2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinme 😒 ne güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 😍
Aynı durumdayım 6+5'im bende ve çok kötü bulantı halsizlik üstüne kızım grip oldu hasta banada bulaştı galiba. Erkek kardeşim doktor test yaptır covid için diyor napacağımı şaşırdım

Merhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinme 😒 ne güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 😍
Bulantı çok zor gerçekten doktordan ilaç iste kesiyor bulantıyı ben 3 gündür kullanıyorum şükür iyi geldi

Bebisi degil sadece keseyi gorduk canim ,daha erkendi sanirim.5+2 allttan bakti ama bastirdi gormek icin bende tereddut ettim açikcasi
Korkuyor insan canim ya bisi olursa diye biz adim atarken yumusak basmaya calisiyoruz muayene hoyratca geliyor insana ama doktorlar bilir tabi en dogrusunu. Bende o yuzden bekliyorum rahatca gostersin kendini bebis diye 🥰

Merhaba kizlar batima 2 gun var. Ovulasyon pik 28 subat. Test 20 dakika sonra boyle oldu. Gebelik var mi sizce

Eklentiler

• IMG_20210315_151233.jpg
    IMG_20210315_151233.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 65
X