2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ben de teraziyim bizim ufaklıkta bir kaç gün önden gidiyor bakalım böyle giderse belki de terazi olur en iyi burçlardan biri adelete önem veren düşünceli akıllı bir burç akrebi hiç bilmiyorum

Aaaaa Ne güzel bir mucize olmuş.. Sağlıkla ilerlersin bu kez inşallah

Ben de teraziyim canım. Yükselenim de terazi :)

severim terazileri

ben de teraziyim bizim ufaklıkta bir kaç gün önden gidiyor bakalım böyle giderse belki de terazi olur en iyi burçlardan biri adelete önem veren düşünceli akıllı bir burç akrebi hiç bilmiyorum

Kesinlikle öyle.. Hatta bence en adil burçtur.. En yakını bile olsa haksızsa eğer haksızsın der.. En azından ben öyleyim Bu yüzden de haksızlığa hiç gelemem.. Kötü özelliklerinden biri kararsızlık ve ben de de fazlasıyla vardır Ayrıca sevdiklerinin mutluluğuyla mutlu olabilen biri burçtur, önce hep sevdiklerini düşünür bu da bende var.. Hatta bu özelliğim yüzünden hayatta çok kazık yediğim ve kaybettiğim olmuştur ama huy işte akıllanmıyor insan bazen
Öyle işte ya
Sevin bizi

Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh
Doğru söylüyorsun aslında fark eden birşey yok telefondaki uygulama 30 kasım, ultrasonda 28 kasim diyor ama ilki sezaryan olduğu için muhtemelen daha da erken doğum gerçekleşebilir
Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim
Evet canım 8 hafta yani 7+3 'üm bugün. Yine bende kafa karışıklığı 7 yi görünce sanki 7 haftalıkmış gibi geliyor. Doktorun dediği 11. Haftada gel 2 li tarama testi felan filan dedi pek de anlayamadım kafam başka yerdeydi o anda

Kızlar az önce telefonda doktorla konuştum TSH im 5 lerdeydi bugün tahlil verdim 2.17 lere düşmüş şükür lakin yine devam edecek misim doğuma kadar içmeye sabah aç karnına içtiğim için midemi mahvediyordu hemen çıkartasım geliyordu. Neyse sağlık olsun içmeye devam. Bir de mide bulantısı için prilam verdi telefonda konuştuğumuz için ses bi gidip bi geldi pek de anlayamadım. Yatarken 2 tane iç dedi onu anladım da gündüzleri 1 yatarken 1 ic gibi birşey dedi sanki onu anlayamadım. Aranizda kullanan var mi

Canım bana gece yatmadan 2 tane iç dedi, eğer geçmezse gece 2+ sabah 1 dedi eğer hala geçmezse gece 2 +sabah 1 + öğlen 1 içebilirsin. Başka da içemezsin dedi

Yatarken 2 öğleden sonra 1 akşam yemeğinden önce de 1 demişti canım Prilam için
Günde 4 taneye kadar içebilirmişiz

Gece yatmadan 2 içiliyor ertesi gün baktın ki yeterli gelmedi sonra ki gün sabah 1 akşam 2 içiyorsun

Canım bana gece yatmadan 2 tane iç dedi, eğer geçmezse gece 2+ sabah 1 dedi eğer hala geçmezse gece 2 +sabah 1 + öğlen 1 içebilirsin. Başka da içemezsin dedi
Yatarken 2 öğleden sonra 1 akşam yemeğinden önce de 1 demişti canım Prilam için
Günde 4 taneye kadar içebilirmişiz

Yaa çok iyisiniz çok teşekkür ederim cevaplarınız için Geceyi anladım da gündüzü anlayamamıştım çok sağolun

Kızlar MEB resmi yazıyı göndermiş. Burada da paylaşıyorum. Keşke hamileler için de bir düzenleme olsaydı.

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-14-16-38-12-94_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2021-04-14-16-38-09-16_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2021-04-14-16-38-05-09_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 33
Ben de öyleyim ama kararlıyımdır ve yediğim kazıklar karşısında hak etmediğim için herkesi silerim kendimde de olsa haksızlığa boyun eğmem.sevince tam seviyoruz silince tam siliyoruz bence :)

Ben de öyleyim ama kararlıyımdır ve yediğim kazıklar karşısında hak etmediğim için herkesi silerim kendimde de olsa haksızlığa boyun eğmem.sevince tam seviyoruz silince tam siliyoruz bence :)

heeeh bak o da doğru.. Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde Gerçekten çok sevmiş bile olsam bir kez soğudum mu geri dönüşü olmuyor

Ama bak hatirlatiriimmm

Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa.
Ben 18 kasim esim 25 kasim bebe 20kasim görünüyor

hatırlat tabii, canım feda hatta adını koyalım, herkese benden %20 indirimm tabii yapmaya halim kalırsa o zamana hahah

Güzel seninle tarihleri tutturmuşuz, ben 10 eşim 13 ekim, bebeyi 20’sine kadar bekliyoruz

Maşallah. Güzel haberlerinizi aliriz umarım. Bende kendiliğinden düşük yaptığım zaman doktorum demişti ki 6 ay içinde gebelik şansın cok yüksek demişti. Insallah sağlıkla ilerler süreciniz

Ne kadar yiyorsunuz. Gunde uc ogunden fazlaysa yükseltir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…