2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tek başına çok zor olur tabi sezaryen iyileşmesi kolay olmuyo dikişlerin iyileşene kadar zorlamasan kendini sonra toparlarsın düzeni

Tek başına çok zor olur tabi sezaryen iyileşmesi kolay olmuyo dikişlerin iyileşene kadar zorlamasan kendini sonra toparlarsın düzeni
11 gün oldu daha iyiyim çok şükür annem vardı ben çocuklara bakarken yemeklerle temizlikle ilgileniyordu o da dün gitti.bugün yalnız kaldık bebelerle bir o yana bir bu yana koşturma başladı.biri meme istiyor biri kahvaltı kayınvalidem ben gelirim dedi.yemek yapar en azından onu bekliyorum artık.

Merhaba kızlar gece gece yazma gereksinimi duydum kızımda çok erken konuşmaya başlamıştı ama çok sık hastalandı hele komşunun gözü değdi konuşmayı canı isterse artık.. felaket baba baba diye bağırıyor bazen bakıyor anne baba noldu baba ditti diyor şaşırıyor yemek seçer olduk hayır hayır no no diyor yediremşyorım sevdikleri makarna patates kızartması elma muz yoğurt bu arada acayip memeciydi ulu orta her yerde keyif olsun diye meme meme diye bağırıyordu yemek yemeyince yapışıyordu memeye salça sürdüm eee olmuş dedim ruj sürdüm falan çok mızmızlandı göğsüm şiştş biraz sağdım elimle geceleri alıyor ama bu ikinci haftamız yoksa göğsüm çok kötü oldu ama artık o kadar süt yok bu arada tencere tava kalem kağıt hiç durmuyor onlarla oynuyor bi görseniz çocuklara ders yaptırmıyor sizinkiler de öyle mi ortanca oğlum 1.5 yaşında şarkı söylerdi her çocuk farklı gerçekten bu da keyfe göre konuşuyor biraz canım sıkılıyor zaman ayıramıyorum üzülüyorum

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Meme mi Allahım yılmıştım hem de öyle böyle değil dedim artık yok salça sürdüm eğ olmuş dedim yaklaşmadı başka çare bulamadım gece göğsüm şişti verdim iki gün göğsüm şişti artık normale döndü şimdi şişmiyor şükür istemiyor ama gece mecbur kalınca veriyorum benim ki de meme de uyuyanlardan

Bunda sikilcak birşey yok ki cnm benim kızda 2.5 yaşında anca konuşmuştu.. her bebek farklı ..ders konusu bana da çok sıkıntı ablasına hiç ders yaptırmıyor 5 sınıf...etute de vermek istemiyorum bunun 7 si 8 su var şimdiden bogmayayim diye .ama böyle nolcak bilmiyorum sürekli ablasının pesinde

Akşama kadar böyle olan büyük çocuklara oluyor bugünlerde geçer mi canı sıkılınca şedder diye bağırıyor defter veriyorum biraz karalıyoruz olmadı beni boyuyor ortanca oğlan zaten zor dersine oturuyoruz iki satır yazı yazacak 3 saat oynuyor Allahım çile midir dert midir sinir hastası oldum 3. Sınıfa gidiyor okulda dinlediği gibi evde tamam anne gel yapalım dese yok oda yok gece yatana kadar hep ayaktayım film gibiyim

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amin canım sağolasın benim kız da öyle hareketli durmuyor.boyama kitaplarını masal kitaplarını dikkat setlerini hep karaladı batırdı.yetmiyor sıkılıyor ufağı sarılarak sıkıştırıyor her yere yetişemediğimden tvden telefondan çocuk şarkıları açıp izletiyorum.tek kelimelerde kaldı cümle kuramadı ama 3 yaşına kadar konuşur diye düşünüyorum.

Bende isyerinde dinleniyorum evde dinlenmek ne mümkün. Yatana kadar kaos

Zaten yemek oldu mu diğer işleri düşünmüyorum açken hiç durmuyo çocuk karnı tok oldu mu gerisi hallediliyo bi şekilde

Zaten yemek oldu mu diğer işleri düşünmüyorum açken hiç durmuyo çocuk karnı tok oldu mu gerisi hallediliyo bi şekilde
Aynı anda ikisi de ilgi isteyince yemek yapmak çok mümkün olmuyor iyiki kv var bazen geç geliyor. oğlanı kanguruya koyup kıza kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum.ama minik olduğu için kanguruda iki büklüm oluyor.durmuyor.sonra onu emzirirken kıza yemek yedirmeye çalışıyorum.zor iş 40tan sonra nasıl olcak bilmem

Benim çilem herhalde kızın süt alerjisinden sonra oğlanda da mukuslu kaka var.aşırı gazlı sürekli ıkınıp duruyor.
Biogaia 1 hafta kadar kullandım kakasını yapamaz oldu işe de yaramadı bıraktım.
Laktoz intolerasından şüpheleniyorum bilmem ne olcak halimiz inşallah tekrar aylarca diyet yapmam

Canım gözün aydın kavuşmuşsun bebene. İlk zamanlar zor olur tabi mutlaka yavaş yavaş alışır sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Ben de memeyi sadece öğlen ve gece uykuya geçerken ve gece uyandıkça veriyorum. Emzirebildiğim kadar emzirmek istiyorum o yüzden kesmeyi düşünmedim sadece iştahı kapanmasın diye artık gün içinde vermiyorum. Bakalım ikinci bebek gelince nasıl yapacağız Maşallah baya cümle kuruyor "baba işe gitti" "kedi badem geldi" gibi cümleler bir de acıktım uykum geldi kaka yaptım gibi vücudu ile ilgili bilgiler de veriyor. Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.

Kreşe başlayan var mı aranızda bu yaşlarda merak ettim. Ben bir düşündüm sonra erken geldi. Ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz?

Canım gözün aydın kavuşmuşsun bebene. İlk zamanlar zor olur tabi mutlaka yavaş yavaş alışır sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
İnşallah sağol canım sen de sağlıcakla kucağına al inşallah maşallah seninki konuşmaya başlamış darısı bize. Henüz tek kelimelerde.ben 4 yaşında anaokuluna göndermeyi düşünüyorum evimin yakınında hemen.
Tabi kardeşiyle oyun arkadaşı olurlarsa göndermem bakalım..

Çok sağol canım öğreniyorlar yavaş yavaş her çocuğun gelişimi farklı Ya ben de çok kararsızım iki çocuk nasıl yaparım şimdiden başlasa sonra sıkıntı olmasa diye düşünüyorum bir yandan da erken geliyor üç yaşını bekliyim diyorum bilemedim

Canım laktoz intoleransında diyet olmuyor anne sütü de laktoz içeriyor çünkü laktoz süt şekeri demek ya anne sütünün içeriğinde de var . aslında çok normal ilk zamanlar laktoz intoleransı olması zamanla azalır benim oğlum da öyleydi mukuslu ve fışkırtarak kaka yapıyordu süt proteini ne olan alerji ile laktoz intoleransı farklı yani birbirinden için rahat olsun

Bence vermeyi düşünüyorsanız bebekten önce başlaması iyi olur.kardeşi gelince onu yollamış gibi olmasın. Ben erken olduğunu düşünüyorum ama çocuk gördüğünde çok mutlu oluyorlar.belki de yarım gün vermek iyi olur.çok güvenilir bir kreş olursa.. çocuklara şiddet uygulayan bağıran yerler son zamanlarda çok haber oluyor.
Bebek geldiğinde illaki kıskançlık oluyor ama yanında abartılı sevmedikçe ve onunla da ilgilenince kardeşini sever zamanla alışırsınız

Ben de öyle duydum.kızımda süt alerjisi vardı kanlı yapardı.dün oğlumda da iğne ucu kadar kan geldi alerji olmasından korkuyorum bu hafta doktora gidince sorucam. Belki de sadece çatlaktır. intoleransa razıyım alerji olmasın da.size damla vermiş miydi doktor

Yok canım benim doktorum mümkün olduğunca ilaç damla vs önermeyen bir doktor ne gaz için ne diş için ben hiç damla jel vs kullanmadım. Zamanla geçti zaten o mukuslu kaka vs olayı da. Ama ablasında varsa oğlunuzda da alerji olabilir tabi doktora danışmak lazım dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…