2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar ben artık iyiyim mide bulantım geçti diyen var mı? Varsa kaçıncı haftada tiksinme geçti çok şükür bişeyler yemeye başladım. Doktorum prilam verdi gece iki tane içiyorum. Mide bulantısı yok denecek kadar az ama bişeyler yemezsem yine başlıyor. Ve bu da beni halsiz düşürüyor. Çabucak gelse şu 12. Hafta

2 gun once falan şöyle sanki gun ıcınde bir tık rahatlıyorum galıba dedim dedim ama tekrar jet hızıyla kaldıgı yerden devam

Hergun tekrarlayan fena bulantılarım 9. Haftada geçti arada bir oluyor tabi koku hassasiyeti de bazen oluyor

Kabızlık soorunu yaşayanlar vardı sanırım. 3 kuru kayısıyı bir bardak su olacak şekilde 5 dakika kaynatın hem kayısıları yiyin hem de suyunu için anında etki ediyor
Şu aldığım vitaminlerden midir nedir perişanım yok hoşaf da yaptım salatalık domates hani işe yarar diye yok... gece yatarken pekmezin fayda ettiğini duydum hem kan yapar hemde işe yarasın diye iki kaşık içtim

Ya ben çözdüm nihayet, çok zor oldu ama. Siyah kuru erik yiyip sıcak su içiyorum, vallahi hiçbir dert kalmadı.

Valla artık gün sayıyorum geçsin diye birgün iyiysem iki gün kötüyüm bende.
Allah yardımcımız olsun bir an önce bulantısız sıkıntısız gunlere gelelım inşallah. Suan cok fenayım dişimi fırcalayıp ılacımı ıcmem lazım ama bu kadar şey bile zorluyor bulantı yuzunden. Zaten su ıcmek daha kotu yaptıgı ıcın ilacı ıcınde daha fena oluyorum of

Hergun tekrarlayan fena bulantılarım 9. Haftada geçti arada bir oluyor tabi koku hassasiyeti de bazen oluyor
darisi bizim basimiza. ben de o kadar cok sükrediyordum ki bulantilarim olmuyor diye kendi kendime nazar ettim galiba. koku hassasiyeti, en sevdigim yiyeceklere katlanamama, bulantilar derken hepten vitaminsiz kaldim. bebegi etkilemesinden cok ama cok korkuyorum. kendimi zorlamaya calisiyorum o zaman daha kötü oluyorum. bir an önce hayirlisi ile atlatabilsek bu dönemleri bari

Herkese günaydın, herkes bulantılardan şikayetçi anladığım kadarıyla.. benim şimdiye kadar hala hiç bulantım olmadı. böyle de devam eder umarım.

ama aklıma takılan başka bişey oldu benim, ben kan vermekten iğneden aşırı korktuğumdan ve şuan zaten bağışıklık zayıf, tansiyon normale göre düşük olduğundan kan vermek serum yemek vb. durumlarda bayılıyorum... komple bilinç gidiyor öyle bayılma yani, hamileliğimin başından beri iki defa oldu acaba bu bebeğime zarar veriyor mudur bir yandan bu soru işareti var... napıcam bilmiyorum, bir iğneden bu kadar korkan ben hamileliği nasıl tamamlayacağım bilmiyorum... sabah sabah ruhum daraldı

Ben bekarken, daha çocuk işleri için uğraşmaya başlamamışken aynen bende öyleydim. Ben bayılmazdım ama bence bayılsam daha iyi olurdu öyle diyim Böyle içime fenalık basardı, boğazıma bi yumru otururdu sanki nefes aldırmazdı, kalbim küt küt, başım dönmeye başlardı, kulaklarım uğuldardı. Tüm bunlar bi kan vermekle olurdu.

Evlendikten sonra tabi bi başladım kadın doğuma, her ay kan vere vere artık alışmaya başladı bünyem. Kendi kendime mecbur alıştım yani

Ben çok sıkıldım bu durumdan ya burnumdan çıkıyo resmen ruh gbiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…