- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.321
Benimde arttı bugün sanki adet olacağım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun. Aynı iğneden yaptılar banada. Çok geçmiş olsun sizede
Tuvalete gitmeye korkuyorum son gittiğimde olmadı ama bugün gün boyuoldu tuvalete de damladı hattaDurdu mu lekelenme peki?? Allah yardimcimiz olsun
kıyamam ya güzel emmiş yine yavaş yavaş biraktirirsin . Memeden kesme süreci anne için çok zor oluyor çok duygusal bir süreç bir de hamilelik var iki kat daha duygusalEvet 19 aylık bıraksın diye uğraşıyorum ama bırakmak istemiyor hiç
Eğer ikinci ya da üçüncü vs gebelik ise çıkması normalArkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?
İnşallah bişey olmaz sağlıkla ilerler moralini düşürme dikkat et kendineKızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah bişey çıkmaz canım Allah korusunKızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
Benimde deavm ediyor. İnşallah hicbisey olmadan kesilir.Kızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
Senin mesajı okuduktan sonra gördüm fotoyuBende bu durumdayım şuan yiyemeyip çıkarsamda bu durumdayım
Bence normal canım ilk hamileliğimde 7.haftanin sonunda görmüştüm buna hiç gitmedim dahaKızlar bir soru daha:) 6+1 deyim. Kese var, ama içinde bebiş gözükmedi normal mi? Bi yorum yapmadı. Ya da duymadım. Heyecandan ne bişey duydum ne sorabildim.
Bence erken canım hiç sıkma canınıDr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
Hoş geldinizKızlar nasip olursa bende kasım da annesi olacağım
Gaz şişmesi olabilir mi canım çok üşüyorum sanırım ondan da oluyor acayip bi gaz sorunum var benimArkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?
İnşallah canım haberdar et biziKızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
Evet yaa nasıl olcak bilmiyorum düşünüp düşünüp üzülüyorum bırakınca da hayatımda büyük bı eksiklik olucak gibi hissediyorum ayy çok zor yaa zaten birakmayada niyeti yokkıyamam ya güzel emmiş yine yavaş yavaş biraktirirsin . Memeden kesme süreci anne için çok zor oluyor çok duygusal bir süreç bir de hamilelik var iki kat daha duygusal
Bı sorun yoktur inşallah Allah'ım korusun. gitmek daha iyi tabi bekleyip stres yapmaktansaKızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
Ani mi oldu canim, kötü olmuş tam bu donemine denk gelmesi... Çok haklısın insan cok tedirgin olur. Şükür ki her sey yolundaymis bakAhh Ahh omrumden omur gitti!! Bizde acil tasinma isleri var, hicbirsey kaldirmadim aslinda, ben kutu yapiciyim :)) ayakta kaldim tabi.. Bugun esime dedim, ben 1 hafta kiralik aparta geciyorum, ister tasiyin ister yakin herseyi, ben bilgisayarimi alir cikarimo ev sahibini de Allah bildigi gibi yapsin!!!
Insallah ciddi bir durum yoktur. Cok gecmis olsun, stres yapma. Yoluna girecek inşallahKızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah bişey çıkmaz canım Allah korusun
Benimde deavm ediyor. İnşallah hicbisey olmadan kesilir.
Bence normal canım ilk hamileliğimde 7.haftanin sonunda görmüştüm buna hiç gitmedim daha
Bence erken canım hiç sıkma canını
Hoş geldinizmuhtemel doğum tarihlerimiz aynı
Gaz şişmesi olabilir mi canım çok üşüyorum sanırım ondan da oluyor acayip bi gaz sorunum var benim
İnşallah canım haberdar et bizi
Kızlar kese yok.degerine göre erken kese içinde diyor.progestan verdim.pazartesi kan tahlili yenile ona göre konuşalım dedi.kana olması önemli değil dedi.şu anda ne sağlıklı nede dış gebelik diyemem dedi.dua edin kızlarBı sorun yoktur inşallah Allah'ım korusun. gitmek daha iyi tabi bekleyip stres yapmaktansa
Hos geldin aramızaIyi akşamlar güzel anne adayları. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde bat yarın ama 5 gün önce b-hcg de kan testi sonucum 24,2 olarak öğrenmiş bulunmaktayım.ygmygm beni de listeye eklersen çok sevinirim. Henüz kese için gitmedim daha erken diye. Inş. önümüzdeki hafta görürüm diye umut ediyorum. Yaş 30. Beklenen doğum şimdilik belli değil keseyi görmeye gittiğimde haber veririm. 2. Çocuk olacak inş.
Karindan mi bakti? Saglikla atlat insallahKızlar kese yok.degerine göre erken kese içinde diyor.progestan verdim.pazartesi kan tahlili yenile ona göre konuşalım dedi.kana olması önemli değil dedi.şu anda ne sağlıklı nede dış gebelik diyemem dedi.dua edin kızlar
Bence normal canım ilk hamileliğimde 7.haftanin sonunda görmüştüm buna hiç gitmedim daha
Bence erken canım hiç sıkma canını
Hoş geldinizmuhtemel doğum tarihlerimiz aynı
Gaz şişmesi olabilir mi canım çok üşüyorum sanırım ondan da oluyor acayip bi gaz sorunum var benim
İnşallah canım haberdar et bizi
Çok teşekkür ederim canim şimdi hesapladım internetten. Aklıma gelmemişti. Tahmini 30 kasım yazıyorHos geldin aramızaben de doktora gidince degil de programla hesapladim muhtemel dogum tarihini. Istersen sen de dogum hesaplama yazip son adet tarihine gore öğrenebilirsin hayirlisi olsun şimdiden
Oyy, kasima son duzlukte geldi bebisÇok teşekkür ederim canim şimdi hesapladım internetten. Aklıma gelmemişti. Tahmini 30 kasım yazıyorygmygm