- 5 Nisan 2020
- 700
- 346
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.481
Normal benim de öylemerhaba kızlar bende nasipse kasım annesi olacagım şuan 5+5'iz perşembe ilk kontrolüm var.
kasım ayında 1 düşüğüm var.korku ve telaş içindeyim sizlere sorum olacaktı.
iki gündür gaz sancısı var bende karnım gurul gurul kabızlıkta başladı.ara ara kasıklarda ve karında ağrı var şişkinlik var. normal midir ağrı olması. düşükten sonra çok korkarak geçiyor günlerimlekelenme kanamam yok şükür. üşüttümmü de bilmiyorum sürekli üşüyorum.
Bence öyle yani ama doktora sormadım hiç aklıma gelmedi. Çalışıyorum ben sabahları 9da kalkıyorum eskicen kalkamazdım artık 08.30da kendim uyanıyorumhiç düşünmemiştim olabilir. evet daha dinç kalkıyorum
teşekkür ederim inşallah canım sağlıkla gelsin hepsiBen de yazın düşük yapmıştım canım geçmiş olsun. bu sefer sağlıkla ilerler inşallahdoktor kanama olmadığı sürece ağrıyı normal buldu.hiç kötü şeyler aklına getirme. üşümetyi bilmiyorum belki kansızlık olabilir?
Allah razı olsun canım çok telaş yaptım. normal o zman ağrılar. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimizeNormal benim de öyle
çok iyiBence öyle yani ama doktora sormadım hiç aklıma gelmedi. Çalışıyorum ben sabahları 9da kalkıyorum eskicen kalkamazdım artık 08.30da kendim uyanıyorum
Amin canım inşallah benim bazen o kadar çok ağrım oluyo k bacağıma vuruyo sağlık ocağında ki ebe dedi ki kanaman olmadığı sürece kendini strese sokma stres çok zararlıAllah razı olsun canım çok telaş yaptım. normal o zman ağrılar. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize
inşallah inşallahteşekkür ederim inşallah canım sağlıkla gelsin hepsiböyle gaz sancısı şişkinlik var sadece.
kanıma baktırdım değerlerim iyi çok şükür ama üşütmeyi nasıl başarıyorum anlamıyorum o kadar dikket ediyorum. inşallah sağlıkla alsın kucagına herkes. inşallah kontrolde herşy güzel çıkar
benimde haftasonu ağrım vardı baya.sol ayağıma vurdu kasıldı canım. inşallah stres yapmak istemiyorum ama düşükten sonra her ağrıya korkar oldumAmin canım inşallah benim bazen o kadar çok ağrım oluyo k bacağıma vuruyo sağlık ocağında ki ebe dedi ki kanaman olmadığı sürece kendini strese sokma stres çok zararlı
kabızlık ve gaz sancısı mafetti beni keşke çıkabilseminşallah inşallahgaz olabildiğince çıkarmaya çalış.rahatlatır.tutarsan da ağrı yapar.kendimden biliyorum çıkara çıkara hafifledim sanki.meyve sebze de bol tüket kendine iyi bak
Korkma canım içini ferah tut bende boş gebelik yaptım bak bugün gittim kalp atışını duydum ne kadar cılız da olsabenimde haftasonu ağrım vardı baya.sol ayağıma vurdu kasıldı canım. inşallah stres yapmak istemiyorum ama düşükten sonra her ağrıya korkar oldum
oyyy maşallah subanallahKorkma canım içini ferah tut bende boş gebelik yaptım bak bugün gittim kalp atışını duydum ne kadar cılız da olsa
zeytinyağı iç bir iki kaşık iyi geliyo diye duydum. doktoruna danışarak tabi umarım kısa zamanda geçer bu sıkıntılarkabızlık ve gaz sancısı mafetti beni keşke çıkabilsemgünde 3 litreden fazla su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. birde ayaklarım çok üşüyor benim. sadece ayağa ılık su torbası koysam zararı olur mu ki
tmam bide onu deneyim o zman yada ilaç verir belki doktor. bele karına kasıklara konulmaz diye biliyorum ama ayaklara konulunca ağrıyı gazı alır diye duymuştum ama gebelikte duymadım. bende yumurtlamadan beri üşüme var canım ya hiç ısınamadım. inşllah kısa zamanda geçer hepsizeytinyağı iç bir iki kaşık iyi geliyo diye duydum. doktoruna danışarak tabi umarım kısa zamanda geçer bu sıkıntılarbence su torbasının bir zararı olmaz. üşüme ben de olmadı ama burda bir kaç arkadaş da oldu geçici bir dönem galiba.
Benım de bır dusugum var sabırsızlıkla yarını beklıyoruz nasıp olursa kalp atısını duycaz ınsallah. Bende çok üşüyorum esım kısa kolluyla gezıyor evde ben eşofman üstü polarmerhaba kızlar bende nasipse kasım annesi olacagım şuan 5+5'iz perşembe ilk kontrolüm var.
kasım ayında 1 düşüğüm var.korku ve telaş içindeyim sizlere sorum olacaktı.
iki gündür gaz sancısı var bende karnım gurul gurul kabızlıkta başladı.ara ara kasıklarda ve karında ağrı var şişkinlik var. normal midir ağrı olması. düşükten sonra çok korkarak geçiyor günlerimlekelenme kanamam yok şükür. üşüttümmü de bilmiyorum sürekli üşüyorum.
inşallah geçmiş olsuntmam bide onu deneyim o zman yada ilaç verir belki doktor. bele karına kasıklara konulmaz diye biliyorum ama ayaklara konulunca ağrıyı gazı alır diye duymuştum ama gebelikte duymadım. bende yumurtlamadan beri üşüme var canım ya hiç ısınamadım. inşllah kısa zamanda geçer hepsi
bende aynı canım aniden uyuyakalıyorum ama sabah erken dinç kalkıyorum ve evim sıcak şükür herkes çok sıcak oldu diyor ben ısınamıyorum bitürlü dediğin gibi.Benım de bır dusugum var sabırsızlıkla yarını beklıyoruz nasıp olursa kalp atısını duycaz ınsallah. Bende çok üşüyorum esım kısa kolluyla gezıyor evde ben eşofman üstü polarbırde çok erken uyuyorum 9,30 da uyudum dün gercı erken kalkıyorum 6,30 da ama olsun uykuya çok düştüm bu aralar
deneyim bakalım bi onu dainşallah geçmiş olsunkarına kasığa konulmaz bence ayak için demiştim iyi olur diye. gazı alır mı bilmem de seni baya rahatlatır üşümeni de alır insan en çok ayaktan üşüyor