olabilir.içini ferah tut.iyi olur inşallah

Ne değişik duygular içindeyim saçmasapan şeyler yemek istiyor canm sarelleyle ayran yanınada sütlaç kaşıklıyorum ,hayır bulanmayan miğdemi zorla bulandırıcam
Sarelleyle ayran mi ay çok güldüm:)
Aynen bende kizimda hiç belirti yaşamadım simdi de ayni. Umarım böyle sorunsuz ve rahat geçer. Fakat 20 kilo almam bu sefer ins. Nasip olur da kalp atışını duyarsam hemen diyetisyene gidecegim

Bende istiyorum Allah nasip ederse ,nereye gidiceksin canim ? Online falansa bende düsünuyorum diyetisyen

Canım dualarimiz seninle ,hayırlı haberlerle gel inşallah
Allah razi olsun cnm inşallah kan sonucuna gore yarin dr gideceğem
QUOTE="ygmygm, post: 67380163, member: 798969"]
Bir iki damla kanama normal bence canını hiç sıkma güzel haberlerini bekliyoruz
[/QUOTE]
Ya insllah cnm ferahlik verdin devami gelmedi simdi uzandim dinleniyorum

İlk ultroson resmimiz buydu atamıştım bı türlü normal mi 5+6 da

Eklentiler

• IMG_20210308_184551.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…