- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.521
Canım boş gebelikte belirti varmıydıİnşallah canimmmbazen tamamen unutuyorum gebeliği, ondan insan bir tuhaf hissediyor. Bos gebelikte hicbir sey hissetmemistim, acaba mi yoksa oyle mi filan diye aklim gidiyor
İste onu diyorum ya, hiçbir belirti yoktu, ondan şimdi midem bulanmadi diye bulansa mi acaba filan diyormCanım boş gebelikte belirti varmıydı
Valla benim 8 haftalık kalbi duran gebeliğimde de olmadı ama 8. Haftaya kadar geldi bazen. Öyle oluyor demek benimde henüz bunda da yokİste onu diyorum ya, hiçbir belirti yoktu, ondan şimdi midem bulanmadi diye bulansa mi acaba filan diyormkalp atisini bir duysam
İşin sakasi canim tabii ki belirti varsa iyi yoksa kotu anlamina gelmiyor, iste kafamizda biz öyle yorumluyoruz. Ben de 8.haftada kürtaj olmuştum. İnşallah saglikla yavrularımiza kavuşacağızValla benim 8 haftalık kalbi duran gebeliğimde de olmadı ama 8. Haftaya kadar geldi bazen. Öyle oluyor demek benimde henüz bunda da yok
Y kromozunun erken oldugunu nasil bilebilecegiz ki . Bayatladiklari biliniyor ama bence gene de muamma. İçimizde olup biteni ogrenemeyecegizBenim pko falan hiçbir sorunum yok mantıken yumurta geç oluşmuşsa spermdeki Y kromozumu hızlı ama erken ölüyor geriye x kalıyor oda orda beklerken oluşan yumurtayı döllüyor çünkü X ler yavaş ama daha uzun yaşayabiliyor o yüzden de bebek kız oluyor
Benim kağıtta sinir 109 yazıyor. Bende öyle biliyordum zaten.Benim 92 cikti doktorum iyi dedi. Size sinirin 95 olduğunu kim söyledi.Ya kızlar benim genel olarak ilk yaptırdığım kan testlerinde açlık şekeri 94 çıkmış, sanırım 95 sınırmış. Sizce şu an gidip açlık ve tokluk şekeri ölçtürmeli miyim? Doktorum çok elzem değil ama aklından çıksın istiyorsan yaptırabilirsiniz deyip dahiliyeye girişimi yaptı
Canım bhcg nasıldı benim bu akşam istedi Dr 15000 çıkmış sonucum ultrason iyi değil dedi ebeler kesemi gösterdiler alttan bakmayalım dedilerİşin sakasi canim tabii ki belirti varsa iyi yoksa kotu anlamina gelmiyor, iste kafamizda biz öyle yorumluyoruz. Ben de 8.haftada kürtaj olmuştum. İnşallah saglikla yavrularımiza kavuşacağız
Bos gebelikte mi nasıldı, şimdi mi nasil canim?Canım bhcg nasıldı benim bu akşam istedi Dr 15000 çıkmış sonucum ultrason iyi değil dedi ebeler kesemi gösterdiler alttan bakmayalım dediler
İlac içrikten sonra bile gecmemesı cok kötüBulantı şiddetine bağlı sanırım bazılarında tamamen geçiyor benim bulantım oluyor ama kusmuyorum. İlaçsız kalsam ayakta duramam herhalde
Bulantı durumu geecekten cok kötu canım bosver :) ınsallah hareketlerı hıssedecegıız gunlere gelelım o zaman ınsanın ıcı rahatlıyorİnşallah canimmmbazen tamamen unutuyorum gebeliği, ondan insan bir tuhaf hissediyor. Bos gebelikte hicbir sey hissetmemistim, acaba mi yoksa oyle mi filan diye aklim gidiyor
İnşallah canımİlac içrikten sonra bile gecmemesı cok kötü
Bulantı durumu geecekten cok kötu canım bosver :) ınsallah hareketlerı hıssedecegıız gunlere gelelım o zaman ınsanın ıcı rahatlıyor
Amin cümlemiz 1. De hiç böyle şeyler yaşamadım şuan çok şaşıyorum acaba kız mıİnşallah güzel haberlerle gelin
Bugün 6+2 duramadım doktora gittim. Kalp atışını aldık bebeğimizin. Alttan muayene De duyuldu.
Şimdilik herşey yolunda. Ama insan hep kaygılanıyor. Öncekinde olumsuz olunca sanki hep görmek istiyor
Gözünüz aydın kızlarMerhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür bin şükür. Darısı tüm anne adaylarının başına. Sat a göre 6+4 ama doktor 6+3 dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı birkaç kan testi ile beraber.
Bu süreçler ne kadar zorluymuş Rabbim herkesin sağlıkla geçirmesini nasip etsin.
@ygmygm Kalp atışı 6+3 olarak ekleyebilir misiniz
Onların aleti camım eski burda özel yok devlet hastanesi ameliyathane Deki ebeler baktı keseyi gördüler— evet boş gebeliğin deBos gebelikte mi nasıldı, şimdi mi nasil canim?
Bir de ultrason iyi degil derken onlarin aletleri mi iyi degilmis, senin sonucun mu, tam anlayamadım.
Ne zaman gideceksin kalp atısı içinİnşallah canımşükür canım suan yok, bakalım sonra olacak mi
Anladım canim simdi. Bos gebeligimde en sonra 2bine yakındı, dengesiz artislar vardi, kese görünmüştü ama kesede de sagliksiz buyume vardi, yeterli degildi yani. Kani bir daha olcturmeden, kese takibi ile devam etmiştikOnların aleti camım eski burda özel yok devlet hastanesi ameliyathane Deki ebeler baktı keseyi gördüler— evet boş gebeliğin de
Anladım bitanem rabbim birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasınAnladım canim simdi. Bos gebeligimde en sonra 2bine yakındı, dengesiz artislar vardi, kese görünmüştü ama kesede de sagliksiz buyume vardi, yeterli degildi yani. Kani bir daha olcturmeden, kese takibi ile devam etmiştik
Amin inşallahAnladım bitanem rabbim birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasınŞu zamanlar bir geçerse güzel güzel tadını çıkarsak gerçekten
Evet biraz erken geldi Ekim sonu dogdu cok şükürCok teşekkür ederimsiz doğum yaptınız sanirim dimi? Takvimden dolayi sordum
Oyyy sağlıkla buyusun kuzucuk, insallah biz de saglikla kucagimiza alalim yavrularımızıEvet biraz erken geldi Ekim sonu dogdu cok şükür
Uyku hali bende de var hep esniyorum ama halsizlik daha kötü hasta gibiyim hepBenim de hep uykum var