Kasım 2024 3.Aşılama

canım 10. gün tamamen negatifti kuruma bile cıkmadı erken gebelik yapmıştım bugün 12. günüm test yaptım ama bugünde yıne dünkü ile hemen hemen aynı çıktı kimyasalmı diye bi tereddütteyim şuan
Yok canim öyle düşünme hcg 2 gunde bir artıyor o yüzden dünkü ile ayni çıkması normal kötüyü düşünme bence 🤗

canım ben çalıştıgım için progestanı hiç içmedim hep vajınal aldım hiç bi etkiside olmadı sende vajınal al diğer turlu cok yan etkisi var
Doktor bir gün fitil bir gün hap olarak al dedi o yüzden öyle içiyorum fitil iken yan etki yok sadece uyku yapiyor o kadar hap olarak çok zor

Evet insan çizgi görmek istiyor gerçekten😓. 10. Gün erken daha 10 günden sonra çıkanlar gercek sonucu verir 2 gün sonra yinele testi inşallah pozitif görürsün 🤲🤗 ben test yapmayacam çünkü hiç bir agri sızım yok normal zamanlardaki gibi vücudum. Tutmadı biliyorum o yüzden test yapmama kararı aldım 14. Gün yapar ona göre doktoru ararım progestan bırakayım mı diye sormak için
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım🙏

Kızlar aşılamanın 10.günü sabah test yaptım. 5 dk birsey çıkmadı bende bıraktım kenara. Bir saat sonra elime aldım böyleydi. Çok sönük bir çizgi var ama var yani. Işıkta belli oluyor. Kasık ağrım çok uykumdan uyandırıyor artık 🙄
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberini alırsın🥰 ya benim kasık ağrım dehşet sabah 6ya kadar uyutmadı sancılı bi kasık ağrısı. Regl olamadığım için diye düşünüyorum çünkü zamanını şaşırttım gelicem gelemiyorum diye bağırıyor sanki🤦‍♀️🙂 öyle bir sancı ki regl olmamda rahatlasam diyorum artık. Bebek bukadar kıvranıcak kadar sancı yapar mı yaa

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberini alırsın🥰 ya benim kasık ağrım dehşet sabah 6ya kadar uyutmadı sancılı bi kasık ağrısı. Regl olamadığım için diye düşünüyorum çünkü zamanını şaşırttım gelicem gelemiyorum diye bağırıyor sanki🤦‍♀️🙂 öyle bir sancı ki regl olmamda rahatlasam diyorum artık. Bebek bukadar kıvranıcak kadar sancı yapar mı yaa
Teşekkür ederim canım. Sende inşallah güzel haberlerini alırsın. Adet ağrısından farklı bir ağrı oluyor ondan farkediliyor kasık ağrısı. Neye yorucaz bilemiyoruz tabi

Bende şuna aşılama için bekliyorum …bugün aşılama oldum. Eşimin sperm değer düşük çıktı pek umudum yok.
Laboratuvar değeri yükselttip enfeksiyon falan varsa temizleyip öyle aşılama yapılıyor hiç belli olmaz yani olumsuz düşünme şimdiden inşallah güzelce tutunur🤲🏼🌸

Sen hangi yapacaksın test birlikte aynı gün yapalım 😀 tarihlerimiz aynı ya o yüzden🥰
Ben bugün hiç belirti kalmayınca yaptım ama sanırım artık adet tarihini bekleyecem. Biliyorum 8. Gün çok erken ama hic bir ağrım sızım hassasiyetim akintim yok o yüzden kendimi bildiğim için olmadı gözüyle bakıyorum. Tertemiz bir negatif 😔

Eklentiler

• 1000272377.jpg
    1000272377.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 11
Bende şuna aşılama için bekliyorum …bugün aşılama oldum. Eşimin sperm değer düşük çıktı pek umudum yok.
Sakın umutsuzluğa düşme nasıl başlarsan öyle devam eder pozitif ol gerçekten yakınımın biri sperm değeri düşüktü zaten yıkanıyor ve tuttu aşılaması karamsar olma umut hala var

Ben bugün hiç belirti kalmayınca yaptım ama sanırım artık adet tarihini bekleyecem. Biliyorum 8. Gün çok erken ama hic bir ağrım sızım hassasiyetim akintim yok o yüzden kendimi bildiğim için olmadı gözüyle bakıyorum. Tertemiz bir negatif 😔
kız benim de hiç belirtim yoktu hala da yok belirti arama canım ayrıca ne güzel bak iğne etkisi gecmiş artık gölge bile çıksa var umudun olacak 11 .gün 12. gün tekrar test yaparsın

kız benim de hiç belirtim yoktu hala da yok belirti arama canım ayrıca ne güzel bak iğne etkisi gecmiş artık gölge bile çıksa var umudun olacak 11 .gün 12. gün tekrar test yaparsın
Valla oturup ağladım biraz rahatladım. Çok duygusalim buralar tutmadı diye düşündüğüm için 😭. Senin akintin da mı yok genelde derler ya akıntıda artış olur diye

Valla oturup ağladım biraz rahatladım. Çok duygusalim buralar tutmadı diye düşündüğüm için 😭. Senin akintin da mı yok genelde derler ya akıntıda artış olur diye
akıntım normalde de vardı canım oyuzden onu hamileliğe yormuyorum sen sakin ol her seyde bir hayır vardır umudunu koru 🤲

akıntım normalde de vardı canım oyuzden onu hamileliğe yormuyorum sen sakin ol her seyde bir hayır vardır umudunu koru 🤲
Normal olan akintim dahi yok kupkuruyum oyle ki fitil kullanıyorum olması lazım akinti ama o bile tuvalete oluyor Normalde olmuyor. Biraktim ya kendimi tüp bebek düşüncesine hazırlayacam onu da yaza artık bu süreçte dinlenecem kendi haline birakacam

X