2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Eger dusuk yapıyorsan yine gitmelisin o anlamda soyledim, vajinal baktiysa gormesi lazim doktorun kanamayi, ondan sordum canim..

Herşeyin hayırlısı üzülme düşüyorsa da sağlıksız olduğundan tutunamamıştır benim de aynısı olmuştu 6+3 haftalıkken düşmüştü öyle avuttum kendimi hemen doktora git belki iğne serum bişey verir belli de olmaz kimisinin düşmüyo böyle kanamaları olup ta

Saglıksızsa düşer arkadasım aynısını yaşadım bende. Tabı kı çı çok zor ama onemlı olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Rabbım doğru zamanda hayırlısını nasıp etsın ıns

Tatlım günaydın umarım iyisindir çok üzüldüm ama rabbim herşeyin hayırlısını verendir eğer hayırlı ise sana tutunacaktır bu kahve akıntı kızımda bende 16. Haftama kadar geldi şimdi 9 yaşında.. Allah herşeyi kararlamıştır düşükler kalp durmaları hepsinin vardır bir anlamı sağlıklı olmayan gebelikleri vücut sonlandırıyor ve ben daha iyisini yaparım diyormuş güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🧿
Hepinize teşekkürler kızlar.malesef düşük yapıyorum.gittigim Dr iyi bı doltordu.muhtemelen anladı ama birşey söylemek istemedim.yoksa rahim duvarına falan bakardı.hayırlısı böyleymiş elden gelen birşey yok.allahim hepinizi sağlıcakla kavuştursun evlatlariniza

Merhabalar,
Son adet tarihin 13 şubat, 5+1 günlük hamileyim henüz keseyi görmedim yarın göreceğim inşallah. Tahmini doğum 20 Kasım 🌸
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada sormak istediklerim var sizlere,
Kabızlık çeken var mı?
Mide bulantılarınız başladı mı?
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?

Evet yaa nasıl olcak bilmiyorum düşünüp düşünüp üzülüyorum bırakınca da hayatımda büyük bı eksiklik olucak gibi hissediyorum ayy çok zor yaa zaten birakmayada niyeti yok:KK12:
Yaa hiç üzülme bak ne güzel emzirmissin doya doya.. vücudunun da biraz dinlenmeye ihtiyacı var sonra gelecek bebeği de emzireceksin zaten 😍😍
Kızlar kanamam başladı.aranizdan ayrılıyorum sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok üzüldüm ama yine de hemen kötü düşünme belki tutunur bebişin 🥺
20 yaşındayım 2 yillik evliyim ilk çocuğum olacak 5 şubatta en son adet başlangıcım vardı 🤗😊🙈
Hoşgeldin aramıza en genç anne 🥰 hayırlı olsun ❤️

Merhabalar,
Son adet tarihin 13 şubat, 5+1 günlük hamileyim henüz keseyi görmedim yarın göreceğim inşallah. Tahmini doğum 20 Kasım 🌸
Kabızlık çeken var mı?
Merhaba.. Hoşgeldin 🥰
Kabızlık ilk başlarda çok yaşadım şu an yok çok şükür.
Mide bulantim 6. Haftada başladı
Kasık ağrılarım çok olmadı benim

Merhabalar,
Kabızlık çeken var mı?
Hayırlı olsun canım Benim 14 Şubat aramızda bir gün var kabızlık oldu kasık ağrım yok denecek kadar az bu sabah 2 kez yokladı uyandığımda mide bulantım yok tatlım senin

Keseyi göremedi dün dr.keseyi görseydi belki yapardı birşeyler.simdi watsap dan görüştük bhcg testi istedi yarın için.hiç düşük yaşamadım ama bildiğin adet gibi geliyor şu anda
Kimyasal gebelik de gecirmis olabilirsiniz, oyle durumlarda bebek olusmaz, insallah saglikla atlatacaksiniz bu süreci. Bebek düşürdüm gibi düşünmeyin. Ben de bos gebelik gecirdim kurtaj oldum ve bebek yoktu zaten, bu açıdan bakinca daha rahatliyor insan.

Kızlar aranızda ters rahimli olan var mi? Kese arkada olustugu icin belime cok vuruyor 😬 bu durumu yaşayan var mi?
Günaydın canım🥰 Bana çok hafif geriye doğru demişlerdi, onun dereceleri varmış galiba, bel ağrım oluyor hep 🤷🏻‍♀️ Rahim büyüdükçe öne doğru geçecekmiş 🙈

Kızlar ben yarın tiroid için Dr gitmişken bebiş için de gideyim mi 31 ine randevu almıştım bebiş için yarın 5+1 olçak ama ne diyorsunuz bekleyeyim mi erken mi daha

Kızlar aranızda ters rahimli olan var mi? Kese arkada olustugu icin belime cok vuruyor 😬 bu durumu yaşayan var mi?
Ben bır Doğum yaptım kımse bana rahmın ters demedı. 7 yıl sonra kontrolde başka dr rahmımın ters olduğunu soyledı ben sok hıc bılmıyordum dıyen olmadı kı... bu arada agrım yok denecek kadar az

X