2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba ,karından mı baktı acaba göremedi ? Yoksa vajinal mi ?

Herkese tekrar merhabalar, 18 Mart Perşembe günü (5. hafta) keseyi gördük çok şükür. Sat 11 Şubat. Darısı kalp atışına inşallah. Çok mutluyum ama bu süreçlerde beklemek ne kadar zormuş. Havalar da berbat zaten, bi depresiflik var üzerimde, endişeli bir ruh hali içindeyim. İnsanın anne olacağını öğrenmesi kolay değil tabi ama gerçekten çok karmakarışık duygular içindeyim.
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kese görülme tarihini sabit mesaja ekletmek için yapmam gereken ayrıca bir şey var mı?

Hoş geldin canım. Hesap detayları kısmından bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi eklersen kaçıncı hafta içinde olduğun bilgisi imza kısmında çıkıyor. Ayrıca konuyu açan arkadaşın oluşturduğu bir tablo var. Söz konusu tabloya eklenmek için tabloda istenen bilgileri yazarak ygmygm isimli arkadaşı etiketlersen yardımcı olacaktır.

Çok teşekkür ederim

ygmygm Ben bilgilerimi tekrar derli toplu vereyim tabloya beni de ekleyebilmeniz için

Beklenen Doğum: 20 Kasım 2021
İlk çocuk
Kese Görme: 5+1
Kalp atışı için 10 gün sonra gidilecek.

Teşekkürler

merhaba, tebri ederim :) benim de sat 10 şubattı :) ben henüz keseyi görmeye bile gitmedim doktor Perşembe gününe çağırdı. 6+1 'de gitmiş olucam. siz kalp atışı için ne zaman gideceksiniz?

Benim doktorum 6 hafta sonra dedi . İkinci gebeliğim olduğu için direk 12. haftada gel istersen ikili test yaparız ense kalınlığına bakarım cinsiyetinide söylerim dedi. Benimde isteğim bu yöndeydi pandemi döneminde çok gitmek istemiyorum. Bulantı için bende çubuk kraker, yeşil elma ve beyaz leblebi yiyorum.

Benim içinde dua edin arkadaşlar bu akıntı kötü bişey çıkmaz inşallah 5+1 yarın sabah gidecem özele tabi yoksa ayın kaçına atarlar burda çok sakinim ne biliyim sizler nasılsınız böyle bi rahatlık var üstümde enfeksiyon dan biraz düşüncelerim var inşallah yarın güzel haberler alırım

Kızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu

Ahh keşke gebelik oncesinde diyette idim 13 kilo verdiydim. Hedefim 60 ti ama hedefe ulasamadan 72 de hamile kaldım

Vaginal baktı. Yolk kesesini görmeseydim sorun var derdim ama şimdilik sorun yok, haftaya tekrar görüşelim dedi . Kese büyüyor dedi .
İnşallah hepimiz sağlıcakla duyarız ❤❤
Kızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu
Geçmiş olsun canım,kuşburnu yasaklar listesinde degil ,istersen birde netten sende bak.Ihlamur zencefil yap okula da götür ,bal karabiber limon karışimı yapabilirsin

merhaba, tebri ederim :) benim de sat 10 şubattı :) ben henüz keseyi görmeye bile gitmedim doktor Perşembe gününe çağırdı. 6+1 'de gitmiş olucam. siz kalp atışı için ne zaman gideceksiniz?
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Aslında ben acele ettim. Adetim daha 1-2 gün gecikmişti, cuma günüydü sabah elimi yüzümü yıkarken gebelik testiyle göz göze gelince hadi yapayım nasılsa fos çıkacak dedim ama çift çizgi çıktı tabi şok oldum
Araya hafta sonu tatili giriyor belki test yaptıracak yer bulamam diye hemen evimin yakınındaki bir hastaneden randevu bulunca gittim beta hcg de baktırırım hem diye. 600 çıktı ama kese için çok erken haftaya gel dedi. Yani 5 haftaya denk geliyordu kese öyle göründü. Kalp atışı için de 15 gün sonra gel dedi. Kaldı 11 gün, beklemek zormuş güzel bir şey için bile olsa

Bu ilk haftalar endişeli haftalarmış ve de.

Maşallah darısı bana inşallah bende cuma yaptım testimi aynı gün öğrenmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…