2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende az evvel acile gittim kahverengi akıntı oldu keseyi gördüm 6+1 bulunduğum yerde özel hastane yok sadece devlet hastanesi var ebeler baktı ultrason da çok iyi değil ama kesen burda diyerek gösterdiler çarşamba Dr randevum var 6+3 olacak bebeği nezaman görürüm yada bir sorun varmı acaba stres oldum

Valla benim 8 haftalık kalbi duran gebeliğimde de olmadı ama 8. Haftaya kadar geldi bazen. Öyle oluyor demek benimde henüz bunda da yok
İşin sakasi canim tabii ki belirti varsa iyi yoksa kotu anlamina gelmiyor, iste kafamizda biz öyle yorumluyoruz. Ben de 8.haftada kürtaj olmuştum. İnşallah saglikla yavrularımiza kavuşacağız 🙏🙏🙏🤎🤎

Benim pko falan hiçbir sorunum yok mantıken yumurta geç oluşmuşsa spermdeki Y kromozumu hızlı ama erken ölüyor geriye x kalıyor oda orda beklerken oluşan yumurtayı döllüyor çünkü X ler yavaş ama daha uzun yaşayabiliyor o yüzden de bebek kız oluyor
Y kromozunun erken oldugunu nasil bilebilecegiz ki . Bayatladiklari biliniyor ama bence gene de muamma. İçimizde olup biteni ogrenemeyecegiz
Ya kızlar benim genel olarak ilk yaptırdığım kan testlerinde açlık şekeri 94 çıkmış, sanırım 95 sınırmış. Sizce şu an gidip açlık ve tokluk şekeri ölçtürmeli miyim? Doktorum çok elzem değil ama aklından çıksın istiyorsan yaptırabilirsiniz deyip dahiliyeye girişimi yaptı
Benim kağıtta sinir 109 yazıyor. Bende öyle biliyordum zaten.Benim 92 cikti doktorum iyi dedi. Size sinirin 95 olduğunu kim söyledi.

İşin sakasi canim tabii ki belirti varsa iyi yoksa kotu anlamina gelmiyor, iste kafamizda biz öyle yorumluyoruz. Ben de 8.haftada kürtaj olmuştum. İnşallah saglikla yavrularımiza kavuşacağız 🙏🙏🙏🤎🤎
Canım bhcg nasıldı benim bu akşam istedi Dr 15000 çıkmış sonucum ultrason iyi değil dedi ebeler kesemi gösterdiler alttan bakmayalım dediler

Canım bhcg nasıldı benim bu akşam istedi Dr 15000 çıkmış sonucum ultrason iyi değil dedi ebeler kesemi gösterdiler alttan bakmayalım dediler
Bos gebelikte mi nasıldı, şimdi mi nasil canim?
Bir de ultrason iyi degil derken onlarin aletleri mi iyi degilmis, senin sonucun mu, tam anlayamadım.

Bulantı şiddetine bağlı sanırım bazılarında tamamen geçiyor benim bulantım oluyor ama kusmuyorum. İlaçsız kalsam ayakta duramam herhalde
İlac içrikten sonra bile gecmemesı cok kötü

İnşallah canimmm🥰🤗 bazen tamamen unutuyorum gebeliği, ondan insan bir tuhaf hissediyor. Bos gebelikte hicbir sey hissetmemistim, acaba mi yoksa oyle mi filan diye aklim gidiyor 😬
Bulantı durumu geecekten cok kötu canım bosver :) ınsallah hareketlerı hıssedecegıız gunlere gelelım o zaman ınsanın ıcı rahatlıyor

Bugün 6+2 duramadım doktora gittim. Kalp atışını aldık bebeğimizin. Alttan muayene De duyuldu.
Şimdilik herşey yolunda. Ama insan hep kaygılanıyor. Öncekinde olumsuz olunca sanki hep görmek istiyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür bin şükür. Darısı tüm anne adaylarının başına. Sat a göre 6+4 ama doktor 6+3 dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı birkaç kan testi ile beraber.
Bu süreçler ne kadar zorluymuş Rabbim herkesin sağlıkla geçirmesini nasip etsin.

@ygmygm Kalp atışı 6+3 olarak ekleyebilir misiniz :KK68:
Gözünüz aydın kızlar :KK200:darısı başımıza :)

Bos gebelikte mi nasıldı, şimdi mi nasil canim?
Bir de ultrason iyi degil derken onlarin aletleri mi iyi degilmis, senin sonucun mu, tam anlayamadım.
Onların aleti camım eski burda özel yok devlet hastanesi ameliyathane Deki ebeler baktı keseyi gördüler— evet boş gebeliğin de

Onların aleti camım eski burda özel yok devlet hastanesi ameliyathane Deki ebeler baktı keseyi gördüler— evet boş gebeliğin de
Anladım canim simdi. Bos gebeligimde en sonra 2bine yakındı, dengesiz artislar vardi, kese görünmüştü ama kesede de sagliksiz buyume vardi, yeterli degildi yani. Kani bir daha olcturmeden, kese takibi ile devam etmiştik

Anladım canim simdi. Bos gebeligimde en sonra 2bine yakındı, dengesiz artislar vardi, kese görünmüştü ama kesede de sagliksiz buyume vardi, yeterli degildi yani. Kani bir daha olcturmeden, kese takibi ile devam etmiştik
Anladım bitanem rabbim birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın 🙏♥️ Şu zamanlar bir geçerse güzel güzel tadını çıkarsak gerçekten

X