- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.461
Aynı durumdayım 6+5'im bende ve çok kötü bulantı halsizlik üstüne kızım grip oldu hasta banada bulaştı galiba. Erkek kardeşim doktor test yaptır covid için diyor napacağımı şaşırdımMerhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinmene güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Aminn canım inşallahBir bos gebelik gecirmistim, simdi ilk olacak insallah bakalim
Hayırlısıyla kavusalim da sakinim suan bir suredir, umarim byle devam eder
Allah korusun inşallah sadece normal grıptırAynı durumdayım 6+5'im bende ve çok kötü bulantı halsizlik üstüne kızım grip oldu hasta banada bulaştı galiba. Erkek kardeşim doktor test yaptır covid için diyor napacağımı şaşırdım
35, 2 kızım var, 2 ölü doğum yaptım, bugün 4 hafta 3 günlük. Test yaptım fakat daha doktor randevuma var. Tahminen doğum tarihi 19KasımYaş, kaçıncı çocuk ,keseyi hangi hafta gördük
InsallahhhhhAminn canım inşallahsüper o zaman sakinligin devam eder ınsallah
Bulantı çok zor gerçekten doktordan ilaç iste kesiyor bulantıyı ben 3 gündür kullanıyorum şükür iyi geldiMerhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinmene güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Korkuyor insan canim ya bisi olursa diye biz adim atarken yumusak basmaya calisiyoruz muayene hoyratca geliyor insana ama doktorlar bilir tabi en dogrusunu. Bende o yuzden bekliyorum rahatca gostersin kendini bebis diyeBebisi degil sadece keseyi gorduk canim ,daha erkendi sanirim.5+2 allttan bakti ama bastirdi gormek icin bende tereddut ettim açikcasi
Bende de mide bulantısı vs yok tuzlu yoğurtlu şeyler istiyor canım ama gaz sıkıntısı devam ediyorNe değişik duygular içindeyim saçmasapan şeyler yemek istiyor canm sarelleyle ayranyanınada sütlaç kaşıklıyorum ,hayır bulanmayan miğdemi zorla bulandırıcam
Olma ihtimali yüksek ama en iyisi testi tekrarlamakMerhaba kizlar batima 2 gun var. Ovulasyon pik 28 subat. Test 20 dakika sonra boyle oldu. Gebelik var mi sizce
Var bence hayirli olsun tabi kesin sonuc kanda belli olurMerhaba kizlar batima 2 gun var. Ovulasyon pik 28 subat. Test 20 dakika sonra boyle oldu. Gebelik var mi sizce
Bu testler 30 dk ya kadar cevap veriyor eğer 20.dk da çıktıysa tebriklerMerhaba kizlar batima 2 gun var. Ovulasyon pik 28 subat. Test 20 dakika sonra boyle oldu. Gebelik var mi sizce
Tesekkur ederm insallh. Erken gebelik testi yapacm onda netlesir herldeBu testler 30 dk ya kadar cevap veriyor eğer 20.dk da çıktıysa tebrikler
İnsallh regl olmazsm 5 gun gecince falan gidecm ikide bir kan vermemek icinVar bence hayirli olsun tabi kesin sonuc kanda belli olur
Tamamdır güzel haberlerini bekliyoruzTesekkur ederm insallh. Erken gebelik testi yapacm onda netlesir herlde
Erken gebelk testiyle tekrarlayacam bakalmOlma ihtimali yüksek ama en iyisi testi tekrarlamak
Onlarda hata olma ıhtımali daha cok olabiliyormus sanırım. Hıc kullanmadım ama buradan öyle okumustumErken gebelk testiyle tekrarlayacam bakalm
İnsallh cnm araniza katilirmOnlarda hata olma ıhtımali daha cok olabiliyormus sanırım. Hıc kullanmadım ama buradan öyle okumustuminşallah vardır