- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.201
Teşekkür ederim İnşaAllahMaşallah nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun iyi ki doğmuş prenses ,
Geçmiş olsun inşallah uzun sürmez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim İnşaAllahMaşallah nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun iyi ki doğmuş prenses ,
Geçmiş olsun inşallah uzun sürmez![]()
Gerçekten öyle bizde dün akşam eşimle dusunuyoruz neden herşey peş peşe oldu 1 aydır diyeAksilikler bırakmıyo senin peşini allah kolaylık versin insanın morali bozuluyo ama yine de sağlık olsun geç olsun güç olmasın vardır bir hayır bunda da![]()
Aa onlara bayılıyor bizimkideSen öğün miktarına karar verme zaten ..bırak doyunca o yemesin .hiç yemek istemezse eline farklı birşey ver, bu bazen TV kumandası ( en sevdiği şey) bazen toka olabiliyor illaki yiyecek
Geçmiş olsun canimAhaha instada takip ettiğim kadın yedirin bişey olmaz diyorama ben doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş yine
İnşaAllah uzun sürmez. Dikkat edin sizde salgınmış yine
Çok teşekkür ederimGerçekten öyle bizde dün akşam eşimle dusunuyoruz neden herşey peş peşe oldu 1 aydır diyeinsallah bu son olur. Öyle canım vardır doğru soyluyorsun
Aa onlara bayılıyor bizimkide
Geçmiş olsun canim
Güzel geçmiştir umarım iyi ki doğmuş iyi ki doğurmuşsun annesiBugün Paşaminn doğum gününü yapacağız ama aksilik grip gbi burnu çok akıyor..ertelemek istedim ama pasta hazırlanmış mekanada para ödenmiş mecbur yapcaz. İns güzel gecer
Teşekkürler cnm güzel geçti şükür ama bugün dra götürdüm boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle tanıştı oğlum malesef..Genede buna da sukurGüzel geçmiştir umarım iyi ki doğmuş iyi ki doğurmuşsun annesi![]()
Sanırım bebeklerimiz yaslarina hep hasta girdiTeşekkürler cnm güzel geçti şükür ama bugün dra götürdüm boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle tanıştı oğlum malesef..Genede buna da sukur
Çok geçmiş olsunTeşekkürler cnm güzel geçti şükür ama bugün dra götürdüm boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle tanıştı oğlum malesef..Genede buna da sukur
Sanırım öyle oldu aşırı bir salgın var boğaz enfeksiyonundaSanırım bebeklerimiz yaslarina hep hasta girdi
Bi gün tanışacaktı zaten yine de onların sağlığı için ne yapalım antibiyotikle beraber veya sonradan probiyotik öneriyodu doktorlar tam hatırlamıyorum antibiyotiğin verdiği kısmi zararı düzeltiyomuş bağırsaklardaTeşekkürler cnm güzel geçti şükür ama bugün dra götürdüm boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle tanıştı oğlum malesef..Genede buna da sukur
Organizasyon çok pahalı olduğu için ben de trendyoldan doğum günü konsept süslemeleri ve başka süslemeler sipariş verdim magnet dağıtıcam onları da elimde yapıyorum yani herşey bana ait dışarıda da yapmıyorum evde yapıcaz 10 kasımda bakalımKızlar merhaba, Kasım geldi1 yaşları kutlamaya baslicaz çok heyecanlıyım
Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
İstanbul Eyupsultan tarafındayım
6 yaşına kadar sürmez umarım babasının da izin vereceğini düşünmüyorumYa büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler heyya bende saydıklarıma ek kurabiye yada bir salata yapip bitirsem mi hangisini yapsam sence
Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi
Geleceğin yazıyor..
6 yaşında hala anacigiyla yatan bir kızım varayiplamayin hiç memede aynı yatakta uyuyan bebeklerin geleceği böyle oluyor
o kadar yoruldum ki minigide yanıma almaya çalışıyorum yeterki uyusunda yanımda uyusun diyorum
ama yanımda da uyumuyor ne yazık ki
Ben direk taşınmak istiyorumya rahat edebilecekmisin. Benimde gidesim var aslında kasim tatilinde gitsem mi dedim ama yok masrafida çok açıkçası
havada soğuk aman boşver diyorum. Sağolsun en çok ani babamda
artık hep ona aticam. Eşimde çoğunu silmiş
![]()
İleri derece pişik bizde de oluyor hamezinc krem sürüp üstüne pudra döküyorum.1 günde geçiriyor.Olmadı bizde ve cevremmdekilerde
Ben baya az yediriyorum ya o yüzden büyük ihtimal memeden ayrilamiyorbirde kaç gündür pişik gibi birşey ama bence değil. Önce nokta nokta kabarikti sonra kızardı. Sabah bı baktım kip kırmızı olmuş
saat 9 dan beri ilk defa bezi şimdi taktım bezsiz durdu iseye iseye
ogleden sonra sağlık ocağına goturucem mantar olmuş olabilir egzama değildir insallah. Mantar kremi var evde ondan surmustum bir kez hafiflemisti sonra sürmedim bı gostereyimde
![]()
oy maşallah prensese nice yaşlara
Olsun ilk yaşını büyük kutlarsın diğerlerini kendi aranızda en güzeliDoğumgünü olanların nice mutlu yaşları olsunşimdi kasım annelerinin yaş günleri başlasın
bizim de az kaldı.farklı iki şehirde kutlucaz hiç kutlama yapmam diye büyük konuştum ondan oldu
Kızımda yürümeye başladı çok şükürama üst dişleri hala çıkmadı ne zaman çıkacak acaba
Aynen ya gece çok burnu tıkanıyor ememiyor cocukSanırım bebeklerimiz yaslarina hep hasta girdi
Bilmiyorum cnm hiç demedi DrBi gün tanışacaktı zaten yine de onların sağlığı için ne yapalım antibiyotikle beraber veya sonradan probiyotik öneriyodu doktorlar tam hatırlamıyorum antibiyotiğin verdiği kısmi zararı düzeltiyomuş bağırsaklarda
O kadarına gerek yok bence..ben mekan tuttum baya uyguna geldi tanıdık diye. Afişini bastirdim balon aldım suslemler için yetti. Aslında balon zinciri çok hoşuma gidiyordu ama onu yapacak becerikli adam yok bendeKızlar merhaba, Kasım geldi1 yaşları kutlamaya baslicaz çok heyecanlıyım
Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
İstanbul Eyupsultan tarafındayım
Sağol cnm bunu yıllardır biliyorum ama işe yaramıyor malesef bizde
Ay keşke yarasaydı bazı şeyler bizde de olmuyor İnşaAllah hasta olmazlar bi dahaSağol cnm bunu yıllardır biliyorum ama işe yaramıyor malesef bizde
Kesinlikle işe yarıyor kızlar bu soğan işi ama yatak odam soğan kokusundan geçilmiyor