2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Normal benim de öyle

teşekkür ederim inşallah canım sağlıkla gelsin hepsi böyle gaz sancısı şişkinlik var sadece.
kanıma baktırdım değerlerim iyi çok şükür ama üşütmeyi nasıl başarıyorum anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum. inşallah sağlıkla alsın kucagına herkes. inşallah kontrolde herşy güzel çıkar

Son düzenleme:
Bence öyle yani ama doktora sormadım hiç aklıma gelmedi. Çalışıyorum ben sabahları 9da kalkıyorum eskicen kalkamazdım artık 08.30da kendim uyanıyorum
çok iyi ben de çalışıyorum 6 buçuk 7 de kalkıyorum çok da olmasa dincim eskiye göre.haftasonları baya erkenci oldum. neyse dinç olalım da ilerde yeterince yorgun olcaz

Allah razı olsun canım çok telaş yaptım. normal o zman ağrılar. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah benim bazen o kadar çok ağrım oluyo k bacağıma vuruyo sağlık ocağında ki ebe dedi ki kanaman olmadığı sürece kendini strese sokma stres çok zararlı

inşallah inşallah gaz olabildiğince çıkarmaya çalış.rahatlatır.tutarsan da ağrı yapar.kendimden biliyorum çıkara çıkara hafifledim sanki.meyve sebze de bol tüket kendine iyi bak

Amin canım inşallah benim bazen o kadar çok ağrım oluyo k bacağıma vuruyo sağlık ocağında ki ebe dedi ki kanaman olmadığı sürece kendini strese sokma stres çok zararlı
benimde haftasonu ağrım vardı baya.sol ayağıma vurdu kasıldı canım. inşallah stres yapmak istemiyorum ama düşükten sonra her ağrıya korkar oldum

inşallah inşallah gaz olabildiğince çıkarmaya çalış.rahatlatır.tutarsan da ağrı yapar.kendimden biliyorum çıkara çıkara hafifledim sanki.meyve sebze de bol tüket kendine iyi bak
kabızlık ve gaz sancısı mafetti beni keşke çıkabilsem günde 3 litreden fazla su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. birde ayaklarım çok üşüyor benim. sadece ayağa ılık su torbası koysam zararı olur mu ki

benimde haftasonu ağrım vardı baya.sol ayağıma vurdu kasıldı canım. inşallah stres yapmak istemiyorum ama düşükten sonra her ağrıya korkar oldum
Korkma canım içini ferah tut bende boş gebelik yaptım bak bugün gittim kalp atışını duydum ne kadar cılız da olsa

zeytinyağı iç bir iki kaşık iyi geliyo diye duydum. doktoruna danışarak tabi umarım kısa zamanda geçer bu sıkıntılar bence su torbasının bir zararı olmaz. üşüme ben de olmadı ama burda bir kaç arkadaş da oldu geçici bir dönem galiba.

tmam bide onu deneyim o zman yada ilaç verir belki doktor. bele karına kasıklara konulmaz diye biliyorum ama ayaklara konulunca ağrıyı gazı alır diye duymuştum ama gebelikte duymadım. bende yumurtlamadan beri üşüme var canım ya hiç ısınamadım. inşllah kısa zamanda geçer hepsi

Benım de bır dusugum var sabırsızlıkla yarını beklıyoruz nasıp olursa kalp atısını duycaz ınsallah. Bende çok üşüyorum esım kısa kolluyla gezıyor evde ben eşofman üstü polar bırde çok erken uyuyorum 9,30 da uyudum dün gercı erken kalkıyorum 6,30 da ama olsun uykuya çok düştüm bu aralar

inşallah geçmiş olsun karına kasığa konulmaz bence ayak için demiştim iyi olur diye. gazı alır mı bilmem de seni baya rahatlatır üşümeni de alır insan en çok ayaktan üşüyor

bende aynı canım aniden uyuyakalıyorum ama sabah erken dinç kalkıyorum ve evim sıcak şükür herkes çok sıcak oldu diyor ben ısınamıyorum bitürlü dediğin gibi.
amann sağ salim atlatalım inşallah hepimiz.
inşallah iyi hberler al yarın canım

Günaydın herkese Kalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)

Günaydın herkese
Gaz sancısı, gündüz üşüme, gece terleme ve erken uyuma bende de oluyor.
Kilo konusunda doktorumun önerilerine dikkat ediyorum. Riskli bir gebelik olmadığı için spora devam ediyorum. Ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka spor salonuna gidip yürüyüşümü yapıyorum. Hatta eşimle beraber gittiğimiz için daha motive edici oluyor. Doktor alet kullanamayacağımı ama mutlaka haftanın 4 günü 40-60 dakika yürümemi (max 4-4,5 hızla) söyledi. Yüzedebilirsin dedi ama malum yüzme havuzu spor salonundan daha büyük sorun teşkil eder şu dönemde. Bu arada 2. hamileliğim ve ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan olacak. (Yürümem normal doğum olcak da onu kolaylaştırsın olarak anlaşılmasın sezeryan olacaklarda yürüyebilir) doktorum yatmamı değil hareket etmemi istiyor. Hatta biz sorduk eşimle spor konusunu ve ilk defa hamile biriyle bu kadar spor mevzusunu konuşuyoruz genelde insanlar hamile olduğunu öğrendiklerinde direk yatma durumuna geçiyor dedi. Lütfen sizler de doktorunuza danışıp kendinizi iyi hissettiğiniz her an hareket edin ki daha kolay olsun ilerisi için.
Bazıları folik asit sormuş söylemişler ben Qfolin kullanıyorum ama devlet ödemiyor malesef.
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…