2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar akıntılarınız nasıl bende gün içerisinde yoğun yumurta akı gibi geliyor bazen hafif sarı bu sarı kafamı karıştırdı nette havayla temas edince renk alabilirmiş ki inşallah öyledir
Benim de bazen beyaz bazen sarı bol miktarda oluyor, doktorum tamamen normal olduğunu söyledi

Ebeye sordum herkes yüksek böl diyo dedim biz hamilelere bunu veriyoz kullan fazlasını idrarla atıyo vücut dedi zararı yok diyo

Genelde öyle diyorlar evet buna benım drumda dahıl . Ama fazlasının otızmı tetıkledıgı yönünde çalışmalar olduğunu biliyorum um ben. O yüzden nolur nolmaz degıstırdım ılacı

Son düzenleme:
Genelde öyle diyorlar evet buna benım drumda dahıl . Ama fazlasının otızmı tetıkledıgı yönünde çalışmalar olduğunu biliyorum um ben. O yüzden nolur nolmaz degıstırdım ılacı
Valla çok sinir oldum şimdi peki bu ilaçlar niye piyasada var niye ebeler gebelere veriyo

Toxoplasma 2 sonucu var.. birisi daha önceden geçirip geçirmediğiniz.. diğeri şuan geçiriyormusunuz.. ikisininde negatif olması daha öncede geçirmemişsiniz şimdide öyle bir problem yok demek. Daha önceden geçirmek bi yandan iyi bagısıklık oluyor. Geçirmediyseniz dikkatli olmanız gerekiyor

Benim 4 gündür filan kahverengi geliyor hep peceteye, progestan verdi doktor.
Bu hafta lekelenme haftasi demekki.. kahverengi lekelenme gorunce demin acile gittim doktoruma ulastilar, yat dinlen dedi, tedbiren tutunmayi guclendirmek icin preluton igne yapirdi. Sonra dogum hastanesine gittim, bi de usg; bebis yerinde, kalbi de atiyordu sukur gordum :)) bol su ic, dinlen dedi...

Yaaaaa yerimmmmm, oyyy kuzucukkk dinlenince, uzaninca ben de cok iyiyim, ayakta ya da uzun sure oturur vaziyette zorlaniyorum, yoruyor agriyor ve akinti artiyor sanki.. sukur canim çok sevindim keyfinizin yerinde olmasına darısı başıma kuzum

Arkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?

Geçmiş olsun canım, taşınma ıslerin vardı sanırım ,yorma kendini dinlenmeye bak

Ahh Ahh omrumden omur gitti!! Bizde acil tasinma isleri var, hicbirsey kaldirmadim aslinda, ben kutu yapiciyim :)) ayakta kaldim tabi.. Bugun esime dedim, ben 1 hafta kiralik aparta geciyorum, ister tasiyin ister yakin herseyi, ben bilgisayarimi alir cikarim o ev sahibini de Allah bildigi gibi yapsin!!!

Arkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?
Ilk gebelik degilse normal, istah ve gaz/kabizlik da etkili olmakla birlikte karin kaslarinin da bir hafizasi var ikinci gebelikte biraz erken belli olabiliyor.

Maşallah canım çok güzel inşallah darısı bizlere olur

Senin mesajı okuduktan sonra gördüm fotoyuBende bu durumdayım şuan yiyemeyip çıkarsamda bu durumdayım

Eklentiler

• 2E4B8972-3015-4A76-ABA3-A249FAB67A42.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 18

Benimde arttı bugün sanki adet olacağım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun. Aynı iğneden yaptılar banada. Çok geçmiş olsun sizede

Valla çok sinir oldum şimdi peki bu ilaçlar niye piyasada var niye ebeler gebelere veriyo
Çünkü sadece olumlu tarafını goruyorlar. Yan etkısını çoğu kışı bılmıyor bence. Bende tesadufen kardesımın dıyetısyenınden ogrenmıştım bu konuyu. Çocuğunda otızm olduğu ıcın ozrllıkle uyarmıştı kardesımı sağolsun yoksa bende bilmiyordum. Folbıolda fazla olduğunu bılsem onu HIc almazdım burda ogrendım fazla olduğunu
Benım ıkısıde negatıf yazıyor
Benım de öyle ama sanırım ıstahımdan

Sağolasın şimdi folic 1 alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…