2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Ayrıca dua eden herkese teşekkür ederim.Desteginiz için

Aaay çok güzel haber çok sevindim canım.. Gözünaydın

Allah allah bak şimdi bu manav nerden aldı bu eriği ki 50 tl kilosu belki de köy eriği diye mi pahalı satıyo küçük çuvaldaydı ordan tarttı verdi
Aldığınız yere göre değişiyor pazarda 25 tl manavda 50 tl sokakta bahçesinden toplayıp yer sergisinde satanlar 10tl bizim burda.

Erik fiyatı ne kadar degişkenmiş migrosta ıkı gun once 30 tl di ama hayatımda yedıgım en guzel erikti cok ekşide cok tatlıda sevmem tam idealdi tüh ya keşke fazla alsaydım canım istedi şimdi 200 gram halinde paketlemişlerdi. Karpuzuda bir kac hafta önce eşim kilosu 5 tl den migrostan almıstı tatsız olur dedik ama yaz karpuzu gibiydi sonra hep kilosu 9 dan gitti

Gözün aydın canım Önce sağlıklı olsun sonra da Allah gönlündekini nasip etsin canım

Gözünaydın canımmm sağlıkla al kucagına prensesini
Sorma bende hic kola falan içmem şimdi hergün canim istiyor ama almıyorum tabiki
Ayy benimde istio yaa bende kafeinsiz asitli şeyleri tercih ediyorum
Sağlıksız gittiği belliydi canım ama bir umut bekledik ama gelişmediler pazartesi kürtaj oldum
en kısa zamanda ve en doğru zamanda Allah sağlıklı gebelik nasip etsin sana canım
Benimkinin adı "gün gün gebelik takibi" diye geçiyor. Haftada bir mesaj oluyor. Diğer arkadaşındaki ben de merak ettim. Sabah akşam daha güzel tabii ki
happy mom
hayırlı olsun kızın gözünaydın.. tabiki normal daha küçücükler yavaş yavaş insana benzemeye başlıyorlar
3. Erkekmi geliyoooorr maşallah canım sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım banada net konuşmamıştı ama erkekti

Canim senin bulanti vs. Gecti mi

Biz de geçen hafta aldık karpuzu. 62 tl İyi çıktı Allah’tan

İkili tarama sonrası da hep 1 ay sonra çağırmış tüm doktorlar yav O kadar beklenir mi hiç aaaaa

Teşekkür hepimizinki

Pazara gelmiş bol bol. İki hafta önce bı iki tezgahta vardı 10 tane kadar paketlemişler 30 liraydı şimdi paketsiz her yer dolu
Yeşil eriği dört gözle bekliyorum. Mmmmm çok severim çoooook. Ama o ilk çıktığında çok ekşi oluyo onu sevmiyorum ben.
Çok çok ekşi değiller ben tatlı sevmem zaten güzel yanı her yerde çıktı sanıyordum ben

Malesef.. En azından kusmuyorum diye teselli ediyorum kendimi ama ne yesem geçmeyen bir tat daha sinir bozucu...
Ben de hic kusmadım hamileliğin başında beri, ama evet yani çok öğürme ve ara ara mide bulantısı yaşıyorum.
Ama o tat hic gecmiyor.
Özellikle sabahları daha çok oluyor, hisseder hissetmez midem bulanıyor sabahları. Sanırım 4 aydan sonra ancak birazcık hafifliyormuş

Benimki baya sürüyor tüm erkek bebeklerimde vardı kzmda yoktu genelde erkekse oluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…