2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sag ol canimm

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum bir o tarafa bir bu tarafa dönmeler başladı.hafif karın üstü yatınca uzun süre öyle kalamıyorum.sağa sola yatmaktan kollarım uyuştu.galiba ben de hamile yastığı sipariş edicem ne zormuş böyle uykusuz kalmak

Ben Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederim

Tayt degilde pantolon var bende kızımdan kalma hala yeni alınmış gıbı çokta gitmiştim üstelik lcw den almıştım

Ben Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederim
Ben sadece rahat elbise ve tulumlar aldim bel kismi robadan alirken de malum pandemi alisveris merkezine gitmek istemiyorum. Bedeninizi nasil ayarladiniz kizlar tayt ve pantolon icin soruyorum

Ben de lcw den 2 hamile pantalonu 1 tane hamile taytı aldım kendi bedenimin bir büyüğünü seçtim sitesinden söyledim cok rahatlar valla

Lcw den pantolon aldım birde tayt. Tayt bende çok begenmedim evde giyicem. Pantolonu cok rahat neden rahat edemediniz

Ben de yüzüstü yatamıyorum.Sabaha kadar bı saga bi dola dönüyorum.Ezelden beri mide ağrılarım vardır.Bugun o da başladı bulantım yanına tuzu biberi oldu.Daha 14 haftaligim.Memelerimi solemiorum bile bütün içi damarları adeta şeffaf.Protezden dolayı fena halde sistiler bırakın üzerine yatmayı yan bile yatarken acisindan oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…