2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
bir de ilk gebeliğinde tetanoz vurulanların aşısı geçerli oluyor mu acaba kaç yıl koruyordu o bi daha mı vurulcaz

Bana sadece 3 doz vurabileceklerini söylemişti hemşire devamı olduğunu bilmiyordum. Her doğumda 2şer kere vuracaklarına toptan 4-5 adet vursalar daha iyi olurmuş
Benim bildiğim 5 doz tamamlanirsa sonraki hamileliklerde bı daha yapılmıyor dozlarin bazıları doğumdan önce bazıları doğumdan sonra olacak şekilde tamamlaniyor

Evet canım mantıklı
Bu arada 11. Hafta dediğin 10+lar da mi 2 li test oluyor. Midemden dolayı bu aralar bazı şeyleri pek idrak edemez oldum kusuruma bakmayasın
Yani 11. Hafta 10+lar olyor ama tecrübeli gebeler daha iyi bilir doktorun neyi kastettigini. Doktorlar da o sekilde soylyor çünkü ama yine de seni yanlis yonlendirmeyeym canim. Yok ya olur mu oyle sey, tabii ki soracaksin
Merhabalar 9+5 lik yavrudan herkese selamlar Eki Görüntüle 2825301
Ama yerlerrrrrr maasallahhhhh, nasil durumlar her sey yolunda mi
Kızlar bu telefon ve radyasyon hakkında ne düşünüyorsunuz sürekli elimizde
Sorma canım, ayni seye takiliyorum ben de kendimde yaa....

Kızlar bu telefon ve radyasyon hakkında ne düşünüyorsunuz sürekli elimizde

Alışkanlık oldu artık biraz da..
Yaşanmıyor ki onsuz, hatta sosyal medyasız..
Eğer uzak kalmayı başarabilen varsa valla, helal der alkışlarım
Ama ben yapamam sanırım (büyük konuşmak gibi olmasın da)
Sırf hamilelik için de değil hani, hayatımızın her anında radyasyon..

Çok sevindim canım ,tebrikler
Bende akrepama 29 ekim
Bende 29 ekim olmasını istiyorum bebişimin
Ay harika fikirmiş, vallahi doktorumu mutttlaka öneriyorum inanılmaz bir kadın, 28’inde kız kardeşim bile randevu aldı o da tüp bebek tedavisinde. Tanışırdık ne de güzel olurdu
Doktorunuz nerde
Merhabalar 9+5 lik yavrudan herkese selamlar Eki Görüntüle 2825301
Maşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmıs

Çok sevindim canım ,tebrikler

Bende 29 ekim olmasını istiyorum bebişimin

Doktorunuz nerde

Maşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmıs
Koşuyolu Medipol’de canım, ismi Seval Pata. Çok memnunum kendisinden, aşırı ilgili ve sevgidolu bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…