2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi düşün iyi olsun zaten bu hamilelikten hamileliğe değişiyor kendini başkasıyla kıyaslayıp üzülme biraz daha sabır herşey güzel olacak inşallah

Hayırlı olsun canım ❤
Kızlar keseyi gördük çok şükür 4+2 dedi doktor. 3 hafta sonra kalp atışları için çağırd.
Hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun ,inşallah sağlıcakla ilerler canım Dualarımız seninle

Haftana göre de erken sanırım görülmemesi normal olabilir karından bakıldıysa görülmez stres yapmamaya çalış lekenlemede yerlesmedendir o haftalarda oluyor çünkü

Bugün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına.
Bende polikistik over sendromu olduğu için geç döllenme olmuş ki bunu kendim de anlamıştım zaten. Döllenme normal döngüden 1 hafta sonra olduğu için şuan 4+1 olarak gözüküyor. Geri ileri kısmına da çok takılmamak lazım ileride çocuk kilo aldıkça bir bakıyorsun ileriden gitmeye başlıyor çok sorun edilecek bir şey değil sağlıklı olması yeterli zaten.
Herhangi bir tedaviyle değil normal yolla hamile kaldım. Belki benim durumumda olanlar vardır onları da aydınlatmış olayım.
Kese görmedik diye hiç üzülmeyin geç döllenmede normal oluyor bu durum.
Geç döllenme olduğu için acaba yumurta kalitesi düşer mi bu risk yaratır mı diye sordum doktoruma. Yaşım 35 üstü olmadığı (mayısta 31 olacağım) için hiçbir sorun olmayacağını yumurta kalitesinin bozulmayacağını söyledi.
Bazı arkadaşlar mide bulanmaması durumunu çok kafaya takmışlar ama bu gerçekten kafaya takılacak bir şey değil. 4,5 yaşında bir oğlum var ve ona hamileyken hiç midem bulanmadı ve kusmadım. Gayet sağlıklı kendisi (maşallah:)) Muhtemelen bu hamileliğim de aynı olacaktır çünkü hayatımda hiç kusmadım desem yeridir :) Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora.
Anadolu yakasında doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlar için ben Sibel Açıkalın’a gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Özel muayenehanesi var Ümraniye Santral’de, Ataşehir’e çok da uzak olmadığından bana kolay oluyor.

Oyyy hoş geldin @ygmygm yi etiketleyerek ilk sayfada bulunan tabloya ait bilgilerini yaz, o da musait olunca seni ekler anlatsana, kac yasindasin, son adet tarihin nedir, kacinci bebegin olacak, ne kadarlik evlisin vs
20 yaşındayım 2 yillik evliyim ilk çocuğum olacak 5 şubatta en son adet başlangıcım vardı

Eneemm, listedeki en genc anne siz olacaksiniz şuan hayirlisi olsun, saglikla kavusalim hep birlikte insallah
Teşekkür ederim

Dr gittim canım kanama başlamadan.progestorn verdi ama işe yarar mı bilmiyorum.yarin bize herşeyi gösterir
Herşeyin hayırlısı üzülme düşüyorsa da sağlıksız olduğundan tutunamamıştır benim de aynısı olmuştu 6+3 haftalıkken düşmüştü öyle avuttum kendimi hemen doktora git belki iğne serum bişey verir belli de olmaz kimisinin düşmüyo böyle kanamaları olup ta

Dr gittim canım kanama başlamadan.progestorn verdi ama işe yarar mı bilmiyorum.yarin bize herşeyi gösterir
Tatlım günaydın umarım iyisindir çok üzüldüm ama rabbim herşeyin hayırlısını verendir eğer hayırlı ise sana tutunacaktır bu kahve akıntı kızımda bende 16. Haftama kadar geldi şimdi 9 yaşında.. Allah herşeyi kararlamıştır düşükler kalp durmaları hepsinin vardır bir anlamı sağlıklı olmayan gebelikleri vücut sonlandırıyor ve ben daha iyisini yaparım diyormuş güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…