- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #10.761
Sag ol canimmBende de oluyor bazen ama idrarımı uzun süre tuttuğumda oluyor geçmiş olsun dikkst et cnm
Aramızda hoşgeldin canım
Hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin insallahbence hazırlıklara basla değişmez artık
Gozunaydin canım sağlıkla gelsin oğlusun
Oyy maşallah nasıl tatlı çıkmış öylehayırlı olsun oğlusun
Gozunaydin canım
Aramızda hoşgeldin canımmm
Yaaa gerçekten çok heyecanlı. Allah gönlüne göre versin inşallah canım bize de haber ver mutlaka
Hayırlı olsun canımgeçmiş olsun ayrıca
Nub tuttu o zaman :)Canım doktor kesin kız dedi. Cinsiyetimiz kesinleşti ikili test sonucundaki beta da tutmadı
Cok teşekkür ederim hepimizin evladına Amin insNe guzel bir kiz, bir erkek.saglikla gelsin miniginiz insallah.
Cnm oran yazmasi lazım oralarda bir yerlerde örnek benim 1/12700. Idi. Yani riskim düşüktü şükürler olsun. Oran ne yaziyorPAPP A 1.76 serbest beta hgc de 23.1 yazıyor.. sizce bir sıkıntı varmıdır
Yaa teori çöp oldu deseneCanım doktor kesin kız dedi. Cinsiyetimiz kesinleşti ikili test sonucundaki beta da tutmadı
Ben Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederimArkadaşlar merhabaya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Tayt degilde pantolon var bende kızımdan kalma hala yeni alınmış gıbı çokta gitmiştim üstelik lcw den almıştımArkadaşlar merhabaya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Arkadaşlar merhabaya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Ben sadece rahat elbise ve tulumlar aldim bel kismi robadanBen Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederim
Ben de lcw den 2 hamile pantalonu 1 tane hamile taytı aldım kendi bedenimin bir büyüğünü seçtim sitesinden söyledim cok rahatlar vallaArkadaşlar merhabaya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Lcw den pantolon aldım birde tayt. Tayt bende çok begenmedim evde giyicem. Pantolonu cok rahat neden rahat edemedinizArkadaşlar merhabaya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Anlamadım ki neyse yarın doktora gidicem inş bir sorun yoktur.Cnm oran yazmasi lazım oralarda bir yerlerde örnek benim 1/12700. Idi. Yani riskim düşüktü şükürler olsun. Oran ne yaziyor