- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.521
Merhaba ,karından mı baktı acaba göremedi ? Yoksa vajinal mi ?Merhaba ,
Günlerimiz ayni neredeyse. Gecen hafta gitmismiydiniz kontrole kalp atışı için? Ben cumartesi gittim, duyamadık. Bu hafta tekrar gideceğim. 6+4 ama 6+2 uyumluydu. Kaygılanma, 1 gün bile fark eder dedi dr ama bakalım hayırlısı.
** Geceleri birden titreme geliyor uyurken bana da . Sonra da ter içinde uyanıyorum sabaha karşı. Bir iki arkadaşta daha okumuştum buna benzer bir durum , geçicidir diye umut ediyorum.
kabızlığa gaz sancısına fayda edermi canım ya yiyim.Canım bende yemek yiyemiyorum ama kivi çok iyi oluyor günde iki tane ye
Hoş geldin canım. Hesap detayları kısmından bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi eklersen kaçıncı hafta içinde olduğun bilgisi imza kısmında çıkıyor. Ayrıca konuyu açan arkadaşın oluşturduğu bir tablo var. Söz konusu tabloya eklenmek için tabloda istenen bilgileri yazarakHerkese tekrar merhabalar, 18 Mart Perşembe günü (5. hafta) keseyi gördük çok şükür. Sat 11 Şubat. Darısı kalp atışına inşallah. Çok mutluyum ama bu süreçlerde beklemek ne kadar zormuş. Havalar da berbat zaten, bi depresiflik var üzerimde, endişeli bir ruh hali içindeyim. İnsanın anne olacağını öğrenmesi kolay değil tabi ama gerçekten çok karmakarışık duygular içindeyim.
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kese görülme tarihini sabit mesaja ekletmek için yapmam gereken ayrıca bir şey var mı?
Teşekkür ederim inşallahİnşallah duyarsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok teşekkür ederimHoş geldin canım. Hesap detayları kısmından bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi eklersen kaçıncı hafta içinde olduğun bilgisi imza kısmında çıkıyor. Ayrıca konuyu açan arkadaşın oluşturduğu bir tablo var. Söz konusu tabloya eklenmek için tabloda istenen bilgileri yazarakygmygm isimli arkadaşı etiketlersen yardımcı olacaktır.
merhaba, tebri ederim :) benim de sat 10 şubattı :) ben henüz keseyi görmeye bile gitmedim doktor Perşembe gününe çağırdı. 6+1 'de gitmiş olucam. siz kalp atışı için ne zaman gideceksiniz?Herkese tekrar merhabalar, 18 Mart Perşembe günü (5. hafta) keseyi gördük çok şükür. Sat 11 Şubat. Darısı kalp atışına inşallah. Çok mutluyum ama bu süreçlerde beklemek ne kadar zormuş. Havalar da berbat zaten, bi depresiflik var üzerimde, endişeli bir ruh hali içindeyim. İnsanın anne olacağını öğrenmesi kolay değil tabi ama gerçekten çok karmakarışık duygular içindeyim.
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kese görülme tarihini sabit mesaja ekletmek için yapmam gereken ayrıca bir şey var mı?
Benim doktorum 6 hafta sonra dediGünaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Evet kayısıda olur normal yemek benimde canım istemiyor kabızlık olmasın diye meyve yiyorum karın şişliği kötükabızlığa gaz sancısına fayda edermi canım ya yiyim.
kayısı püresi yapsammı diye düşünüyordum bende
benimde aynı canım istemiyor. inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimizEvet kayısıda olur normal yemek benimde canım istemiyor kabızlık olmasın diye meyve yiyorum karın şişliği kötü
Çoook geçmiş olsun. Ben içilebiliyor diye biliyorum.Kızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu
Ben de bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum ıhlamur hariç, doktora bir sormak lazımKızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu
Ahh keşke gebelik oncesinde diyette idim 13 kilo verdiydim. Hedefim 60 ti ama hedefe ulasamadan 72 de hamile kaldımSon adet tarihine göre hesaplıyor genelde doktorlar. Geç döllenme vs olmuşsa bir hafta on gün geride çıkabiliyor ultrasonda
2 defa kustum.bem çok zor kusan bir insanım çok direnirim kusmamak için kusunca rahatlayan değil daha kotu olanlardanım. İlaç kullanıyorum bir de o da kusmami engelliyor sanırım ama bulantı sürekli var malesef inşallah tamamen biter kimse yaşamasın
Kilo sorunun yoksa sıkıntı yokben hiç almadim daha
İnşallah hepimiz sağlıcakla duyarızVaginal baktı. Yolk kesesini görmeseydim sorun var derdim ama şimdilik sorun yok, haftaya tekrar görüşelim dedi . Kese büyüyor dedi .
Geçmiş olsun canım,kuşburnu yasaklar listesinde degil ,istersen birde netten sende bak.Ihlamur zencefil yap okula da götür ,bal karabiber limon karışimı yapabilirsinKızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallahmerhaba, tebri ederim :) benim de sat 10 şubattı :) ben henüz keseyi görmeye bile gitmedim doktor Perşembe gününe çağırdı. 6+1 'de gitmiş olucam. siz kalp atışı için ne zaman gideceksiniz?
MaşallahÇok teşekkür ederim, sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Aslında ben acele ettim. Adetim daha 1-2 gün gecikmişti, cuma günüydü sabah elimi yüzümü yıkarken gebelik testiyle göz göze gelince hadi yapayım nasılsa fos çıkacak dedim ama çift çizgi çıktı tabi şok oldum
Araya hafta sonu tatili giriyor belki test yaptıracak yer bulamam diye hemen evimin yakınındaki bir hastaneden randevu bulunca gittim beta hcg de baktırırım hem diye. 600 çıktı ama kese için çok erken haftaya gel dedi. Yani 5 haftaya denk geliyordu kese öyle göründü. Kalp atışı için de 15 gün sonra gel dedi. Kaldı 11 gün, beklemek zormuş güzel bir şey için bile olsa
Bu ilk haftalar endişeli haftalarmış ve de.