2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ayda 1 mi gidiyorsun direk 2li test mi yapılcak öncesinde bişey yok dimi başka testler fln

Selam canım, benim de son üç gündür çok şiddetli baş ağrım vardı meğer tansiyonum çıkıyormuş, tansiyonuna baktın mı hiç?
Hiç aklıma gelmedi canım hiç baktırmadım.
Doktorum bas ağrısı için nane yagi kullan dedi . Ben daha çok buz koyarak geciriyorum
Ben de mentollü masaj yağı kullanıyorum ama azaltıyor geçirmiyor kafam hep uyuşuk

Ben de mentollü masaj yağı kullanıyorum ama azaltıyor geçirmiyor kafam hep uyuşuk
Gebelikte kan hacmi de arttığı için normal diye biliyorum baş ağrısı ama çözüm gelmiyor aklıma. Uyumaya çalış bol bol

Belli bir sebebi yok diye biliyorum malesef gebelikte olabiliyor. Komşumuzun gelini olmustu sürekli kaşınır gebeyken ordan hatirliyorum

bir şeye canını sıktıysan stres yaptıysan ondan olmuş olabilir.ben de de bir ara çok oluyordu.bir şeyden tiksinince de oluyor. hassas ciltli olmak zor gerçekten

Tansiyonuna mutlaka baktır olur mu? Allah korusun tabii ki ama, hipertansiyon çok bilinen ve gebelikte çıkabilen bir hastalık, önlem almakta fayda var bence bi baktırmalısın

Tansiyonuna mutlaka baktır olur mu? Allah korusun tabii ki ama, hipertansiyon çok bilinen ve gebelikte çıkabilen bir hastalık, önlem almakta fayda var bence bi baktırmalısın
Sağolasın canım tansiyon aletimiz var annemde akşamüzeri eşim alır bakarım , geçmiyor çünkü

Aaaa öyle demeyelim de.. Dengeli dengesiziz diyelim Ama bende çocuğumun/çocuklarımın terazi olmasını isterdim.. Çok seviyorum burcumu

Merhabalar şükür herşey yolunda çıktı bebeğim gayet iyi testlerimi daha doktoruma göstermedim hastanedeki doktora gösterdim hafif şekerim yüksek kanım birazcık azmış ben ki günde 3 litreye yakın su içen çayına kahvesine bile şeker atmayan bir insan acaba son zamanlarda sadece meyve yediğim için olabilir mi? 90-110 benim glukoz 99 Muş

Ben de 9 da uyudum sahura kalktım eşime hazırlamak için bir daha ağrıdan 5 e kadar uyuyamadım,
Uyanınca başlıyor kafamı yicem
benımde 3 gundur aynıydı parol ıcmeme ragmen kesılmıyordu doktorum bır fıtıl verdı endol dıe hafıf sersemlık yaptı ama şükür daha ıyım bı danıs ıstersen doktoruna bana parol falan yaramadı hıc

Değişkenlik gösterebiliyor bazı durumlarda.. benım son 2 kontrolde aynı şekilde artış vardı doktor ilerde görmeseydi yarın 2 Li test yapamazdık çünkü 2 Li test vaktinden önce yapılmaz doktorunuz çağırınca nasıl gitmiyorsunuz demekki takip edilmesi gereken bi durum var ben koşarak gidiyorum

Arayacağım doktoru ya söylerse parol bari içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…