- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.001
28’inde ikili test ve ense ölçümü için gideceğim kuzucum, umuyorum kii cinsiyeti de öğrenebilirizSen ne alemdesin?
Ayda 1 daha olmadı 3.haftada bu pazartesi gittim haftaya salı çağırdı ense kalınlığına bakarız kan idrar testleri yapılacakmış genel testler heralde.. 2 li test demedi ben de bişey sormadımhaftaya gideceğim için zaten yaptırmak istemiyorum 2 li testi gidince de söylerim doktoraAyda 1 mi gidiyorsun direk 2li test mi yapılcak öncesinde bişey yok dimi başka testler fln
Ay inşallah sağlıkla ilerler ramazan ayı hürmetineSelam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
Teraziyi Ben de severim akrep ler inatçı oluyor birazben de teraziyim bizim ufaklıkta bir kaç gün önden gidiyor bakalım böyle giderse belki de terazi oluren iyi burçlardan biri adelete önem veren düşünceli akıllı bir burç akrebi hiç bilmiyorum
Ben işsiz ve başak olarak istisnaTopik kamucular kadar birde terazi ve akrepten oluşuyor
Hangi vitaminleri ücretsiz vercekler d vit galiba oda 3 ay bittikten sonra valla bnm sağlık ocağımı hiç beğenmiyorum bida gelmeyeyim diye dua ediyo sankiBen hiç sağlık ocağına gitmedim geçen hafta gebeymissiniz gelin testleri izi yapalım,vitaminlerini ücretsiz verelim diye aradılar.Bi de temmuz ayı için tetanoz ignesi randevusu verdiler.Ben her hafta doktordayim ya şirket istio ya doktordün gittiğimde 12. Haftada gelebilirsin ama dersen ki ben bebeği gorucem istersen hergun gel bakarız dedi.Doktorum muhteşem kanka olduk
Offf ben de aynısını yaşadım. Sahur hazırlamak için uyandım baş ağrısından ölüyordum gece sabah kalktım yine aynı devam göz kapaklarım açılmıyorBen de 9 da uyudum sahura kalktım eşime hazırlamak için bir daha ağrıdan 5 e kadar uyuyamadım,
Uyanınca başlıyor kafamı kaldıramıyorum
Bende varım canım koç um bendeBen işsiz ve başak olarak istisna
Ne aşısı canım ya banada kimse bişey söylemedi arayanda yok zannetmiyorum zaten yaşadığım yerde şartlar çok kotu bilgi verirmisinz ?Hangi vitaminleri ücretsiz vercekler d vit galiba oda 3 ay bittikten sonra valla bnm sağlık ocağımı hiç beğenmiyorum bida gelmeyeyim diye dua ediyo sankiararız biz seni dedi dr git görüş fln fişman ablamın ebesi dışarda bizi gördü senin aşın var haftaya unutma dedi arıyo soruyodu bol bol ilaç veriyodu bulunsun diye bunlar odun gibi hiç gidesim yok
Yemekle aram yok ama meyveyi tüm güne bölüyorum oda maalesef ağzımdaki tat gitsin diye mayhoş ekşi meyveleri tercih ediyorum mesela elmayı yarım yarım üzüm bir kaç akşam bir kaçNe kadar yiyorsunuz. Gunde uc ogunden fazlaysa yükseltir bence
Bende amane kadar dengeliysemde o kadar dengesizimliğim var pattadanak söylerimBen de teraziyim canım. Yükselenim de terazi :)
Yok kız bnm ebem değil ablamınki aşın var diye sokakta telde hep titiz özen göstererek arar sorardı bnmki ler gelme dercesine ben seni ararım dediNe aşısı canım ya banada kimse bişey söylemedi arayanda yok zannetmiyorum zaten yaşadığım yerde şartlar çok kotu bilgi verirmisinz ?
Ay harika fikirmiş, vallahi doktorumu mutttlaka öneriyorum inanılmaz bir kadın, 28’inde kız kardeşim bile randevu aldı o da tüp bebek tedavisinde.Heeee 28’i geçmiş
Benim kontrol 3 mayısta..
Ama geçenlerde yazmıştım, belki görmüşsündür.. Başka bir hastaneye gidip “doktor arayışındayım” ayağına bi bebişi görsem mi diye geçti içimden.. Aklıma da senin doktor geldi.. Eğer dedim, haftaya gitcek olursan o güne gelsem mi diye düşündüm deHem bahaneyle bebişi görmeye, hem de senle tanışmış olurduk diye
Bende gitmedim canım bu pandemi de biraz öteliyorum ,onlar her türlü bizi bulacaktır zaten
Merhaba kan ve idrar tahlillerinizi aile hekimizde yaptıracaksanız geç kalmayın derim ben dün 8+6 da gittim doktor ekranın kapanacakmış çok geç geldin dediBen ilk kan testimi sağlık ocağında yaptırmıştım. İlk pozitif haberini ordan aldım ama ikinciye bidaha gitmedim, onlar da aramadı
Günde 1 2tane aç içiliyor yazılı üstünde dr gece 2 tane iç uyku yapıyo ertesi güne dinç iyi yapar seni dedi uyku yapıyo nasıl içeceğimi şaşırdım bulantım kesilmiyo bnm kötü koku almasam olmucak belki buz dolabını açmak istemiyorum mutfak ev pis kokuyo sanki yürüyüş yap evde durma dedi dr inş sana iyi gelirKızlar az önce telefonda doktorla konuştum TSH im 5 lerdeydi bugün tahlil verdim 2.17 lere düşmüş şükür lakin yine devam edecek misim doğuma kadar içmeyesabah aç karnına içtiğim için midemi mahvediyordu hemen çıkartasım geliyordu. Neyse sağlık olsun içmeye devam. Bir de mide bulantısı için prilam verdi telefonda konuştuğumuz için ses bi gidip bi geldi pek de anlayamadım. Yatarken 2 tane iç dedi onu anladım da gündüzleri 1 yatarken 1 ic gibi birşey dedi sanki onu anlayamadım. Aranizda kullanan var mi
18. Haftalarda duyuluyor diye biliyorumArkadaşlar sağlık ocağına gitsem kalp atışına bakarlar mi
Tetanoz aşısı yapılıyor kalp sesini dinliyorlar sonra aşıyı yapıyorlar bende mayısın sonunda çağırdılar aşı ve tahliller içinNe aşısı canım ya banada kimse bişey söylemedi arayanda yok zannetmiyorum zaten yaşadığım yerde şartlar çok kotu bilgi verirmisinz ?
Ultrason hep değişik olcuyor ilk haftalar günler hep degisiyor ondan dedim cnmDoğru söylüyorsun aslında fark eden birşey yok telefondaki uygulama 30 kasım, ultrasonda 28 kasim diyor ama ilki sezaryan olduğu için muhtemelen daha da erken doğum gerçekleşebilir
Evet canım 8 hafta yani 7+3 'üm bugün. Yine bende kafa karışıklığı 7 yi görünce sanki 7 haftalıkmış gibi geliyor. Doktorun dediği 11. Haftada gel 2 li tarama testi felan filan dedi pek de anlayamadım kafam başka yerdeydi o anda
Benimdr hic gitmiyorBenim de şu ağzımdaki tat gitmiyor kızlar meyve kuruyemiş atıştırsamda olmuyor bulantı hissi de sabit benim otobüs tutma gibi ama acıkıyorum acıkma hissi var