- 16 Mart 2021
- 99
- 123
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.441
Bi süredir bebek düşündüğümüz için neredeyse bir yıldır kullanıyordum. Teşekkürler yine deAma bi an önce folikaside başlamalısınız...
2 tane canım vajinadanGünde kaç tane alıyorsun canım
Merhaba. Benim de sat 18 şubat bat 18 marttı. 15 martta laboquickin testiyle silik çizgi görünmüştü. Sonra eczaneden oncomed alıp tekrarladım. Onda da aynı şekilde görünmüştü. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 12 gün sonra falan silik olarak görünüyorSelam kızlar.
Bugün 4+2 oldu .
Sat 20 Şubat.
Bat 20 Mart idi .
Eğer hamileysem 40.hafta Kasım a denk geliyor.
Henuz test vs yapmadım ama belirtilerden dolayı şüpheliyim.
Aşırı iştah artışı.
Tatlı tuzlu can çekmesi.
Ve iki hafta öncesi göğüste aşırı hassasiyet ve şişlik yaşadım.
Yine bir iki hafta önce yumurtadan tiksinme.
İdrar testi yapsam çıkar mı?
Hangi test daha güvenilir?
Şimdi de kremsi lekelenmeye döndü şükür kanama bitti . Bugün yine gittim acile fitile devam dedi kese yerinde . Ama kalp atışı için erkenmisHayırlı olsun. Kaç gündür burada da lekelenme yaşayanlar var bu dönemde oluyor sanırım kanama gibi olursa siz yine gidin bana birde iğne yaptılar bugün iyiyim çok şükür.
Gözün aydınn kaç haftalık duydunEvet Canım, dün duyduk çok şükür
Kremsi lekelenmenin rengi ne canm, benim cogunlukla acik kahverengi, nadiren açık pembe. 5 gundur filan devam ediyor. Progestan kullaniyorum ama azalma olmadı.Şimdi de kremsi lekelenmeye döndü şükür kanama bitti . Bugün yine gittim acile fitile devam dedi kese yerinde . Ama kalp atışı için erkenmis
Canım hoşgeldin topik arkadaşımKızlar merhaba . Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Hemen birkaç saat sonra kanamam geldi . Doktora gittim kesenin oluştuğunu ve tutunduğunu söyledi. Progesteron fitil verdi her ihtimale karşı şimdi sadece kahverengi akıntı geliyor bitti sayılır kanama. Hiç böyle bişey yaşayan var mı ?
Gecmis olsun tekrardan ,yarin guzel haberlerle gelin inşallahKadin dogum hastanesinde dun spekulum ile bakti, kanama alani yok dedi, bebegi gordum, kalbini duydum, prelutan ignemi oldum. Lekelenme bitti gibi ama her kasik agrisinda yuregim agzima geliyor... Yarin sabah kendi dr'um bakacak, birsey yoktur dimi moralim bozuk, duaniza ihtiyac duydum...
Bende aldim ,daha sımdiden.Çünku lekelenmem oldu.fırsat buldukca yatıyorum ,hal böyle oluncaKızlar kilo durumunuz nedirBen şimdiden 2 kilo almışım bile
Tablomuzda hepimizin kalp atış haftası yazıyorGözün aydınn kaç haftalık duydun
Kahverengi canım çamur gibiKremsi lekelenmenin rengi ne canm, benim cogunlukla acik kahverengi, nadiren açık pembe. 5 gundur filan devam ediyor. Progestan kullaniyorum ama azalma olmadı.
HoşbuldumCanım hoşgeldin topik arkadaşım
Umarım daha iyisindir
Gecmis olsun tekrardan ,yarin guzel haberlerle gelin inşallah
Bende aldim ,daha sımdiden.Çünku lekelenmem oldu.fırsat buldukca yatıyorum ,hal böyle oluncaalınıyor
Oh masallah, kalbi de duyarsin insallahŞimdi de kremsi lekelenmeye döndü şükür kanama bitti . Bugün yine gittim acile fitile devam dedi kese yerinde . Ama kalp atışı için erkenmis
Ay inşallah. Bişey sorucam ilk gebeliğim çok da bilgim yok o yüzden biraz darliyorum sanki kusura bakmaOh masallah, kalbi de duyarsin insallah
Anladım .Merhaba. Benim de sat 18 şubat bat 18 marttı. 15 martta laboquickin testiyle silik çizgi görünmüştü. Sonra eczaneden oncomed alıp tekrarladım. Onda da aynı şekilde görünmüştü. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 12 gün sonra falan silik olarak görünüyor
Anladim canim, bakalim 1 nisanda gidecegim kalp atisi icin ama artma olursa erken giderim. Böyle devam ederse sorun yoktur herhalde, normal deniyor hep çünkü..Kahverengi canım çamur gibi
Son adet tarihine göre hesaplıyor genelde doktorlar. Geç döllenme vs olmuşsa bir hafta on gün geride çıkabiliyor ultrasondaTeşekkür ederimbide bisey sormak istiyorum kızlar size doktor gitmiştim perşembe günü doktor ultrason da göremedi alttan baktı 3 haftalik kadar dedi şimdi ben üç haftanın üstüne mi sayayım yani mesela bugün 3 hafta üç günlük mu oluyorum hiç bisey anlamadım
2 defa kustum.bem çok zor kusan bir insanım çok direnirim kusmamak için kusunca rahatlayan değil daha kotu olanlardanım. İlaç kullanıyorum bir de o da kusmami engelliyor sanırım ama bulantı sürekli var malesef inşallah tamamen biter kimse yaşamasınHoşbuldık canım.
Kusma derecesinde oluyor mu mide bulantısı
Kilo sorunun yoksa sıkıntı yokKızlar kilo durumunuz nedirBen şimdiden 2 kilo almışım bile
Aynen canım işte kollamak dikkat etmek lazım az hareket bol yatışAnladim canim, bakalim 1 nisanda gidecegim kalp atisi icin ama artma olursa erken giderim. Böyle devam ederse sorun yoktur herhalde, normal deniyor hep çünkü..
Ben oncesinde almıştım zaten, normal ve bana yakisan kilo 53, son zamanlarda uzun sure 55tim, son aylarda 57Kızlar kilo durumunuz nedirBen şimdiden 2 kilo almışım bile
Evdeysem uzun sure yatiyorum ama okuldaysan mecbur saatlerce oturur vaziyette oluyorum. 8bucuk-5bucuk arasiAynen canım işte kollamak dikkat etmek lazım az hareket bol yatış
Bende elimden geldigince dinlenmeye calışiyorum malum evde tüm isler bana bakiyor ama biraz is biraz dinlenme geciyor gunlerHoşbuldumipek_annesi hayırlı olsunn. Çok şükür iyiyim sen de iyisin inşallah