2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın kızlar 🥰mide bulantisi olan cok kisi var sanırım, insallah gecer gider kızlar, kolaylik diliyorum sizlere, cok zordur eminim🙏🙏 simdiye kadar bulanmadi ama bulabilir de bilmiyorum o yüzden onerilerinizi okuyorum.
Kuzum başlayacak olsa başlardı bence şimdiye kadar🤗
Ben de arkadaşlara göre hafif geçiriyor sayılırım, 6. haftamda çok hafif başladı 9a doğru arttı ama şükür kusmuyorum. Yarın kontrolüm var çatlayacağım meraktan😑
Günaydın herkese❤️

Kuzum başlayacak olsa başlardı bence şimdiye kadar🤗
Ben de arkadaşlara göre hafif geçiriyor sayılırım, 6. haftamda çok hafif başladı 9a doğru arttı ama şükür kusmuyorum. Yarın kontrolüm var çatlayacağım meraktan😑
Günaydın herkese❤️
Ben de oyle düşünüyorum kuzum ama belli de olmaz, umarim baslamaz, olanların da bir an önce gecer🤗🙏🙏
Ayyy ben de cok merak ettim şimdiiii😍😍 hele son gun daha zor geciyor dimi🤭 benim de 2 haftacik kaldi🥴🥴 hofff cok var 🤣🤣

KİZLAAAAAR bu arada size de söyleyeyim, bugunden itibaren defter tutmaya başlıyorum. Birbirimize anlatirken hic unutmayacakmisiz gibi geliyor ama aslında yaşadığımız hissettigimiz anlari unutuyoruz. Ve defter bittiğinde, düşünsenize cocugunuz buyudugunde hediye ediyorsunuz ne guzel bir anı 😍 kontroller, neler hissettiklerim, ne yaşadıklarım, büyümesi, hepsini aklima geldikce yazacağım 🤗 yapan vardir zaten de bir sebeple erteleyenler için bir vesile olmak istedim🥰

Ben bekarken, daha çocuk işleri için uğraşmaya başlamamışken aynen bende öyleydim. Ben bayılmazdım ama bence bayılsam daha iyi olurdu öyle diyim 🤣 Böyle içime fenalık basardı, boğazıma bi yumru otururdu sanki nefes aldırmazdı, kalbim küt küt, başım dönmeye başlardı, kulaklarım uğuldardı. Tüm bunlar bi kan vermekle olurdu.

Evlendikten sonra tabi bi başladım kadın doğuma, her ay kan vere vere artık alışmaya başladı bünyem. Kendi kendime mecbur alıştım yani 😬
ya ben de tam alışır gibi olmuştum ciddi ciddi bayılma seviyesine gelmem hamilelikten sonra oldu 2 defa, öncesinde ben de sadece o tam olarak bahsettiğin kulak uğuldaması fenalık basması vs. seviyesindeydim :KK70: valla aklım almıyo napıcam bilmiyorum olan zavallı eşime oluyo benden de panik kıyamam :KK70:

ya ben de tam alışır gibi olmuştum ciddi ciddi bayılma seviyesine gelmem hamilelikten sonra oldu 2 defa, öncesinde ben de sadece o tam olarak bahsettiğin kulak uğuldaması fenalık basması vs. seviyesindeydim :KK70: valla aklım almıyo napıcam bilmiyorum olan zavallı eşime oluyo benden de panik kıyamam :KK70:
Geçmiş olsun canım aslında çok fazla olmayacak daha kan alma işi arada artık en yakın 2 Li test var 😄 biraz normalleştirsen süper olur benımde iğne fobim var damara sokana kadar stresliyim yanii ama mecbur napalım

KİZLAAAAAR bu arada size de söyleyeyim, bugunden itibaren defter tutmaya başlıyorum. Birbirimize anlatirken hic unutmayacakmisiz gibi geliyor ama aslında yaşadığımız hissettigimiz anlari unutuyoruz. Ve defter bittiğinde, düşünsenize cocugunuz buyudugunde hediye ediyorsunuz ne guzel bir anı 😍 kontroller, neler hissettiklerim, ne yaşadıklarım, büyümesi, hepsini aklima geldikce yazacağım 🤗 yapan vardir zaten de bir sebeple erteleyenler için bir vesile olmak istedim🥰
Ne güzel canım süper düşünmüşsün bende de şöyle bişey var ilk çocuğuma yapmadığım şeyleri bunada yapmıyorum haksızlık olmasın 😃😃😃

Herkese günaydın, herkes bulantılardan şikayetçi anladığım kadarıyla.. benim şimdiye kadar hala hiç bulantım olmadı. böyle de devam eder umarım.

ama aklıma takılan başka bişey oldu benim, ben kan vermekten iğneden aşırı korktuğumdan ve şuan zaten bağışıklık zayıf, tansiyon normale göre düşük olduğundan kan vermek serum yemek vb. durumlarda bayılıyorum... komple bilinç gidiyor öyle bayılma yani, hamileliğimin başından beri iki defa oldu :KK43: acaba bu bebeğime zarar veriyor mudur bir yandan bu soru işareti var... napıcam bilmiyorum, bir iğneden bu kadar korkan ben hamileliği nasıl tamamlayacağım bilmiyorum... sabah sabah ruhum daraldı :KK70:
Yalnız değilsin ben kan vermeye enerjim içim sıkıla sıkıla gidiyorum en büyük korkum doğum sonda diye bi alet var o çok sokuluyormuş ztn normal yaplşşşm sezeryan spinal bana uygun olanı dendi inşallah uyuşukken takar çıkartırlar bıçak hissini dokunma şekilde hissediyormuşuz biran önce aralığa zap yapmak istiyorum 😑😏

Geçmiş olsun canım aslında çok fazla olmayacak daha kan alma işi arada artık en yakın 2 Li test var 😄 biraz normalleştirsen süper olur benımde iğne fobim var damara sokana kadar stresliyim yanii ama mecbur napalım
ya ben de normalleşsin çok istiyorum ama psikolojim buna izin vermiyo :KK70: dün kaşıntı olayına acile gittim serum takılacak denince bile strese girdim, damar yolu açtı acil hemşiresi, ileriden serumunuzu alıp müşahade odasına geçin orda takılacak serumunuz dedi, serumu almaya gittim serumu beklerken gitmişim :bicak: gözü bi açtım eşim koltuk altımdan destek oluyo bana ben yerde diz çökmüş bi haldeyim sedye getirin diye bağırıyolar falan asjdas gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum, ikili teste kadar biraz kendimi alıştırabilirim umarım hahaha

Yalnız değilsin ben kan vermeye enerjim içim sıkıla sıkıla gidiyorum en büyük korkum doğum sonda diye bi alet var o çok sokuluyormuş ztn normal yaplşşşm sezeryan spinal bana uygun olanı dendi inşallah uyuşukken takar çıkartırlar bıçak hissini dokunma şekilde hissediyormuşuz biran önce aralığa zap yapmak istiyorum 😑😏
askjdjasj yaa böyle şeyleri araştırma insan daha da strese giriyor boşver öğrenmemek en güzeli :KK43:

Sonda takılırken anlamiyorsunuz ki uyusuksunuz cunku

Ne güzel bende kurumda çalışıyorum üstelik Baskanimizin kadın oldugu bir kurumda ama bize izin vermedi cok fazla 10 yas alti olan çocuğu olan var diye...ne diyim cok üzüldük bekliyorduk çünkü
biz spor salonundayız zaten kapalı olacak diye verdiler yoksa bizede vermezdiler.Bi öncekinde vermemişlerdi.Sizinde kötü olmuş şu dönemde ne var yani izin verilse:KK43:

X