2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim 🤭 fotisini bırakıyorummm
Benim minnoşum da var 🥰🥰🥰🥰
FA62242A-71DC-4E89-8AAD-305423FFF964.jpeg

benımde 3 gundur aynıydı parol ıcmeme ragmen kesılmıyordu doktorum bır fıtıl verdı endol dıe hafıf sersemlık yaptı ama şükür daha ıyım bı danıs ıstersen doktoruna bana parol falan yaramadı hıc
Görüştüm şimdi doktorlar Parol iç geçmezse acilde ağrı kesici versinler damardan parol dedi

Selam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz

Kesinlikle öyle bu günlerin tadını çıkaralım çünkü tekrarı yok 🥰🥰
Benim de o kadar var daha ya ben de özlüyorum görünce mutlu oluyorum 😍 hissetmeye başlayınca doktor günlerini iple çekmicez artık daha eğlenceli oluyor hamilelik 🙏😍
Hissetme zamanini bekliyorum heyecanla yaaa😍😍 her an ayri guzel tabii🥰🙏❤️
Günaydın kızlar :KK54:
Kızlar benim hiç bir belirtim yok , herşey yolunda mı ? Bir sorun mu var diye düsünmekten kendimi alamıyorum.Kontrollerde sık olmayınca merakta kalıyorum 😒 Tek belirtim sık acıkmak :oops:sıkıntıdan da olabilir bu durum tabi :KK51:
Ne demisti doktorlarrr belirti hicbir sey, mutluluk her şey 😍😍
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim geçen hafta gebeymissiniz gelin testleri izi yapalım,vitaminlerini ücretsiz verelim diye aradılar.Bi de temmuz ayı için tetanoz ignesi randevusu verdiler.Ben her hafta doktordayim ya şirket istio ya doktor😀dün gittiğimde 12. Haftada gelebilirsin ama dersen ki ben bebeği gorucem istersen hergun gel bakarız dedi.Doktorum muhteşem😍kanka olduk 😀
Ooo best doktor yavvvvv🤭
Tabii ki, hesap ismim @acalyshop

Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri. 🧡

Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi! 🤭
Ama bak hatirlatiriimmm🤭🤭🤭
Kızlar eşimin işinden dolayi yarın ki randevuma bugün gittim az önce geldik eve. Herşey yolunda çok şükür bebeği ve kalp atışını duyduk. Telefondaki uygulama 7+2 iken ultrasonda 7+3 Cıktı. Kalp atışı 152 dedi. Herhangi bir kanama alani yok kese gayet iyi dedi. Kan ve idrar tahlilleri verdim. 11. haftada çağırdı. ygmygm ygmygm Canım tabloya ekleyebilirsin keseyi 4+5 de görmüştüm. Kalp atışı 7+3 tahminî doğumu 28 kasım olarak değiştirirsen sevinirim canım
Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar🥰 cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh😍
Ahh canım keşke bana da 20 gün sonra gel deseydi. 11. Haftada gel dedi bugün yaa. O da 4 hafta sonra. Nasıl geçecek vakit bilemiyorum 😟😟
Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 🥰 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim 😍
Ya benim kendi doğum günüm 20 kasım tahmini doğum 18 görünüyor keşke 20 de doğsa 😁😁
Pekiiiiii simdi sana baska bsy dicem, benim dogum tarihim 18 kasim, bebek 20kasim gorunu son ultrasonda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eveeet kalp atışı benim için de çok önemli bi noktaydı. Çok şükür :KK54:

Yaaa di miii? Bence de uzun yaaa.. bana da 3 hafta sonra dedi, daha 4 gün geçti yav :KK48:

Ben aynı gün olmasını istemiyorum yaa 🙈 Herkesin özel günü kendine ait olsun 😀
Bence de birkaç gun oynayabilir yaaa🤭🤭
Yaa teyzesi hiç sorma, dünyanın en sakin en sevimli kedisi kendisi 🧡 mutlaka almalısınız ve bence yapabilen herkes çocuğunu bir hayvanla büyütmeli, çok merhametli ve korkusuz oluyorlar. 🌸 bu kızımın yavrularını geçen sene verip kısırlaştırdık, satmadık sadece sürekli görebileceğimiz yakın arkadaşlarımıza verdik. Bir tanesinin kızı oldu, öyle tatlı ki anlatamam. Gece bebeğin başında nöbet bekleyip, bebek ağlarsa gidip anne babaya bağırıyormuş gelin buna bakın diye ahah 😂 umarım biz de tadarız bu sevinçleri 🧡

Evet ben terazi, eşim terazi, bebeğin beklenen doğum tarihi 27 ekim-7 kasım arası ama sezaryen olacağım için ve hipertansiyon + diyabet hastası olduğum için muhtemelen o da terazi olacak çok tatlı değil mi, evde üç dengesiz 🤣🤣
Ya o kediyi yerimmmm ben ne tatlılar yaaaa😍😍😍.
Ben 18 kasim esim 25 kasim bebe 20kasim görünüyor 🤣🤣🤣🤣

Selam güzel anneler.ben çıktıktan sonra baya yazismissiniz.insallah hepiniz ve bebisler iyidir.20 Mart'ta kanamam başlayarak düşük yapmıştım.dr kontrolünde Dr um "çok ilginç, yumurtlaman başlamış" demişti ve korunmanızı gerek yok dedi.tabi biz o günü değerlendirdik hemen.dünde oruç tuttum ve aklıma takıldı.normalde tahmini yumurtlamaya göre (2 Nisan'da gittik dra) hafta sonu başlar adetim diye düşünerek yinede kan tahlili vereyim dedim ve değerim 20,7. Dua edin bana inşallah bu bebişim tutunabilir.bide inşallah oruçtan dolayı birşey olmaz
Aaa hadi insallah yaaaa🥰🥰🥰🙏🙏 peki düşükten sonra sifirlanmis miydi değer?

Ayy ne güzel haber. İnşallah sağlıklı ilerler canım hayırlısı olsun.

Aaa hadi insallah yaaaa🥰🥰🥰🙏🙏 peki düşükten sonra sifirlanmis miydi değer?
Kanamanın ikinci günü baktirmistim 11 düşmüştü değerim.sanirim sıfırlanmıştır.parca falan kaldi mı diye Dr alttan muayene etmişti.öylelikle yumurtlamayı fark etti.gerçi akıntıdan dolayı yumurtlamanın başladığını anlamıştım

Ooo best doktor yavvvvv🤭

Canim gününü simdiden degstirme her doktora gittiginde farklı olyor ilk haftalar🥰 cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kavusalim insallahhhhh😍

Suan 8. Hafta gorunuyor, kac arti kaçsın 🥰 11. Hafta dedigi 10+ lar oluyor ondan dedim 😍

Pekiiiiii simdi sana baska bsy dicem, benim dogum tarihim 18 kasim, bebek 20kasim gorunu son ultrasonda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yaaa yok artıııık😄😄bakalım nasıl denk getircez sen 18de ben 20de doğuruyormuşuz😁😁

Ooo best doktor yavvvvv🤭

Ortalamayı alıp mı yaptınız bebişi tebrikler 😄

X