2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selam kızlar.
Bugün 4+2 oldu .
Sat 20 Şubat.
Bat 20 Mart idi .
Eğer hamileysem 40.hafta Kasım a denk geliyor.
Henuz test vs yapmadım ama belirtilerden dolayı şüpheliyim.
Aşırı iştah artışı.
Tatlı tuzlu can çekmesi.
Ve iki hafta öncesi göğüste aşırı hassasiyet ve şişlik yaşadım.
Yine bir iki hafta önce yumurtadan tiksinme.
İdrar testi yapsam çıkar mı?
Hangi test daha güvenilir?

Selam kızlar.
Bugün 4+2 oldu .
Sat 20 Şubat.
Bat 20 Mart idi .
Eğer hamileysem 40.hafta Kasım a denk geliyor.
Henuz test vs yapmadım ama belirtilerden dolayı şüpheliyim.
Aşırı iştah artışı.
Tatlı tuzlu can çekmesi.
Ve iki hafta öncesi göğüste aşırı hassasiyet ve şişlik yaşadım.
Yine bir iki hafta önce yumurtadan tiksinme.
İdrar testi yapsam çıkar mı?
Hangi test daha güvenilir?
Merhaba. Benim de sat 18 şubat bat 18 marttı. 15 martta laboquickin testiyle silik çizgi görünmüştü. Sonra eczaneden oncomed alıp tekrarladım. Onda da aynı şekilde görünmüştü. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 12 gün sonra falan silik olarak görünüyor

Hayırlı olsun. Kaç gündür burada da lekelenme yaşayanlar var bu dönemde oluyor sanırım kanama gibi olursa siz yine gidin bana birde iğne yaptılar bugün iyiyim çok şükür.
Şimdi de kremsi lekelenmeye döndü şükür kanama bitti . Bugün yine gittim acile fitile devam dedi kese yerinde . Ama kalp atışı için erkenmis

Şimdi de kremsi lekelenmeye döndü şükür kanama bitti . Bugün yine gittim acile fitile devam dedi kese yerinde . Ama kalp atışı için erkenmis
Kremsi lekelenmenin rengi ne canm, benim cogunlukla acik kahverengi, nadiren açık pembe. 5 gundur filan devam ediyor. Progestan kullaniyorum ama azalma olmadı.

Kızlar merhaba . Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Hemen birkaç saat sonra kanamam geldi . Doktora gittim kesenin oluştuğunu ve tutunduğunu söyledi. Progesteron fitil verdi her ihtimale karşı şimdi sadece kahverengi akıntı geliyor bitti sayılır kanama. Hiç böyle bişey yaşayan var mı ?
Canım hoşgeldin topik arkadaşım 🥰
Umarım daha iyisindir🙏
Kadin dogum hastanesinde dun spekulum ile bakti, kanama alani yok dedi, bebegi gordum, kalbini duydum, prelutan ignemi oldum. Lekelenme bitti gibi ama her kasik agrisinda yuregim agzima geliyor... Yarin sabah kendi dr'um bakacak, birsey yoktur dimi moralim bozuk, duaniza ihtiyac duydum...
Gecmis olsun tekrardan ,yarin guzel haberlerle gelin inşallah 💟
Kızlar kilo durumunuz nedir 😜 Ben şimdiden 2 kilo almışım bile 🤭
Bende aldim ,daha sımdiden.Çünku lekelenmem oldu.fırsat buldukca yatıyorum ,hal böyle olunca 😏 alınıyor

Canım hoşgeldin topik arkadaşım 🥰
Umarım daha iyisindir🙏

Gecmis olsun tekrardan ,yarin guzel haberlerle gelin inşallah 💟

Bende aldim ,daha sımdiden.Çünku lekelenmem oldu.fırsat buldukca yatıyorum ,hal böyle olunca 😏 alınıyor
Hoşbuldum ipek_annesi ipek_annesi hayırlı olsunn. Çok şükür iyiyim sen de iyisin inşallah

Merhaba. Benim de sat 18 şubat bat 18 marttı. 15 martta laboquickin testiyle silik çizgi görünmüştü. Sonra eczaneden oncomed alıp tekrarladım. Onda da aynı şekilde görünmüştü. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 12 gün sonra falan silik olarak görünüyor
Anladım .
Teşekkür ederim.
Yarına kadar bekleyeyim öğleden sonra yaparım bir test tahminim.

Size de hayırlı olsun inşallah 🧿

Teşekkür ederim 🥰😍 bide bisey sormak istiyorum kızlar size doktor gitmiştim perşembe günü doktor ultrason da göremedi alttan baktı 3 haftalik kadar dedi şimdi ben üç haftanın üstüne mi sayayım yani mesela bugün 3 hafta üç günlük mu oluyorum hiç bisey anlamadım 😅😇
Son adet tarihine göre hesaplıyor genelde doktorlar. Geç döllenme vs olmuşsa bir hafta on gün geride çıkabiliyor ultrasonda
Hoşbuldık canım.
Kusma derecesinde oluyor mu mide bulantısı
2 defa kustum.bem çok zor kusan bir insanım çok direnirim kusmamak için kusunca rahatlayan değil daha kotu olanlardanım. İlaç kullanıyorum bir de o da kusmami engelliyor sanırım ama bulantı sürekli var malesef inşallah tamamen biter kimse yaşamasın
Kızlar kilo durumunuz nedir 😜 Ben şimdiden 2 kilo almışım bile 🤭
Kilo sorunun yoksa sıkıntı yok 😅 ben hiç almadim daha

X