2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Anladım .
Teşekkür ederim.
Yarına kadar bekleyeyim öğleden sonra yaparım bir test tahminim.

Size de hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim. Yalnız testi öğleden sonra değil de sabah ilk idrarla yapmanız daha iyi sonuç verir hormonlar idrarda daha yoğun olduğu için. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evdeysem uzun sure yatiyorum ama okuldaysan mecbur saatlerce oturur vaziyette oluyorum. 8bucuk-5bucuk arasi
Çok şükür ben evden çalışıyorum ya aman dikkat et kendine
Bende elimden geldigince dinlenmeye calışiyorum malum evde tüm isler bana bakiyor ama biraz is biraz dinlenme geciyor gunler
Olsun tatlı dertler bunlar Rabbim sağ salim kavuştursun bizi

Canım senle aynıyız bende bulantı yok ama kasıklarımda baskı hissediyorum sanki top var orda bide çok zayıfım göbeğim çıktı ilk zamanlardan beri yani nerdeyse 20 gündür şişim

Teşekkür ederim. Yalnız testi öğleden sonra değil de sabah ilk idrarla yapmanız daha iyi sonuç verir hormonlar idrarda daha yoğun olduğu için. Hakkınızda hayırlısı olsun
Anladım
Yarın olsun bakalım.
Sabah okula gidip öğlen ancak gelirim.
Gerekirse testi alip salı yaparım
Amin herşeyin hayırlısı kesinlikle

Herkese merhaba bugün ultrasonda doktor 5+6 dedi geçen hafta salı gitmiştim 4+4 demişti arada 3 gün fark var bu normal mi bir de kalp atımı cılız dedi zamanla düzelir mi

Herkese merhaba bugün ultrasonda doktor 5+6 dedi geçen hafta salı gitmiştim 4+4 demişti arada 3 gün fark var bu normal mi bir de kalp atımı cılız dedi zamanla düzelir mi
2 gün ileri çıkmış bu iyi birşey değil mi Gelişimi güzel olmuş demek. Kalp atışı benim bildiğim ilk günlerde zaten öyle oluyor sonradan gürleşiyor, atımı yavaş demediyse sıkıntı yok bence, kontrole ne zaman çağırdı

merhaba kızlar bende nasipse kasım annesi olacagım şuan 5+5'iz perşembe ilk kontrolüm var.
kasım ayında 1 düşüğüm var.korku ve telaş içindeyim sizlere sorum olacaktı.
iki gündür gaz sancısı var bende karnım gurul gurul kabızlıkta başladı.ara ara kasıklarda ve karında ağrı var şişkinlik var. normal midir ağrı olması. düşükten sonra çok korkarak geçiyor günlerim lekelenme kanamam yok şükür. üşüttümmü de bilmiyorum sürekli üşüyorum.

Ben de yazın düşük yapmıştım canım geçmiş olsun. bu sefer sağlıkla ilerler inşallah doktor kanama olmadığı sürece ağrıyı normal buldu.hiç kötü şeyler aklına getirme. üşümetyi bilmiyorum belki kansızlık olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…