- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.961
Benim minnoşum da varHahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim fotisini bırakıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim minnoşum da varHahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim fotisini bırakıyorummm
Görüştüm şimdi doktorlar Parol iç geçmezse acilde ağrı kesici versinler damardan parol dedibenımde 3 gundur aynıydı parol ıcmeme ragmen kesılmıyordu doktorum bır fıtıl verdı endol dıe hafıf sersemlık yaptı ama şükür daha ıyım bı danıs ıstersen doktoruna bana parol falan yaramadı hıc
Allahımmm yerim onun kulaklarınııııBenim minnoşum da var Eki Görüntüle 2825055
Ay çok tatlı ben kedileri çok severim ama gel görki korkuyorum dokunamamBenim minnoşum da var Eki Görüntüle 2825055
Hissetme zamanini bekliyorum heyecanla yaaa her an ayri guzel tabiiKesinlikle öyle bu günlerin tadını çıkaralım çünkü tekrarı yok
Benim de o kadar var daha ya ben de özlüyorum görünce mutlu oluyorum hissetmeye başlayınca doktor günlerini iple çekmicez artık daha eğlenceli oluyor hamilelik
Ne demisti doktorlarrr belirti hicbir sey, mutluluk her şeyGünaydın kızlar
Kızlar benim hiç bir belirtim yok , herşey yolunda mı ? Bir sorun mu var diye düsünmekten kendimi alamıyorum.Kontrollerde sık olmayınca merakta kalıyorum Tek belirtim sık acıkmak sıkıntıdan da olabilir bu durum tabi
Ooo best doktor yavvvvvBen hiç sağlık ocağına gitmedim geçen hafta gebeymissiniz gelin testleri izi yapalım,vitaminlerini ücretsiz verelim diye aradılar.Bi de temmuz ayı için tetanoz ignesi randevusu verdiler.Ben her hafta doktordayim ya şirket istio ya doktordün gittiğimde 12. Haftada gelebilirsin ama dersen ki ben bebeği gorucem istersen hergun gel bakarız dedi.Doktorum muhteşemkanka olduk
Ama bak hatirlatiriimmmTabii ki, hesap ismim @acalyshop
Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri.
Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi!
Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhhKızlar eşimin işinden dolayi yarın ki randevuma bugün gittim az önce geldik eve. Herşey yolunda çok şükür bebeği ve kalp atışını duyduk. Telefondaki uygulama 7+2 iken ultrasonda 7+3 Cıktı. Kalp atışı 152 dedi. Herhangi bir kanama alani yok kese gayet iyi dedi. Kan ve idrar tahlilleri verdim. 11. haftada çağırdı. ygmygm Canım tabloya ekleyebilirsin keseyi 4+5 de görmüştüm. Kalp atışı 7+3 tahminî doğumu 28 kasım olarak değiştirirsen sevinirim canım
Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedimAhh canım keşke bana da 20 gün sonra gel deseydi. 11. Haftada gel dedi bugün yaa. O da 4 hafta sonra. Nasıl geçecek vakit bilemiyorum
Pekiiiiii simdi sana baska bsy dicem, benim dogum tarihim 18 kasim, bebek 20kasim gorunu son ultrasondaYa benim kendi doğum günüm 20 kasım tahmini doğum 18 görünüyor keşke 20 de doğsa
Bence de birkaç gun oynayabilir yaaaEveeet kalp atışı benim için de çok önemli bi noktaydı. Çok şükür
Yaaa di miii? Bence de uzun yaaa.. bana da 3 hafta sonra dedi, daha 4 gün geçti yav
Ben aynı gün olmasını istemiyorum yaa Herkesin özel günü kendine ait olsun
Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa.Yaa teyzesi hiç sorma, dünyanın en sakin en sevimli kedisi kendisi mutlaka almalısınız ve bence yapabilen herkes çocuğunu bir hayvanla büyütmeli, çok merhametli ve korkusuz oluyorlar. bu kızımın yavrularını geçen sene verip kısırlaştırdık, satmadık sadece sürekli görebileceğimiz yakın arkadaşlarımıza verdik. Bir tanesinin kızı oldu, öyle tatlı ki anlatamam. Gece bebeğin başında nöbet bekleyip, bebek ağlarsa gidip anne babaya bağırıyormuş gelin buna bakın diye ahah umarım biz de tadarız bu sevinçleri
Evet ben terazi, eşim terazi, bebeğin beklenen doğum tarihi 27 ekim-7 kasım arası ama sezaryen olacağım için ve hipertansiyon + diyabet hastası olduğum için muhtemelen o da terazi olacak çok tatlı değil mi, evde üç dengesiz
Aaa hadi insallah yaaaa peki düşükten sonra sifirlanmis miydi değer?Selam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
Ben de teraziyim canım. Yükselenim de terazi :)Aaaa öyle demeyelim de.. Dengeli dengesiziz diyelim Ama bende çocuğumun/çocuklarımın terazi olmasını isterdim.. Çok seviyorum burcumu
Ayy ne güzel haber. İnşallah sağlıklı ilerler canım hayırlısı olsun.Selam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
Kanamanın ikinci günü baktirmistim 11 düşmüştü değerim.sanirim sıfırlanmıştır.parca falan kaldi mı diye Dr alttan muayene etmişti.öylelikle yumurtlamayı fark etti.gerçi akıntıdan dolayı yumurtlamanın başladığını anlamıştımAaa hadi insallah yaaaa peki düşükten sonra sifirlanmis miydi değer?
Bende akrepama 29 ekimOooo akrepsin yani
Yaaa yok artııııkbakalım nasıl denk getircez sen 18de ben 20de doğuruyormuşuzHissetme zamanini bekliyorum heyecanla yaaa her an ayri guzel tabii
Ne demisti doktorlarrr belirti hicbir sey, mutluluk her şey
Ooo best doktor yavvvvv
Ama bak hatirlatiriimmm
Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh
Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim
Pekiiiiii simdi sana baska bsy dicem, benim dogum tarihim 18 kasim, bebek 20kasim gorunu son ultrasonda
Bence de birkaç gun oynayabilir yaaa
Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa.
Ben 18 kasim esim 25 kasim bebe 20kasim görünüyor
Ortalamayı alıp mı yaptınız bebişi tebriklerHissetme zamanini bekliyorum heyecanla yaaa her an ayri guzel tabii
Ne demisti doktorlarrr belirti hicbir sey, mutluluk her şey
Ooo best doktor yavvvvv
Ama bak hatirlatiriimmm
Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh
Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim
Pekiiiiii simdi sana baska bsy dicem, benim dogum tarihim 18 kasim, bebek 20kasim gorunu son ultrasonda
Bence de birkaç gun oynayabilir yaaa
Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa.
Ben 18 kasim esim 25 kasim bebe 20kasim görünüyor
HakkatenTopik kamucular kadar birde terazi ve akrepten oluşuyor
Hahahaha olur mu olur valla, esim kendine yaklassin istiyor da her muayenede dogum tarihi öne çekiliyorYaaa yok artııııkbakalım nasıl denk getircez sen 18de ben 20de doğuruyormuşuz
Evet ozellikle hesapladikOrtalamayı alıp mı yaptınız bebişi tebrikler
Bir de 30 yas ustuTopik kamucular kadar birde terazi ve akrepten oluşuyor
Zaten onu diycektim herkes kendi doğum tarihlerine denk getirmeye çalışmış gibi teraziler akrepler ve yaylarBen yayım
Tutacağım zorlayacağım yay olsun diyeZaten onu diycektim herkes kendi doğum tarihlerine denk getirmeye çalışmış gibi teraziler akrepler ve yaylar