Kasım 2024 3.Aşılama

Devamlı bir kasık ağrım var. Arada sancı yapıyor birden. Progestandan mıdır ?
Ben de kullanıyorum ama kasık agrim yok ağızdan aldığım gün göğüs hassasiyeti yapıyor bunu fark ettim . Bugün sabah unuttum 1 de içtim o saate kadar göğüs hsassiyetim yoktu içtikten 2 saat sonra göğüs hassasiyeti başladı

Son düzenleme:
Ben bir gün fitil bir gün ağızdan kullanıyorum. Ağızdan aldığım gün kafam hoş oluyor yer ayağımın altından kayıyor sanki 🤣
Arada dünyadan uzaklaşmak adına kullanılabilir 🤪 yan etksi çok maalesef. Bende uykusuzlukta yaptı😕 kaç gecedir uyuyamıyorum birde gribim zaten hastalıkla uğraşıyorum birde uykusuz günler beni çok zorluyor 😖

Arada dünyadan uzaklaşmak adına kullanılabilir 🤪 yan etksi çok maalesef. Bende uykusuzlukta yaptı😕 kaç gecedir uyuyamıyorum birde gribim zaten hastalıkla uğraşıyorum birde uykusuz günler beni çok zorluyor 😖
Yaaaa çok geçmiş olsun 🤲 bende de tam tersi çok güzel uyku yaptı içtiğim gibi en az yarım saat sonra başlıyor uyku ağırlık ayakta kalamıyorum hemen uyumam lazım o yüzden kaç gündür evden çıkmadım hiç 🤣

Kızlar aşılamanın 10.günü sabah test yaptım. 5 dk birsey çıkmadı bende bıraktım kenara. Bir saat sonra elime aldım böyleydi. Çok sönük bir çizgi var ama var yani. Işıkta belli oluyor. Kasık ağrım çok uykumdan uyandırıyor artık 🙄

Eklentiler

• IMG_5843.jpeg
    IMG_5843.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar aşılamanın 10.günü sabah test yaptım. 5 dk birsey çıkmadı bende bıraktım kenara. Bir saat sonra elime aldım böyleydi. Çok sönük bir çizgi var ama var yani. Işıkta belli oluyor. Kasık ağrım çok uykumdan uyandırıyor artık 🙄
Canım 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate alma bu konuda çok defa üzülmüş biri olarak söylüyorum. Ama 10. Gün daha erken 12 . Gün falan yine yap inşallah pozitife döner

Canım 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate alma bu konuda çok defa üzülmüş biri olarak söylüyorum. Ama 10. Gün daha erken 12 . Gün falan yine yap inşallah pozitife döner
Evet insan hemen bir çizgi görmek istiyor. Ben zaten negatif olarak düşünüyorum şuan. Yarın ve sonraki günler belli olur.

Evet insan hemen bir çizgi görmek istiyor. Ben zaten negatif olarak düşünüyorum şuan. Yarın ve sonraki günler belli olur.
Evet insan çizgi görmek istiyor gerçekten😓. 10. Gün erken daha 10 günden sonra çıkanlar gercek sonucu verir 2 gün sonra yinele testi inşallah pozitif görürsün 🤲🤗 ben test yapmayacam çünkü hiç bir agri sızım yok normal zamanlardaki gibi vücudum. Tutmadı biliyorum o yüzden test yapmama kararı aldım 14. Gün yapar ona göre doktoru ararım progestan bırakayım mı diye sormak için

Yaaaa çok geçmiş olsun 🤲 bende de tam tersi çok güzel uyku yaptı içtiğim gibi en az yarım saat sonra başlıyor uyku ağırlık ayakta kalamıyorum hemen uyumam lazım o yüzden kaç gündür evden çıkmadım hiç 🤣
canım ben çalıştıgım için progestanı hiç içmedim hep vajınal aldım hiç bi etkiside olmadı sende vajınal al diğer turlu cok yan etkisi var

X