- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.501
Beni bi hafta sonraya çağırdı. Bulantı için ilaç verdi doktor iyi geliyor PRİLAM DR onun dışında ayva ve limon kısa sureligine iyi geliyorduGünaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Amın cnm ınsbende aynı canım aniden uyuyakalıyorum ama sabah erken dinç kalkıyorum ve evim sıcak şükür herkes çok sıcak oldu diyor ben ısınamıyorum bitürlü dediğin gibi.
amann sağ salim atlatalım inşallah hepimiz.
inşallah iyi hberler al yarın canım
İnternette yazılanları boşver doğru yanlış bir sürü şey yazıyor orda doktoruna mail atıp ya da arayıp sormalısın bence. Belki de normal diyecek moralini hiç bozma doktoruna sor için rahatlasınKızlar biraz moralim bozuldu. Kan testi vermiştim. Alanin aminotransferaz değeri aralığı 0-33 arasında olması gerekirken benimki 47 çıkmış. Biraz baktım karaciğer ile ilgiliymiş.
benim sabahları ve gece yatarken çok bulantım var ama daha çıkarmadım şükür. bende yürüyüş sorucam evi,min önünde park var yarım saat yürüsem bile fayda var diyorum hemde gaz sancısına iyi gelirmiş ama riskliyse verirmi bilemedim. bende perşembe öğrenicem inşallah aklımda kalanları not edicem sorucam..Amın cnm ıns
Bu arada bulantım yok ama ağzımın tadı da yok. Yuruyusude drum vermedı ne yesem yarayacak gbı hıssedıyorum. Ama en kotusu dışım agrıyor yrn doktoruma soracagım ne zaman gıdebılırım acaba
GünaydınGünaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Sordum canım. Küçükken sarılık geçirip geçirmediğimi sordu. Çok yüksek değer değil ama yine de kan testine tekrar bakalım dedi.İnternette yazılanları boşver doğru yanlış bir sürü şey yazıyor orda doktoruna mail atıp ya da arayıp sormalısın bence. Belki de normal diyecek moralini hiç bozma doktoruna sor için rahatlasın
Gitmedim canım çok şükür bir problem yok 2nisan gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışı da duyarım
İnşallah duyarsınız güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydınönceden 15 günde bir oluyordu kontroller şimdi sanırım pandemiden dolayı 1 ay oldu . Ben yarın gidicem inşallah kalp atışını duymaya bakalım ne zaman çağıracak tekrar
Yeşil elma bana da iyi geliyor bir de naneli sakız
Merhaba ,Benım de bır dusugum var sabırsızlıkla yarını beklıyoruz nasıp olursa kalp atısını duycaz ınsallah. Bende çok üşüyorum esım kısa kolluyla gezıyor evde ben eşofman üstü polarbırde çok erken uyuyorum 9,30 da uyudum dün gercı erken kalkıyorum 6,30 da ama olsun uykuya çok düştüm bu aralar
Ben 5 + 1 deyken gıttım alttan keseyı gordu ıkı hafta sonra çağırdı. Kesın olsun dye sanırım. Yanı daha bebek oluşumunu bıle goremedık yrn ıcın çok heyecanlıyızMerhaba ,
Günlerimiz ayni neredeyse. Gecen hafta gitmismiydiniz kontrole kalp atışı için? Ben cumartesi gittim, duyamadık. Bu hafta tekrar gideceğim. 6+4 ama 6+2 uyumluydu. Kaygılanma, 1 gün bile fark eder dedi dr ama bakalım hayırlısı.
** Geceleri birden titreme geliyor uyurken bana da . Sonra da ter içinde uyanıyorum sabaha karşı. Bir iki arkadaşta daha okumuştum buna benzer bir durum , geçicidir diye umut ediyorum.
3 ay nasıl geçer bılmembenim sabahları ve gece yatarken çok bulantım var ama daha çıkarmadım şükür. bende yürüyüş sorucam evi,min önünde park var yarım saat yürüsem bile fayda var diyorum hemde gaz sancısına iyi gelirmiş ama riskliyse verirmi bilemedim. bende perşembe öğrenicem inşallah aklımda kalanları not edicem sorucam..
diş kötü ya ama 4 aydan sonra tedaviye izin veriyorlar diye biliyorum ben. gene de konuş bazısı izin vermiyor
En iyisini yapmış dr unuz. Diger türlü bir suru şey kuruyor insan aklında. Guzel haberlerinizi bekliyorumBen 5 + 1 deyken gıttım alttan keseyı gordu ıkı hafta sonra çağırdı. Kesın olsun dye sanırım. Yanı daha bebek oluşumunu bıle goremedık yrn ıcın çok heyecanlıyız
Leblebi candir, iyice cigneyip yutarsin, asidi hizla cekeceginden aninda bitirir bulantiyi.onceki gebeligimde tuzlu leblebi hep cantamda torpidomdaydi... simdi b vitamini cok iyi geldi ama artik bulanti vs beklemiyorum masada 1 kase leblebi var, 3-4 tane atiyirum agzima gordukce.Günaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Merhaba ,
Günlerimiz ayni neredeyse. Gecen hafta gitmismiydiniz kontrole kalp atışı için? Ben cumartesi gittim, duyamadık. Bu hafta tekrar gideceğim. 6+4 ama 6+2 uyumluydu. Kaygılanma, 1 gün bile fark eder dedi dr ama bakalım hayırlısı.
** Geceleri birden titreme geliyor uyurken bana da . Sonra da ter içinde uyanıyorum sabaha karşı. Bir iki arkadaşta daha okumuştum buna benzer bir durum , geçicidir diye umut ediyorum.
Teşekkür ederım ınsEn iyisini yapmış dr unuz. Diger türlü bir suru şey kuruyor insan aklında. Guzel haberlerinizi bekliyorum
Çok normal canım bu haftada.. erken bile duymuşsun maşallahHerkese merhaba bugün ultrasonda doktor 5+6 dedi geçen hafta salı gitmiştim 4+4 demişti arada 3 gün fark var bu normal mi bir de kalp atımı cılız dedi zamanla düzelir mi
Ilk sezeryandan sonra kac yil oldu?? Benim 9 yil olacak ssvd yapacagim.Günaydın herkese
Gaz sancısı, gündüz üşüme, gece terleme ve erken uyuma bende de oluyor.
Kilo konusunda doktorumun önerilerine dikkat ediyorum. Riskli bir gebelik olmadığı için spora devam ediyorum. Ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka spor salonuna gidip yürüyüşümü yapıyorum. Hatta eşimle beraber gittiğimiz için daha motive edici oluyor. Doktor alet kullanamayacağımı ama mutlaka haftanın 4 günü 40-60 dakika yürümemi (max 4-4,5 hızla) söyledi. Yüzedebilirsin dedi ama malum yüzme havuzu spor salonundan daha büyük sorun teşkil eder şu dönemde. Bu arada 2. hamileliğim ve ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan olacak. (Yürümem normal doğum olcak da onu kolaylaştırsın olarak anlaşılmasın sezeryan olacaklarda yürüyebilir) doktorum yatmamı değil hareket etmemi istiyor. Hatta biz sorduk eşimle spor konusunu ve ilk defa hamile biriyle bu kadar spor mevzusunu konuşuyoruz genelde insanlar hamile olduğunu öğrendiklerinde direk yatma durumuna geçiyor dedi. Lütfen sizler de doktorunuza danışıp kendinizi iyi hissettiğiniz her an hareket edin ki daha kolay olsun ilerisi için.
Bazıları folik asit sormuş söylemişler ben Qfolin kullanıyorum ama devlet ödemiyor malesef.
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle
Olips meyveli iyi geldi bana ağzımdaki acı tadı da alıyor birde süt iyi geliyor midemeGünaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Canım bende yemek yiyemiyorum ama kivi çok iyi oluyor günde iki tane yekabızlık ve gaz sancısı mafetti beni keşke çıkabilsemgünde 3 litreden fazla su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. birde ayaklarım çok üşüyor benim. sadece ayağa ılık su torbası koysam zararı olur mu ki