- 27 Ekim 2024
- 142
- 41
İşte canım onumuzde ne var bilmiyoruz hamileyim demekle de bitmiyor hep bı stresle beklicez
Ben3. Aşılamayı yaptıran var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte canım onumuzde ne var bilmiyoruz hamileyim demekle de bitmiyor hep bı stresle beklicez
Ben3. Aşılamayı yaptıran var mı aranızda
Ben vajinal kullanıyorum yoksa halim felaket olurdu.Ya kızlar bu progestan sizde de dehset bas donmesi düz çizgide yuruyememe yapiyor mu
Ben bir gün fitil bir gün ağızdan kullanıyorum. Ağızdan aldığım gün kafam hoş oluyor yer ayağımın altından kayıyor sankiBen vajinal kullanıyorum yoksa halim felaket olurdu.
Ben de kullanıyorum ama kasık agrim yok ağızdan aldığım gün göğüs hassasiyeti yapıyor bunu fark ettim . Bugün sabah unuttum 1 de içtim o saate kadar göğüs hsassiyetim yoktu içtikten 2 saat sonra göğüs hassasiyeti başladıDevamlı bir kasık ağrım var. Arada sancı yapıyor birden. Progestandan mıdır ?
Arada dünyadan uzaklaşmak adına kullanılabilir yan etksi çok maalesef. Bende uykusuzlukta yaptı kaç gecedir uyuyamıyorum birde gribim zaten hastalıkla uğraşıyorum birde uykusuz günler beni çok zorluyorBen bir gün fitil bir gün ağızdan kullanıyorum. Ağızdan aldığım gün kafam hoş oluyor yer ayağımın altından kayıyor sanki
Yaaaa çok geçmiş olsun bende de tam tersi çok güzel uyku yaptı içtiğim gibi en az yarım saat sonra başlıyor uyku ağırlık ayakta kalamıyorum hemen uyumam lazım o yüzden kaç gündür evden çıkmadım hiçArada dünyadan uzaklaşmak adına kullanılabilir yan etksi çok maalesef. Bende uykusuzlukta yaptı kaç gecedir uyuyamıyorum birde gribim zaten hastalıkla uğraşıyorum birde uykusuz günler beni çok zorluyor
Bende yaptıracam gibi görünüyor ama yolun sonunda da olduğumun farkındayım ilk ikisi tutmadı mı
Maalesef tutmadı herşey yolunda gözüküyor ama tutmuyorBende yaptıracam gibi görünüyor ama yolun sonunda da olduğumun farkındayım ilk ikisi tutmadı mı
Umarım bu başarılı olurMaalesef tutmadı herşey yolunda gözüküyor ama tutmuyor
Canım 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate alma bu konuda çok defa üzülmüş biri olarak söylüyorum. Ama 10. Gün daha erken 12 . Gün falan yine yap inşallah pozitife dönerKızlar aşılamanın 10.günü sabah test yaptım. 5 dk birsey çıkmadı bende bıraktım kenara. Bir saat sonra elime aldım böyleydi. Çok sönük bir çizgi var ama var yani. Işıkta belli oluyor. Kasık ağrım çok uykumdan uyandırıyor artık
Evet insan hemen bir çizgi görmek istiyor. Ben zaten negatif olarak düşünüyorum şuan. Yarın ve sonraki günler belli olur.Canım 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate alma bu konuda çok defa üzülmüş biri olarak söylüyorum. Ama 10. Gün daha erken 12 . Gün falan yine yap inşallah pozitife döner
Evet insan çizgi görmek istiyor gerçekten. 10. Gün erken daha 10 günden sonra çıkanlar gercek sonucu verir 2 gün sonra yinele testi inşallah pozitif görürsün ben test yapmayacam çünkü hiç bir agri sızım yok normal zamanlardaki gibi vücudum. Tutmadı biliyorum o yüzden test yapmama kararı aldım 14. Gün yapar ona göre doktoru ararım progestan bırakayım mı diye sormak içinEvet insan hemen bir çizgi görmek istiyor. Ben zaten negatif olarak düşünüyorum şuan. Yarın ve sonraki günler belli olur.
canım 10. gün tamamen negatifti kuruma bile cıkmadı erken gebelik yapmıştım bugün 12. günüm test yaptım ama bugünde yıne dünkü ile hemen hemen aynı çıktı kimyasalmı diye bi tereddütteyim şuanbeyons 10.günde hiç çizgi çıkmış mıydı sende canım ?
canım ben çalıştıgım için progestanı hiç içmedim hep vajınal aldım hiç bi etkiside olmadı sende vajınal al diğer turlu cok yan etkisi varYaaaa çok geçmiş olsun bende de tam tersi çok güzel uyku yaptı içtiğim gibi en az yarım saat sonra başlıyor uyku ağırlık ayakta kalamıyorum hemen uyumam lazım o yüzden kaç gündür evden çıkmadım hiç