- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.041
Aynen vururlar galibaBana da vururlar o zmn 3 yılı geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen vururlar galibaBana da vururlar o zmn 3 yılı geçti
bir de ilk gebeliğinde tetanoz vurulanların aşısı geçerli oluyor mu acaba kaç yıl koruyordu o bi daha mı vurulcaz
Benim bildiğim 5 doz tamamlanirsa sonraki hamileliklerde bı daha yapılmıyor dozlarin bazıları doğumdan önce bazıları doğumdan sonra olacak şekilde tamamlaniyorBana sadece 3 doz vurabileceklerini söylemişti hemşire devamı olduğunu bilmiyordum. Her doğumda 2şer kere vuracaklarına toptan 4-5 adet vursalar daha iyi olurmuş
Maşallah canımmMerhabalar 9+5 lik yavrudan herkese selamlar Eki Görüntüle 2825301
Yani 11. Hafta 10+lar olyor ama tecrübeli gebeler daha iyi bilir doktorun neyi kastettigini. Doktorlar da o sekilde soylyor çünkü ama yine de seni yanlis yonlendirmeyeym canim. Yok ya olur mu oyle sey, tabii ki soracaksinEvet canım mantıklı
Bu arada 11. Hafta dediğin 10+lar da mi 2 li test oluyor. Midemden dolayı bu aralar bazı şeyleri pek idrak edemez oldum kusuruma bakmayasın
Ama yerlerrrrrr maasallahhhhh, nasil durumlar her sey yolunda miMerhabalar 9+5 lik yavrudan herkese selamlar Eki Görüntüle 2825301
Sorma canım, ayni seye takiliyorum ben de kendimde yaa....Kızlar bu telefon ve radyasyon hakkında ne düşünüyorsunuz sürekli elimizde
Kızlar bu telefon ve radyasyon hakkında ne düşünüyorsunuz sürekli elimizde
Çok sevindim canım ,tebriklerKanamanın ikinci günü baktirmistim 11 düşmüştü değerim.sanirim sıfırlanmıştır.parca falan kaldi mı diye Dr alttan muayene etmişti.öylelikle yumurtlamayı fark etti.gerçi akıntıdan dolayı yumurtlamanın başladığını anlamıştım
Bende 29 ekim olmasını istiyorum bebişiminBende akrepama 29 ekim
Doktorunuz nerdeAy harika fikirmiş, vallahi doktorumu mutttlaka öneriyorum inanılmaz bir kadın, 28’inde kız kardeşim bile randevu aldı o da tüp bebek tedavisinde. Tanışırdık ne de güzel olurdu
Maşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmısMerhabalar 9+5 lik yavrudan herkese selamlar Eki Görüntüle 2825301
Bende bilmiyorum napıcaz dedigin gibi hep elimde benimde ,Kızlar bu telefon ve radyasyon hakkında ne düşünüyorsunuz sürekli elimizde
Kısmet canım bende isterdim ama biraz erken doğum olur herhalde bizim içinÇok sevindim canım ,tebrikler
Bende 29 ekim olmasını istiyorum bebişimin
Doktorunuz nerde
Maşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmıs
Koşuyolu Medipol’de canım, ismi Seval Pata. Çok memnunum kendisinden, aşırı ilgili ve sevgidolu bir kadın.Çok sevindim canım ,tebrikler
Bende 29 ekim olmasını istiyorum bebişimin
Doktorunuz nerde
Maşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmıs
Benim haftam biraz daha ileri sana göre ,birde ilk bebek sezeryan benim.Hayrlısı olsun bakalımKısmet canım bende isterdim ama biraz erken doğum olur herhalde bizim için
Evet siz öndesiniz benim 2 sezeryanim var ama bunu normal istiyorumBenim haftam biraz daha ileri sana göre ,birde ilk bebek sezeryan benim.Hayrlısı olsun bakalım
Oo iyi cesaret ben biraz korkuyorum yapamam gibi geliyor.Aslında 8 sene gecti oldukca uzun bir zaman ama cesaretim yok.Umarım senin gönlünce olurEvet siz öndesiniz benim 2 sezeryanim var ama bunu normal istiyorum
Ama yerlerrrrrr maasallahhhhh, nasil durumlar her sey yolunda mi
Teşekkür ederimMaşallah bebişine senin iki kese degil miydi ? Öyle aklımda kalmıs
Hayrlısı olsun Allah sağlık versin tüm bebişlere canımTeşekkür ederim
Evet iki keseydi , birinde gelişim yoktu , kalp atışı da duyamamıştık sonrasında . Zamanla kaybolacak o kese demişti doktor . Bu sefer göremedik . Biraz üzüldüm ama , bir olsun sağlıklı ve bizim olsun
Maasallahhhh diyelim, olsun en büyük derdimiz beklemek olsun dimi amaçok şükür yolunda herşey , üç hafta sonrasına randevu verdi , ikili tarama testi için . Üç hafta bekleme stresi başladı yine
Bu da benim ponçikimHahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim fotisini bırakıyorummm