2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi geceler kızlar bende de 6.haftadadan itibaren başlayan hafif bulantılar devam ediyo fazla rahatsız etmiyo iştahsızlık var ama mecburen yiyorum bişeyler ve geç te kalksam erken de kalksam saat 11 de acaip yorgunluk uyku basıyo gün içinde de hafif halsizlik oluyo bir de hazımsızlık olan var mı midesinde yemek yiyorum sanki erimiyo yukarı geliyo tuzlu çubuk ve leblebiyle bastırıyorum biraz bu hissi

Onların aleti camım eski burda özel yok devlet hastanesi ameliyathane Deki ebeler baktı keseyi gördüler— evet boş gebeliğin de
Ay bende dayler dayler arkadaşım gibi anladım endişelendim bian senin kesen kötü diye .Çok şükür canım görmüşsünya senin bebiş seni ayağına çağırdı erkenden annesi

Arkadaşlar mide bulantım pek olmuyor , sadece çok acıkırsam yemek hazırlarken hafif bulanıyor ama o hamile olmadan önce de böyleydi . Acıkınca midem bulanırdı .

bi kadındoğumcunun paylaşımı vardı adını unuttum eğer bulantılarınız devam ediyorsa bu bebeğinizin büyümeye devam ettiğini gösterir diye . Kafama takıldı sürekli acaba bir sıkıntı mı var diye .

yani mide bulantısı sağlıkla devam eden gebeliğin bir belirtisi değilse bile o doktora okadar kızgınım ki , doğru olmayacağını bildiğim halde yine de evhamlanmama sebep oluyor .

aranızda hiç bulantı yaşamayan var mı ?

Yaş 32 2.çocuk beklenen doğum tarihi 19.11.2021 kese görme 4+5 kalp atışı 6+3

günaydın kızlar daha once sağlıksız gebelık gecıren herkes bu kan sulandırıcı ıgneyı olup aspırın ıcıyor mu acaba benım bu ogneler heryerımı mosmor yapıo bıde cok acıolar dun ılk defa karnımdan yaptık o da cok acıdı sızlerınde boyle mı sonrasındada agrı oluo gecmıo

Sağlıklı gebeliğimde hiç bulantım olmamıştı hiç bir belirti yaşamadan doğum yapmıştım. Diğer sağlıksız gebeliğimde de bulantım olmamıştı ama aşırı uyurdum halsizdim 7.haftasında kalp atışını alamadık ve o haftalardada belirtilerim kaybolmuştu. Belki bulantı değilde başından olan belirtiler demek istemiştir.

Aslında bende onu merak ediyorum bi önceki gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor mu çoğu kişi kullanıyor çünkü.perşembe gidince soracağım doktora inşallah bu gebeliğimde sıkıntı olmaz.

Merhaba, bizi de listeye ekleyebilir misiniz? Ben de 33 yaşındayım. Beklenen doğum tarihim 18 Kasım 2021, 1. çocuğum olacak, tüp bebek Kalp atışını ve kesesini 5+6 da gördük

Ilk gebeligimde birgun bile bulantı yaşamadım. Simdide yaşamıyorum sıkıntı yapmayın bosa

Gebelikte 95 miş normalde evet 109 olabilir.
94 olunca şeker yüklemesi yaptırabilirsiniz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…