2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bence de bekle cnm. Çok zor olsa da beklemek
Aynen canım bekleyeceğim bhcg takibi yaptırdık 3 kez sorun yok artık muayene gününe kadar bekleyeyim şimdi kese var dese bebek yok diyeçek cart curt boşuna kasılcam giderim ay sonu söyler zaten bu arada zaten bir aksilik olduğunda kanama başlıyor direk ondan zaten 15 gün sonra gelin diyorlar öğrendik artık işleri Dr kadar vallahi

Hayırlı olsun. Kaç gündür burada da lekelenme yaşayanlar var bu dönemde oluyor sanırım kanama gibi olursa siz yine gidin bana birde iğne yaptılar bugün iyiyim çok şükür.

Hayırlı olsun. Kaç gündür burada da lekelenme yaşayanlar var bu dönemde oluyor sanırım kanama gibi olursa siz yine gidin bana birde iğne yaptılar bugün iyiyim çok şükür.
Kadin dogum hastanesinde dun spekulum ile bakti, kanama alani yok dedi, bebegi gordum, kalbini duydum, prelutan ignemi oldum. Lekelenme bitti gibi ama her kasik agrisinda yuregim agzima geliyor... Yarin sabah kendi dr'um bakacak, birsey yoktur dimi moralim bozuk, duaniza ihtiyac duydum...

Tuvalete gitmeye korkuyor insan öyle iyi anlıyorum ki geçecek inşallah 12. Hafta taramalarında ayrıntılı ultrason dönemlerinde kaygı ve endişelerimizi paylaşacağız. Analık bu endişesi biter mi, iyi olalım en kısa zamanda yüreği ağzında yaşayan bütün gebitolar dualarimdasiniz sizde beni katın dualarınıza

Bu süreçte pozitif enerji çok önemli Canım. Her türlü kötü düşünceye kendini kapa. Rabbim her şeyi hakkıyla bilendir. Benim mucizevi şekilde 8 yıl sonra kendiliğinden oldu hamileliğim. Ama hiç teslimiyeti bırakmadım
Benim de ara ara ağrım oluyor dinleniyorum geçiyor. Doktoruma da soyledim dün hatta, çok normal bu süreçte ağrılar dedi.

Benim de öyleydi 4+5 4+6 civarında, şu anda (5+2) daha iyiyim. Ama o günlerde baya regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım sonrasında geçti. Hepsi normal anladığım kadarıyla :) içinizi ferah tutun

Dokturum bana 12. haftaya kadar adet ağrısı gibi sancı çekebileceğimi ve bunun normal olduğunu söyledi.

31 yaşındayım,
20 Kasım beklenen doğum tarihi,
İlk çocuk,
Henüz doktora gitmedim yarın gideceğim.
Şu an 5+1 keseyi görür görmez bilgi veririm

Sorun yok bence. Gene de dualarımız senınle ıyı haberlerını beklıyoruz ıns
Bende 2kilo almışım henüz çok yeni ya şimdiden başladım almaya 60 oldum hayatimda ilk defa
Aman dıkkat ılk gebelıgımde ılk haftadan ıkı kılı alıp yırmı kıloyla tamamlamıştım

Benim de öyleydi 4+5 4+6 civarında, şu anda (5+2) daha iyiyim. Ama o günlerde baya regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım sonrasında geçti. Hepsi normal anladığım kadarıyla :) içinizi ferah tutun
İnşallah canım doktor randevusu alacam bu haftayıda geçirmek gerek çünkü 4. Veya 5 haftalarda bakmıyorlar 6,7,8 işte bu kese varmı yok mu kalp atışı falan bunlar için hayırlısı inşallah biraz daha sabır

Ama bi an önce folikaside başlamalısınız...

Kızlar kilo durumunuz nedir Ben şimdiden 2 kilo almışım bile

[QUOTE="Mursec, post: 67452556, member: 1015
Bende 2kilo almışım henüz çok yeni ya şimdiden başladım almaya 60 oldum hayatimda ilk defa
[/QUOTE]
Kızlar aslında saglıklı beslenmek adına burada birbiriizi motive falan etsek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…