- 13 Temmuz 2020
- 1.675
- 1.901
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.781
Tek başına çok zor olur tabi sezaryen iyileşmesi kolay olmuyo dikişlerin iyileşene kadar zorlamasan kendini sonra toparlarsın düzeniSağol canım
Çok sağol canım amin gerçekten güzel bir günde doğdu senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
Ama ben kötü oldum.evdekinin düzeni çabuk düzelsin diye yatamıyorum dikişlerim açılmaya başladı ağrım çok var pazartesi doktora gidicem ufak çocukla 2.sezeryan delilikmiş yatarken kalkarken yürürken doğrulamıyorum
11 gün oldu daha iyiyim çok şükürTek başına çok zor olur tabi sezaryen iyileşmesi kolay olmuyo dikişlerin iyileşene kadar zorlamasan kendini sonra toparlarsın düzeni
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin11 gün oldu daha iyiyim çok şükürannem vardı ben çocuklara bakarken yemeklerle temizlikle ilgileniyordu o da dün gitti.bugün yalnız kaldık bebelerle bir o yana bir bu yana koşturma başladı.biri meme istiyor biri kahvaltı kayınvalidem ben gelirim dedi.yemek yapar en azından onu bekliyorum artık.
Meme mi Allahım yılmıştım hem de öyle böyle değil dedim artık yok salça sürdüm eğ olmuş dedim yaklaşmadı başka çare bulamadım gece göğsüm şişti verdim iki gün göğsüm şişti artık normale döndü şimdi şişmiyor şükür istemiyor ama gece mecbur kalınca veriyorum benim ki de meme de uyuyanlardanVayy maşallah . Ben bezi biraktirmayi nasipse seneye Nisan Mayıs gbi düşünüyorum..aslında bez takmak istemiyor ama ben 2 yaşını doldurmasi gerektiğini düşünüyorum.
Memeden nasıl kestin...gündüz birden keseyim ama gece uyku hali olduğu için bir haftada keseyim diyorum..memede uyuyan bebek ve bu beni çok korkutuyor
Bunda sikilcak birşey yok ki cnm benim kızda 2.5 yaşında anca konuşmuştu.. her bebek farklı ..ders konusu bana da çok sıkıntı ablasına hiç ders yaptırmıyor 5 sınıf...etute de vermek istemiyorum bunun 7 si 8 su var şimdiden bogmayayim diye .ama böyle nolcak bilmiyorum sürekli ablasının pesindeMerhaba kızlar gece gece yazma gereksinimi duydumkızımda çok erken konuşmaya başlamıştı ama çok sık hastalandı hele komşunun gözü değdi konuşmayı canı isterse artık.. felaket baba baba diye bağırıyor bazen bakıyor anne baba noldu baba ditti diyor şaşırıyor yemek seçer olduk hayır hayır no no diyor yediremşyorım sevdikleri makarna patates kızartması elma muz yoğurt bu arada acayip memeciydi ulu orta her yerde keyif olsun diye meme meme diye bağırıyordu yemek yemeyince yapışıyordu memeye salça sürdüm eee olmuş dedim ruj sürdüm falan çok mızmızlandı göğsüm şiştş biraz sağdım elimle geceleri alıyor ama bu ikinci haftamız yoksa göğsüm çok kötü oldu ama artık o kadar süt yok bu arada tencere tava kalem kağıt hiç durmuyor onlarla oynuyor bi görseniz çocuklara ders yaptırmıyor sizinkiler de öyle mi ortanca oğlum 1.5 yaşında şarkı söylerdi her çocuk farklı gerçekten bu da keyfe göre konuşuyor biraz canım sıkılıyor zaman ayıramıyorum üzülüyorum
Akşama kadar böyle olan büyük çocuklara oluyor bugünlerde geçer miBunda sikilcak birşey yok ki cnm benim kızda 2.5 yaşında anca konuşmuştu.. her bebek farklı ..ders konusu bana da çok sıkıntı ablasına hiç ders yaptırmıyor 5 sınıf...etute de vermek istemiyorum bunun 7 si 8 su var şimdiden bogmayayim diye .ama böyle nolcak bilmiyorum sürekli ablasının pesinde
Amin canım sağolasınMaşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Bende isyerinde dinleniyorum evde dinlenmek ne mümkün. Yatana kadar kaosAkşama kadar böyle olan büyük çocuklara oluyor bugünlerde geçer micanı sıkılınca şedder diye bağırıyor defter veriyorum biraz karalıyoruz olmadı beni boyuyor ortanca oğlan zaten zor dersine oturuyoruz iki satır yazı yazacak 3 saat oynuyor Allahım çile midir dert midir sinir hastası oldum 3. Sınıfa gidiyor okulda dinlediği gibi evde tamam anne gel yapalım dese yok oda yok gece yatana kadar hep ayaktayım film gibiyim
Zaten yemek oldu mu diğer işleri düşünmüyorum açken hiç durmuyo çocuk karnı tok oldu mu gerisi hallediliyo bi şekilde11 gün oldu daha iyiyim çok şükürannem vardı ben çocuklara bakarken yemeklerle temizlikle ilgileniyordu o da dün gitti.bugün yalnız kaldık bebelerle bir o yana bir bu yana koşturma başladı.biri meme istiyor biri kahvaltı kayınvalidem ben gelirim dedi.yemek yapar en azından onu bekliyorum artık.
Aynı anda ikisi de ilgi isteyince yemek yapmak çok mümkün olmuyor iyiki kv varZaten yemek oldu mu diğer işleri düşünmüyorum açken hiç durmuyo çocuk karnı tok oldu mu gerisi hallediliyo bi şekilde
Canım gözün aydın11 gün oldu daha iyiyim çok şükürannem vardı ben çocuklara bakarken yemeklerle temizlikle ilgileniyordu o da dün gitti.bugün yalnız kaldık bebelerle bir o yana bir bu yana koşturma başladı.biri meme istiyor biri kahvaltı kayınvalidem ben gelirim dedi.yemek yapar en azından onu bekliyorum artık.
İnşallah sağol canımCanım gözün aydınkavuşmuşsun bebene. İlk zamanlar zor olur tabi mutlaka yavaş yavaş alışır sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Çok sağol canım öğreniyorlar yavaş yavaş her çocuğun gelişimi farklıİnşallah sağol canımsen de sağlıcakla kucağına al inşallah maşallah seninki konuşmaya başlamış darısı bize. Henüz tek kelimelerde.ben 4 yaşında anaokuluna göndermeyi düşünüyorum evimin yakınında hemen.
Tabi kardeşiyle oyun arkadaşı olurlarsa göndermem bakalım..
Canım laktoz intoleransında diyet olmuyor anne sütü de laktoz içeriyor çünkü laktoz süt şekeri demek ya anne sütünün içeriğinde de var . aslında çok normal ilk zamanlar laktoz intoleransı olması zamanla azalır benim oğlum da öyleydi mukuslu ve fışkırtarak kaka yapıyordu süt proteini ne olan alerji ile laktoz intoleransı farklı yani birbirinden için rahat olsunBenim çilem herhalde kızın süt alerjisinden sonra oğlanda da mukuslu kaka var.aşırı gazlı sürekli ıkınıp duruyor.
Biogaia 1 hafta kadar kullandım kakasını yapamaz oldu işe de yaramadı bıraktım.
Laktoz intolerasından şüpheleniyorum bilmem ne olcak halimiz inşallah tekrar aylarca diyet yapmam
Bence vermeyi düşünüyorsanız bebekten önce başlaması iyi olur.kardeşi gelince onu yollamış gibi olmasın. Ben erken olduğunu düşünüyorum ama çocuk gördüğünde çok mutlu oluyorlar.belki de yarım gün vermek iyi olur.çok güvenilir bir kreş olursa.. çocuklara şiddet uygulayan bağıran yerler son zamanlarda çok haber oluyor.Çok sağol canım öğreniyorlar yavaş yavaş her çocuğun gelişimi farklıYa ben de çok kararsızım iki çocuk nasıl yaparım şimdiden başlasa sonra sıkıntı olmasa diye düşünüyorum bir yandan da erken geliyor üç yaşını bekliyim diyorum bilemedim
Ben de öyle duydum.kızımda süt alerjisi vardı kanlı yapardı.dün oğlumda da iğne ucu kadar kan geldi alerji olmasından korkuyorum bu hafta doktora gidince sorucam. Belki de sadece çatlaktır. intoleransa razıyım alerji olmasın da.size damla vermiş miydi doktorCanım laktoz intoleransında diyet olmuyor anne sütü de laktoz içeriyor çünkü laktoz süt şekeri demek ya anne sütünün içeriğinde de var . aslında çok normal ilk zamanlar laktoz intoleransı olması zamanla azalır benim oğlum da öyleydi mukuslu ve fışkırtarak kaka yapıyordu süt proteini ne olan alerji ile laktoz intoleransı farklı yani birbirinden için rahat olsun
Yok canım benim doktorum mümkün olduğunca ilaç damla vs önermeyen bir doktorBen de öyle duydum.kızımda süt alerjisi vardı kanlı yapardı.dün oğlumda da iğne ucu kadar kan geldi alerji olmasından korkuyorum bu hafta doktora gidince sorucam. Belki de sadece çatlaktır. intoleransa razıyım alerji olmasın da.size damla vermiş miydi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?