- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.441
Aynen öyle kuzu ama biz kese boyutunu konuşuyorduk burdaMelocum 2 aylik bebek bile 7-8 mm dir. 6. Haftada bebek 0.33 cm gibidir
Aynen öyle kuzu ama biz kese boyutunu konuşuyorduk burda
Zor sürec gercekten. İnsan kalp atısını duyana kadar rahat edemıyor.Aminnn inşallahbetadan da anlaşıldı az cok, ilk olcumde 2 kati artmasina rağmen sonrasında yüzde 45 civarında artti, bir sure takip ettik hem beta hem ultrason. Kese de yeterince buyumedi, bebek ztn yoktu. O şekilde bir süreç gecirdim iste. Şimdi cok iyiyim cok şükür
Benim doğum dahil olan sigortam vardı zaten hamileliğimi öğrenmeden önce de, ama merak ettiğim acaba paketim hastaneleri karşılar mı? Ne kadarını karşılar? Etrafımda hiç doğum yapan da yok. Biraz erken bunları düşünmek için belki ama bi sorayım dedim yinedeBizim tamamlayıcı sigortamız vardı, gebelik başladığında. Doğum paketi eklettirmek istedik ama gebe iken yapmıyorlarmış. Gebe kalmadan belirli bir süre önce yaptırmak gerekiyormuş.
Canım doktorunu degiştirebilirsin dilersen,ben degistirmiştim.Bilmiyor ki canimYa cok teskkurler kuzum içimi ferahlattin valla aile hekimine valla birsey sormaya korkuyom eylul ayindabos gebelikte kurtaj olmadan once daha bos gebelik.oldugunu bilmiyordum kadin dogumcu tahliler istedi aile hekiminde yaptir diye neyse tahlil yaptirmaya geldim dedim dediki bana hele bir kalp atisini duyaydin belkide duymacaksin belkide bisey olacak dedi hele bir ilerleseydide tahlili oyle yapsaydik dedi uğursuz agzini acdi ve bos gebelik oldu o yuzden sevmiyom kadini gitmek dahi istemiyom iste mecburiyetten gidiliyor
Ya aslinda istiyorum benimn e nabiz yok e devlet sifremi unutmustum onada giremiyorum gidipde ptt almaya eriniyorumCanım doktorunu degiştirebilirsin dilersen,ben degistirmiştim.
Ben de 5. gün embriyo ile kaldım. Ve 25i randevum benim deMerhaba güzel anne adaylarıBeni de aranıza alır mısınız 27 Şubat transfer tarihim çok şükür pozitifi gördüm.ayın 25 i ultrason için kontrolüm var hayırlısıyla Aranızda tüp bebek ile hamiş kalan varsa ben şuan kaç haftalık oluyorum bilgi verebilir mi Netten blastocist transferine baktığımda bugün 5+0 veriyor sat 3 şubat 5+5 veriyor yardımcı olursanız çook sevinirim
Teşekkür ederim senin de gözün aydınBen de 5. gün embriyo ile kaldım. Ve 25i randevum benim detebrik ederim çok sağlıkla al kucağına.ben bu hesabın son adete göre oldugunu biliyorum ona göre bana da 4 haftalık diyor ama kafam karıştı tam bilen varsa açıklarsa iyi olur
Onaneymis acabaaaa, doktor istemis sonuçta sen kendi kendine telaş etmemişsin ki, her seyi de cok biliyorlar valla ya. Temkinli olmak uyarmak baska, dan dun konusmak baska. Salla ipleme onu, he he de gec bir süreliğine. Cok daraltirsa da doktorunu degistirirsin artık olmazsa. Ne mutlu içini azcik da olsa ferahlattiysam canımBilmiyor ki canimYa cok teskkurler kuzum içimi ferahlattin valla aile hekimine valla birsey sormaya korkuyom eylul ayindabos gebelikte kurtaj olmadan once daha bos gebelik.oldugunu bilmiyordum kadin dogumcu tahliler istedi aile hekiminde yaptir diye neyse tahlil yaptirmaya geldim dedim dediki bana hele bir kalp atisini duyaydin belkide duymacaksin belkide bisey olacak dedi hele bir ilerleseydide tahlili oyle yapsaydik dedi uğursuz agzini acdi ve bos gebelik oldu o yuzden sevmiyom kadini gitmek dahi istemiyom iste mecburiyetten gidiliyor
Aynen oyle, gerci her evre stresli aslında, kalpten sonra testleri, taramalari, dogumu, emmesi, uykusu bitmiyor kiZor sürec gercekten. İnsan kalp atısını duyana kadar rahat edemıyor.
Merhaba, Vajinal muayene mi acaba? Bir de baska doktora gitseniz iyi olacak gibi sankiMerhaba arkadaşlar benim son sat 5 Şubat ve Bat 4 Martidi.
8 martta testim pozitif çıktı .
Bunun üzerine 10 martta doktora gittim ve bhcg 4430 çıktı . fakat kese yoktu
13 martta tekrar gittik ve ekteki şekilde minik bir keseye benzettiği görüntü çıktı fakat yine yolk vs yoktu .
10 gün sonra tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor
hiç mide bulantısı vs yok sadece ağrısı ve gaz .
Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
ilk gebeliğim , 34 yaşındayım . Ve kiloluyum .
Karından yapıldı vajinal acele etmeyelim dediMerhaba, Vajinal muayene mi acaba? Bir de baska doktora gitseniz iyi olacak gibi sanki
Karından gorunmeyebiliyor, ilk zamanlar vajinadan bakmak daha iyi, net olyor o zaman, hem de dis gebelik vs onlar daha iyi saptanabiliyor aslinda. Istersen baska doktora bir git, vajinal bakilsin hem.Karından yapıldı vajinal acele etmeyelim dedi
Orası dogru canımOnaneymis acabaaaa, doktor istemis sonuçta sen kendi kendine telaş etmemişsin ki, her seyi de cok biliyorlar valla ya. Temkinli olmak uyarmak baska, dan dun konusmak baska. Salla ipleme onu, he he de gec bir süreliğine. Cok daraltirsa da doktorunu degistirirsin artık olmazsa. Ne mutlu içini azcik da olsa ferahlattiysam canım
Aynen oyle, gerci her evre stresli aslında, kalpten sonra testleri, taramalari, dogumu, emmesi, uykusu bitmiyor kien iyisi biraz rahat olmak, onu anladim ben
Bir bos gebelik gecirmistim, simdi ilk olacak insallah bakalimOrası dogru canımen rahat 2. Trimester :) tekmeleri hıssettıkce ıyı oldugunu bılıyorsun kendını daha ernerjık hıssedıyorsun falan :) ya oda kişiyle alakalı sanırım ben 2. De hıc stres yapmayız hatta dogru hastaneyede gıtmeyız demıstım ama sanırım öyle olmayacak senin ilk bebegın mı olacak inşallah