- 25 Mayıs 2017
- 769
- 480
12.gün idrar testim pozitifti bende hrmen kan verdim 21 çıkmıştı.Canım 10. günden sonrasi önemli bi iki gün bekle tekrarla sen de benim gibi duramayanlardansin senin önceki gebeliginde kaçıncı gün ogrenmistin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gün idrar testim pozitifti bende hrmen kan verdim 21 çıkmıştı.Canım 10. günden sonrasi önemli bi iki gün bekle tekrarla sen de benim gibi duramayanlardansin senin önceki gebeliginde kaçıncı gün ogrenmistin
Yok kız oluyormuş çevremde ailemde olanlar kendim de öyle yaşamıştım. Hatta karnın geriliyor şişiyor böyle içine çekmek isteyince agri falan giriyor ( her iki gebeligimde de bilmeden içime çekmiştim elbise denerken, çok acımıştı ). Sen de test yapacak mısın? Ben yapayim diyorum bu belirsizlikle duramam yoksa erken üzülüp atlatayımOlmaz mıı kaç gündür kramp yaşıyorum yürümek istemiyorum yatıyorum hep. Gebelik belirtsi bu kadar şiddetli olucağını düşünmüyorum
İnşallah dediğin gibidir ağrılar ona işarettir çarşamba erken test alayım diyorum tabii regl olmazsam o güne kadar. Canım sen hep aşılama mı yaptırdın? Hiç tüp bebek yaptırdın mıYok kız oluyormuş çevremde ailemde olanlar kendim de öyle yaşamıştım. Hatta karnın geriliyor şişiyor böyle içine çekmek isteyince agri falan giriyor ( her iki gebeligimde de bilmeden içime çekmiştim elbise denerken, çok acımıştı ). Sen de test yapacak mısın? Ben yapayim diyorum bu belirsizlikle duramam yoksa erken üzülüp atlatayım
Kızlar idrar testi yaparken ayıptır söylemesi ilk idrar herzaman koyu olduğu için ikinci idrarla yapın diyorlar doğru dimiCanım 10. günden sonrasi önemli bi iki gün bekle tekrarla sen de benim gibi duramayanlardansin senin önceki gebeliginde kaçıncı gün ogrenmistin
Yok ben hiç tüp bebek yapmadım . Hic asilamada yapmamistim ilk kez asilama yaptim . ilk gebeligim catlatma ile oldu sonraki kendiliğinden. Daha sonra hiç olmadı hep catlatma yaptı doktor 7 8 kez falan herhalde tutmadı . ben aşılama istedim yoksa faktör yine aşılama yapmayacaktı catlatma yapacaktıİnşallah dediğin gibidir ağrılar ona işarettir çarşamba erken test alayım diyorum tabii regl olmazsam o güne kadar. Canım sen hep aşılama mı yaptırdın? Hiç tüp bebek yaptırdın mı
Hayır ilk idrarda orta idrarla yani ilk biraz boşa yapıp sonra test için alacaksin idrarı . Onunla yapacaksın. Aslına bakarsan gunun dolduysa ne zaman yaparsan yap çıkar ben hep aksam üstü öğrendim öyle ilk idrara dikkat etmedim açıkçası. Günün dolmadiysa ilk idrarla yapın diyorlar birikmiş ve su falan icilmemis olduğu için erken çıkartırKızlar idrar testi yaparken ayıptır söylemesi ilk idrar herzaman koyu olduğu için ikinci idrarla yapın diyorlar doğru dimi
Ayy inşallah bu sefer olur canım dualarımdasın güzel haberlerle gelMaalesef 1 aşılama 15gün geçti negatif çıktı sonra adet olamadım hatta. Dr tarlusal verdi anında regl oldum rahatladım valla regl olamamak çok kötü. 2.aşılama yaptım 1hafta sonra regl oldum heyecan bile yaşamadan regl oldum yani Dr ve ben şok bakalım 3.de ne gibi gelişmeler olucak heyecanla bekliyorum
Kaçıncı gündü ki değerin canım umarım güzel artışların olur iki katı olması gerekiyor diğer değerlerinCanım valla ben dayanamadim gittim acile kan verdim değerim 11.67 çıktı düşük çıktı ama umarım sağlıkla artar
İnşallah yine aynı şekilde pozitif görürsün canım merakla beklicem bende12.gün idrar testim pozitifti bende hrmen kan verdim 21 çıkmıştı.
Canim bugün aşılamanın 11.gunu ve sonuç 11 dün test yapmıştım hemde erken gebelik hiç bişey yok tü sabah kaset test yaptım çok çok silik çıktı hatta buraya da attım ama yinede hala tereddütlerim var inşallah güzel bir şekilde artar bir kaybim var öncesinde o yüzden tedirginimKaçıncı gündü ki değerin canım umarım güzel artışların olur iki katı olması gerekiyor diğer değerlerin
Canım bu yanlış bir bilgi her zaman sabah ilk idrar ile gebelik testi yapılır ikinci idrar ovulasyon testi için gecerliKızlar idrar testi yaparken ayıptır söylemesi ilk idrar herzaman koyu olduğu için ikinci idrarla yapın diyorlar doğru dimi
Hımm bu 1.aşılaman o zaman. Ay hadi son olsun inşallah çünkü çok emek harcamışsın. Bende çatlatma iğnesiyle ve hapıyla başlamıştım(1kere) özelde. tutmadı. Zaten benim yaş faktöründen uğraşma bunlarla diyip hep tüp bebeğe yönlendirdiler.Yok ben hiç tüp bebek yapmadım . Hic asilamada yapmamistim ilk kez asilama yaptim . ilk gebeligim catlatma ile oldu sonraki kendiliğinden. Daha sonra hiç olmadı hep catlatma yaptı doktor 7 8 kez falan herhalde tutmadı . ben aşılama istedim yoksa faktör yine aşılama yapmayacaktı catlatma yapacaktı
Hımm bu 1.aşılaman o zaman. Ay hadi son olsun inşallah çünkü çok emek harcamışsın. Bende çatlatma iğnesiyle ve hapıyla başlamıştım(1kere) özeldeYok ben hiç tüp bebek yapmadım . Hic asilamada yapmamistim ilk kez asilama yaptim . ilk gebeligim catlatma ile oldu sonraki kendiliğinden. Daha sonra hiç olmadı hep catlatma yaptı doktor 7 8 kez falan herhalde tutmadı . ben aşılama istedim yoksa faktör yine aşılama yapmayacaktı catlatma yapacaktı
Canım bu yanlış bir bilgi her zaman sabah ilk idrar ile gebelik testi yapılır ikinci idrar ovulasyon testi için
Doğru ovulasyonla karıştırdım onda 2.idrarla yapıyoduk testi.Canım bu yanlış bir bilgi her zaman sabah ilk idrar ile gebelik testi yapılır ikinci idrar ovulasyon testi için gecerli
Aminn Canım inşallah hepimiz içinAyy inşallah bu sefer olur canım dualarımdasın güzel haberlerle gel
Amin inşallah canim inşallah tutmuştur senindeHımm bu 1.aşılaman o zaman. Ay hadi son olsun inşallah çünkü çok emek harcamışsın. Bende çatlatma iğnesiyle ve hapıyla başlamıştım(1kere) özelde. tutmadı. Zaten benim yaş faktöründen uğraşma bunlarla diyip hep tüp bebeğe yönlendirdiler.
Çok iyi anlıyorum kayıplarından ardından insan tedirgin oluyor 4 gün sonra değerin katlanır inşallah ben 15. Günde değerim 15.35 di iki gün sonra 67 sonrasında bi uzun yolculuk yaptım değerim 116 ve ardından 19 düştü ertesi günde düşük yaptım zaten eğer değerin gittikçe artarsa mucizen olur ama dikkat et en ufak bel ağrında yatCanim bugün aşılamanın 11.gunu ve sonuç 11 dün test yapmıştım hemde erken gebelik hiç bişey yok tü sabah kaset test yaptım çok çok silik çıktı hatta buraya da attım ama yinede hala tereddütlerim var inşallah güzel bir şekilde artar bir kaybim var öncesinde o yüzden tedirginim
Kızlar dün gece çatlatma iğnesi yapmıştım. Bi ovulasyon testi yapayım dedim. Sonuç böyle. Daha kırmızı olması gerekir mi acaba ? Yarın sabah aşılama yapılacak
İşte canım onumuzde ne var bilmiyoruz hamileyim demekle de bitmiyor hep bı stresle beklicez maalesefÇok iyi anlıyorum kayıplarından ardından insan tedirgin oluyor 4 gün sonra değerin katlanır inşallah ben 15. Günde değerim 15.35 di iki gün sonra 67 sonrasında bi uzun yolculuk yaptım değerim 116 ve ardından 19 düştü ertesi günde düşük yaptım zaten eğer değerin gittikçe artarsa mucizen olur ama dikkat et en ufak bel ağrında yat
Tabiki öyle kafanda tüm olumsuzlukları sileceksin 15 gün boyunca pozitif olcan bazen elde olmuyor ama kafaya takmıcanİşte canım onumuzde ne var bilmiyoruz hamileyim demekle de bitmiyor hep bı stresle beklicez maalesef