- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.981
Selam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
Ben de teraziyim canım. Yükselenim de terazi :)
ben de teraziyim bizim ufaklıkta bir kaç gün önden gidiyor bakalım böyle giderse belki de terazi oluren iyi burçlardan biri adelete önem veren düşünceli akıllı bir burç akrebi hiç bilmiyorum
parolun serumu kesın ıyı gelır bende mıgren var o yuzden fıtılı yazdı saolsun 3 gundur bosa cekmısımGörüştüm şimdi doktorlar Parol iç geçmezse acilde ağrı kesici versinler damardan parol dedi
Doğru söylüyorsun aslında fark eden birşey yok telefondaki uygulama 30 kasım, ultrasonda 28 kasim diyor ama ilki sezaryan olduğu için muhtemelen daha da erken doğum gerçekleşebilirCanim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalarcok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh
Evet canım 8 hafta yani 7+3 'üm bugün. Yine bende kafa karışıklığı 7 yi görünce sanki 7 haftalıkmış gibi geliyor. Doktorun dediği 11. Haftada gel 2 li tarama testi felan filan dedi pek de anlayamadım kafam başka yerdeydi o andaSuan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim
Canım bana gece yatmadan 2 tane iç dedi, eğer geçmezse gece 2+ sabah 1 dedi eğer hala geçmezse gece 2 +sabah 1 + öğlen 1 içebilirsin. Başka da içemezsin dediKızlar az önce telefonda doktorla konuştum TSH im 5 lerdeydi bugün tahlil verdim 2.17 lere düşmüş şükür lakin yine devam edecek misim doğuma kadar içmeyesabah aç karnına içtiğim için midemi mahvediyordu hemen çıkartasım geliyordu. Neyse sağlık olsun içmeye devam. Bir de mide bulantısı için prilam verdi telefonda konuştuğumuz için ses bi gidip bi geldi pek de anlayamadım. Yatarken 2 tane iç dedi onu anladım da gündüzleri 1 yatarken 1 ic gibi birşey dedi sanki onu anlayamadım. Aranizda kullanan var mi
Yatarken 2 öğleden sonra 1 akşam yemeğinden önce de 1 demişti canım Prilam içinKızlar az önce telefonda doktorla konuştum TSH im 5 lerdeydi bugün tahlil verdim 2.17 lere düşmüş şükür lakin yine devam edecek misim doğuma kadar içmeyesabah aç karnına içtiğim için midemi mahvediyordu hemen çıkartasım geliyordu. Neyse sağlık olsun içmeye devam. Bir de mide bulantısı için prilam verdi telefonda konuştuğumuz için ses bi gidip bi geldi pek de anlayamadım. Yatarken 2 tane iç dedi onu anladım da gündüzleri 1 yatarken 1 ic gibi birşey dedi sanki onu anlayamadım. Aranizda kullanan var mi
Gece yatmadan 2 içiliyor ertesi gün baktın ki yeterli gelmedi sonra ki gün sabah 1 akşam 2 içiyorsunKızlar az önce telefonda doktorla konuştum TSH im 5 lerdeydi bugün tahlil verdim 2.17 lere düşmüş şükür lakin yine devam edecek misim doğuma kadar içmeyesabah aç karnına içtiğim için midemi mahvediyordu hemen çıkartasım geliyordu. Neyse sağlık olsun içmeye devam. Bir de mide bulantısı için prilam verdi telefonda konuştuğumuz için ses bi gidip bi geldi pek de anlayamadım. Yatarken 2 tane iç dedi onu anladım da gündüzleri 1 yatarken 1 ic gibi birşey dedi sanki onu anlayamadım. Aranizda kullanan var mi
Canım bana gece yatmadan 2 tane iç dedi, eğer geçmezse gece 2+ sabah 1 dedi eğer hala geçmezse gece 2 +sabah 1 + öğlen 1 içebilirsin. Başka da içemezsin dedi
Yatarken 2 öğleden sonra 1 akşam yemeğinden önce de 1 demişti canım Prilam için
Günde 4 taneye kadar içebilirmişiz
Hmm anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için sagolasinGece yatmadan 2 içiliyor ertesi gün baktın ki yeterli gelmedi sonra ki gün sabah 1 akşam 2 içiyorsun
Ben de öyleyim ama kararlıyımdır ve yediğim kazıklar karşısında hak etmediğim için herkesi silerim kendimde de olsa haksızlığa boyun eğmem.sevince tam seviyoruz silince tam siliyoruz bence :)Aaaaa Ne güzel bir mucize olmuş.. Sağlıkla ilerlersin bu kez inşallah
severim terazileri
Kesinlikle öyle.. Hatta bence en adil burçtur.. En yakını bile olsa haksızsa eğer haksızsın der.. En azından ben öyleyimBu yüzden de haksızlığa hiç gelemem.. Kötü özelliklerinden biri kararsızlık ve ben de de fazlasıyla vardır Ayrıca sevdiklerinin mutluluğuyla mutlu olabilen biri burçtur, önce hep sevdiklerini düşünür bu da bende var.. Hatta bu özelliğim yüzünden hayatta çok kazık yediğim ve kaybettiğim olmuştur ama huy işte akıllanmıyor insan bazen
Öyle işte ya
Sevin bizi️
Ben de öyleyim ama kararlıyımdır ve yediğim kazıklar karşısında hak etmediğim için herkesi silerim kendimde de olsa haksızlığa boyun eğmem.sevince tam seviyoruz silince tam siliyoruz bence :)
Ama bak hatirlatiriimmm
Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa.
Ben 18 kasim esim 25 kasim bebe 20kasim görünüyor
Maşallah. Güzel haberlerinizi aliriz umarım. Bende kendiliğinden düşük yaptığım zaman doktorum demişti ki 6 ay içinde gebelik şansın cok yüksek demişti. Insallah sağlıkla ilerler sürecinizSelam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
28’inde ikili test ve ense ölçümü için gideceğim kuzucum, umuyorum kii cinsiyeti de öğrenebiliriz
Ne kadar yiyorsunuz. Gunde uc ogunden fazlaysa yükseltir benceMerhabalar şükür herşey yolunda çıktı bebeğim gayet iyitestlerimi daha doktoruma göstermedim hastanedeki doktora gösterdim hafif şekerim yüksek kanım birazcık azmış ben ki günde 3 litreye yakın su içen çayına kahvesine bile şeker atmayan bir insan acaba son zamanlarda sadece meyve yediğim için olabilir mi? 90-110 benim glukoz 99 Muş
İnşallah.inşallah herkes sağlıcakla alır kucağınaMaşallah. Güzel haberlerinizi aliriz umarım. Bende kendiliğinden düşük yaptığım zaman doktorum demişti ki 6 ay içinde gebelik şansın cok yüksek demişti. Insallah sağlıkla ilerler süreciniz