• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aksilikler bırakmıyo senin peşini allah kolaylık versin insanın morali bozuluyo ama yine de sağlık olsun geç olsun güç olmasın vardır bir hayır bunda da 😔
Gerçekten öyle bizde dün akşam eşimle dusunuyoruz neden herşey peş peşe oldu 1 aydır diye 🤷‍♀️insallah bu son olur. Öyle canım vardır doğru soyluyorsun
Sen öğün miktarına karar verme zaten ..bırak doyunca o yemesin .hiç yemek istemezse eline farklı birşey ver, bu bazen TV kumandası ( en sevdiği şey🤦🤣) bazen toka olabiliyor illaki yiyecek
Aa onlara bayılıyor bizimkide 😳
Ahaha instada takip ettiğim kadın yedirin bişey olmaz diyor 😅 ama ben doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş yine 🥲 İnşaAllah uzun sürmez. Dikkat edin sizde salgınmış yine
Geçmiş olsun canim

Gerçekten öyle bizde dün akşam eşimle dusunuyoruz neden herşey peş peşe oldu 1 aydır diye 🤷‍♀️insallah bu son olur. Öyle canım vardır doğru soyluyorsun

Aa onlara bayılıyor bizimkide 😳

Geçmiş olsun canim
Çok teşekkür ederim 🙏

Bugün Paşaminn doğum gününü yapacağız ama aksilik grip gbi burnu çok akıyor..ertelemek istedim ama pasta hazırlanmış mekanada para ödenmiş mecbur yapcaz. İns güzel gecer

Bugün Paşaminn doğum gününü yapacağız ama aksilik grip gbi burnu çok akıyor..ertelemek istedim ama pasta hazırlanmış mekanada para ödenmiş mecbur yapcaz. İns güzel gecer
Güzel geçmiştir umarım iyi ki doğmuş iyi ki doğurmuşsun annesi 🤗

Teşekkürler cnm güzel geçti şükür ama bugün dra götürdüm boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle tanıştı oğlum malesef..Genede buna da sukur
Bi gün tanışacaktı zaten yine de onların sağlığı için ne yapalım antibiyotikle beraber veya sonradan probiyotik öneriyodu doktorlar tam hatırlamıyorum antibiyotiğin verdiği kısmi zararı düzeltiyomuş bağırsaklarda

Kızlar merhaba, Kasım geldi 😍 1 yaşları kutlamaya baslicaz çok heyecanlıyım 😍🙏
Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
İstanbul Eyupsultan tarafındayım

Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
Organizasyon çok pahalı olduğu için ben de trendyoldan doğum günü konsept süslemeleri ve başka süslemeler sipariş verdim magnet dağıtıcam onları da elimde yapıyorum yani herşey bana ait dışarıda da yapmıyorum evde yapıcaz 10 kasımda bakalım

Ya büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler hey 😁😁 ya bende saydıklarıma ek kurabiye yada bir salata yapip bitirsem mi hangisini yapsam sence

Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi

Geleceğin yazıyor..
6 yaşında hala anacigiyla yatan bir kızım var 🤭 ayiplamayin hiç memede aynı yatakta uyuyan bebeklerin geleceği böyle oluyor 😁o kadar yoruldum ki minigide yanıma almaya çalışıyorum yeterki uyusunda yanımda uyusun diyorum 😔 ama yanımda da uyumuyor ne yazık ki 😔

Ben direk taşınmak istiyorum 😁 ya rahat edebilecekmisin. Benimde gidesim var aslında kasim tatilinde gitsem mi dedim ama yok masrafida çok açıkçası 😐 havada soğuk aman boşver diyorum. Sağolsun en çok ani babamda 🥰 artık hep ona aticam. Eşimde çoğunu silmiş 😐
6 yaşına kadar sürmez umarım babasının da izin vereceğini düşünmüyorum 🙈 bu yaz odasını yapıp ayırcam nasipse.yaş ilerledikçe daha zor olur.
Niye taşınmak istiyordun? Rahat ediceğimi düşünüyorum çünkü gideceğimiz çok insan var yatmaya bir tek eve gireriz.bir de iş güç yapmıyıp gezip oturup yiyip içicem 😂 yılda birkaç kere gidiyorsan masrafı düşünme.soğuk havayı da pek düşünmüyorum kalın mont hediye geldi beresini atkısını taktım mı oldu bitti 🤗
Olmadı bizde ve cevremmdekilerde 😀
Ben baya az yediriyorum ya o yüzden büyük ihtimal memeden ayrilamiyor 😔 birde kaç gündür pişik gibi birşey ama bence değil. Önce nokta nokta kabarikti sonra kızardı. Sabah bı baktım kip kırmızı olmuş 😔saat 9 dan beri ilk defa bezi şimdi taktım bezsiz durdu iseye iseye 😐 ogleden sonra sağlık ocağına goturucem mantar olmuş olabilir egzama değildir insallah. Mantar kremi var evde ondan surmustum bir kez hafiflemisti sonra sürmedim bı gostereyimde 😐
İleri derece pişik bizde de oluyor hamezinc krem sürüp üstüne pudra döküyorum.1 günde geçiriyor.
Biz kutlamamızı yaptık teyzeler 🥰
Eki Görüntüle 3153054
oy maşallah prensese nice yaşlara 😍 güzel konsept olmuş 👍🏻💕

Doğumgünü olanların nice mutlu yaşları olsun ☺️🌸 şimdi kasım annelerinin yaş günleri başlasın 😄 bizim de az kaldı.farklı iki şehirde kutlucaz hiç kutlama yapmam diye büyük konuştum ondan oldu 🙈
Kızımda yürümeye başladı çok şükür 🧿 ama üst dişleri hala çıkmadı ne zaman çıkacak acaba

Doğumgünü olanların nice mutlu yaşları olsun ☺️🌸 şimdi kasım annelerinin yaş günleri başlasın 😄 bizim de az kaldı.farklı iki şehirde kutlucaz hiç kutlama yapmam diye büyük konuştum ondan oldu 🙈
Kızımda yürümeye başladı çok şükür 🧿 ama üst dişleri hala çıkmadı ne zaman çıkacak acaba
Olsun ilk yaşını büyük kutlarsın diğerlerini kendi aranızda en güzeli 😊 maşallah biz de yürümeye başladık 1 aydır üst 2 dişimiz de var 7 aylıkken alttakiler çıkmıştı 11 aylık olmadan üsttekiler çıktı bebekten bebeğe değişiyo bu diş olayı galiba

Sanırım bebeklerimiz yaslarina hep hasta girdi
Aynen ya gece çok burnu tıkanıyor ememiyor cocuk
Bi gün tanışacaktı zaten yine de onların sağlığı için ne yapalım antibiyotikle beraber veya sonradan probiyotik öneriyodu doktorlar tam hatırlamıyorum antibiyotiğin verdiği kısmi zararı düzeltiyomuş bağırsaklarda
Bilmiyorum cnm hiç demedi Dr 🙄
O kadarına gerek yok bence..ben mekan tuttum baya uyguna geldi tanıdık diye. Afişini bastirdim balon aldım suslemler için yetti. Aslında balon zinciri çok hoşuma gidiyordu ama onu yapacak becerikli adam yok bende 🙄🤦

Screenshot_2022-11-01-17-18-56-840_com.android.chrome.jpg
bunu dene istersen Sibelim84 Sibelim84

Yaş alan miniklere Rabbim güzel ömürler versin, darısı da bizimkilere❤
Tüm hasta bebislerede acil şifalar diliyorum 🙏
Benim kızım da dişler 1 haftadır yokluyor yemeden içmeden kesildi sadece emiyor desem yeridir, çok nadir bi iki lokma yiyor sonra ağzı kilit..iyice eridi yavrum🤦‍♀️

Back