- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.361
Kızlar kanamam başladı.aranizdan ayrılıyorum sanırım.
Canım inşallah iyidir bebegın suan durum neDr gittim canım kanama başlamadan.progestorn verdi ama işe yarar mı bilmiyorum.yarin bize herşeyi gösterir
Eger dusuk yapıyorsan yine gitmelisin o anlamda soyledim, vajinal baktiysa gormesi lazim doktorun kanamayi, ondan sordum canim..
Herşeyin hayırlısı üzülme düşüyorsa da sağlıksız olduğundan tutunamamıştır benim de aynısı olmuştu 6+3 haftalıkken düşmüştü öyle avuttum kendimi hemen doktora git belki iğne serum bişey verir belli de olmaz kimisinin düşmüyo böyle kanamaları olup ta
Saglıksızsa düşer arkadasım aynısını yaşadım bende. Tabı kı çı çok zor ama onemlı olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Rabbım doğru zamanda hayırlısını nasıp etsın ıns
Hepinize teşekkürler kızlar.malesef düşük yapıyorum.gittigim Dr iyi bı doltordu.muhtemelen anladı ama birşey söylemek istemedim.yoksa rahim duvarına falan bakardı.hayırlısı böyleymiş elden gelen birşey yok.allahim hepinizi sağlıcakla kavuştursun evlatlarinizaTatlım günaydın umarım iyisindir çok üzüldüm ama rabbim herşeyin hayırlısını verendir eğer hayırlı ise sana tutunacaktır bu kahve akıntı kızımda bende 16. Haftama kadar geldi şimdi 9 yaşında.. Allah herşeyi kararlamıştır düşükler kalp durmaları hepsinin vardır bir anlamı sağlıklı olmayan gebelikleri vücut sonlandırıyor ve ben daha iyisini yaparım diyormuş güzel haberlerini bekliyoruz
Maalesef canım devam ediyorCanım inşallah iyidir bebegın suan durum ne
İgne vurdular mı? Yat dinlen canım umarım tutunur bebegın hakkında hayırlısı olsunMaalesef canım devam ediyor
Yaa hiç üzülme bak ne güzel emzirmissin doya doya.. vücudunun da biraz dinlenmeye ihtiyacı var sonra gelecek bebeği de emzireceksin zatenEvet yaa nasıl olcak bilmiyorum düşünüp düşünüp üzülüyorum bırakınca da hayatımda büyük bı eksiklik olucak gibi hissediyorum ayy çok zor yaa zaten birakmayada niyeti yok
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok üzüldüm ama yine de hemen kötü düşünme belki tutunur bebişinKızlar kanamam başladı.aranizdan ayrılıyorum sanırım.
Hoşgeldin aramıza en genç anne20 yaşındayım 2 yillik evliyim ilk çocuğum olacak 5 şubatta en son adet başlangıcım vardı
Merhaba.. HoşgeldinMerhabalar,
Son adet tarihin 13 şubat, 5+1 günlük hamileyim henüz keseyi görmedim yarın göreceğim inşallah. Tahmini doğum 20 Kasım
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada sormak istediklerim var sizlere,
Kabızlık çeken var mı?
Mide bulantılarınız başladı mı?
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Hayırlı olsun canım Benim 14 Şubat aramızda bir gün var kabızlık oldu kasık ağrım yok denecek kadar az bu sabah 2 kez yokladı uyandığımda mide bulantım yok tatlım seninMerhabalar,
Son adet tarihin 13 şubat, 5+1 günlük hamileyim henüz keseyi görmedim yarın göreceğim inşallah. Tahmini doğum 20 Kasım
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada sormak istediklerim var sizlere,
Kabızlık çeken var mı?
Mide bulantılarınız başladı mı?
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Keseyi göremedi dün dr.keseyi görseydi belki yapardı birşeyler.simdi watsap dan görüştük bhcg testi istedi yarın için.hiç düşük yaşamadım ama bildiğin adet gibi geliyor şu andaİgne vurdular mı? Yat dinlen canım umarım tutunur bebegın hakkında hayırlısı olsun
Kimyasal gebelik de gecirmis olabilirsiniz, oyle durumlarda bebek olusmaz, insallah saglikla atlatacaksiniz bu süreci. Bebek düşürdüm gibi düşünmeyin. Ben de bos gebelik gecirdim kurtaj oldum ve bebek yoktu zaten, bu açıdan bakinca daha rahatliyor insan.Keseyi göremedi dün dr.keseyi görseydi belki yapardı birşeyler.simdi watsap dan görüştük bhcg testi istedi yarın için.hiç düşük yaşamadım ama bildiğin adet gibi geliyor şu anda
Günaydın canımKızlar aranızda ters rahimli olan var mi? Kese arkada olustugu icin belime cok vuruyorbu durumu yaşayan var mi?
Canım bhcg baktırdığın artış nasıldı değerler nasıldıKeseyi göremedi dün dr.keseyi görseydi belki yapardı birşeyler.simdi watsap dan görüştük bhcg testi istedi yarın için.hiç düşük yaşamadım ama bildiğin adet gibi geliyor şu anda
Ben bır Doğum yaptım kımse bana rahmın ters demedı. 7 yıl sonra kontrolde başka dr rahmımın ters olduğunu soyledı ben sok hıc bılmıyordum dıyen olmadı kı... bu arada agrım yok denecek kadar azKızlar aranızda ters rahimli olan var mi? Kese arkada olustugu icin belime cok vuruyorbu durumu yaşayan var mi?
Ben 5+ 1 ken gıttım keseyı bıle alttan gördü kalp atışı ıcın 23 üne randevu verdı. Sızın ılk randevunuz mu olacakKızlar ben yarın tiroid için Dr gitmişken bebiş için de gideyim mi 31 ine randevu almıştım bebiş için yarın 5+1 olçak ama ne diyorsunuz bekleyeyim mi erken mi daha
Hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç baktirmamistim.28. günde baktirmistim oda 29 duCanım bhcg baktırdığın artış nasıldı değerler nasıldı