2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Iyi akşamlar güzel anne adayları. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde bat yarın ama 5 gün önce b-hcg de kan testi sonucum 24,2 olarak öğrenmiş bulunmaktayım. ygmygm ygmygm beni de listeye eklersen çok sevinirim. Henüz kese için gitmedim daha erken diye. Inş. önümüzdeki hafta görürüm diye umut ediyorum. Yaş 30. Beklenen doğum şimdilik belli değil keseyi görmeye gittiğimde haber veririm. 2. Çocuk olacak inş. 🙏🙏

Evet 19 aylık bıraksın diye uğraşıyorum ama bırakmak istemiyor hiç
kıyamam ya güzel emmiş yine yavaş yavaş biraktirirsin . Memeden kesme süreci anne için çok zor oluyor çok duygusal bir süreç bir de hamilelik var iki kat daha duygusal 🥺
Arkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?
Eğer ikinci ya da üçüncü vs gebelik ise çıkması normal

Kızlar bir soru daha:) 6+1 deyim. Kese var, ama içinde bebiş gözükmedi normal mi? Bi yorum yapmadı. Ya da duymadım. Heyecandan ne bişey duydum ne sorabildim.
Bence normal canım ilk hamileliğimde 7.haftanin sonunda görmüştüm buna hiç gitmedim daha
Dr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
Bence erken canım hiç sıkma canını
Kızlar nasip olursa bende kasım da annesi olacağım
Hoş geldiniz 🌸🌸muhtemel doğum tarihlerimiz aynı 🧿
Arkadaşlar benim karnım şişmeye başladı. Henüz erken biliyorum. İştahımın açılmasından mı yoksa gebelikten dolayı mı bilemedim:) Sizler ne durumdasınız?
Gaz şişmesi olabilir mi canım çok üşüyorum sanırım ondan da oluyor acayip bi gaz sorunum var benim
Kızlar lekelenme başlayınca dayanamadım özele geldim.bekliyoruz bize dua edin kızlar en azından keseyi görelim sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah canım haberdar et bizi 🙏🙏

kıyamam ya güzel emmiş yine yavaş yavaş biraktirirsin . Memeden kesme süreci anne için çok zor oluyor çok duygusal bir süreç bir de hamilelik var iki kat daha duygusal 🥺
Evet yaa nasıl olcak bilmiyorum düşünüp düşünüp üzülüyorum bırakınca da hayatımda büyük bı eksiklik olucak gibi hissediyorum ayy çok zor yaa zaten birakmayada niyeti yok:KK12:

Ahh Ahh omrumden omur gitti!! Bizde acil tasinma isleri var, hicbirsey kaldirmadim aslinda, ben kutu yapiciyim :)) ayakta kaldim tabi.. Bugun esime dedim, ben 1 hafta kiralik aparta geciyorum, ister tasiyin ister yakin herseyi, ben bilgisayarimi alir cikarim :KK54: o ev sahibini de Allah bildigi gibi yapsin!!!
Ani mi oldu canim, kötü olmuş tam bu donemine denk gelmesi... Çok haklısın insan cok tedirgin olur. Şükür ki her sey yolundaymis bak😍 oturur vaziyette bile cok durmamaya çalis, gerekirse bir yardımcı tutun esya toplasn olmaz mi oyle bilemedim ama🤭

İnşallah bişey çıkmaz canım Allah korusun 🤲

Benimde deavm ediyor. İnşallah hicbisey olmadan kesilir. 🙏🙏🙏🙏

Bence normal canım ilk hamileliğimde 7.haftanin sonunda görmüştüm buna hiç gitmedim daha

Gaz şişmesi olabilir mi canım çok üşüyorum sanırım ondan da oluyor acayip bi gaz sorunum var benim

Bı sorun yoktur inşallah Allah'ım korusun. gitmek daha iyi tabi bekleyip stres yapmaktansa
Kızlar kese yok.degerine göre erken kese içinde diyor.progestan verdim.pazartesi kan tahlili yenile ona göre konuşalım dedi.kana olması önemli değil dedi.şu anda ne sağlıklı nede dış gebelik diyemem dedi.dua edin kızlar

Iyi akşamlar güzel anne adayları. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde bat yarın ama 5 gün önce b-hcg de kan testi sonucum 24,2 olarak öğrenmiş bulunmaktayım. ygmygm ygmygm beni de listeye eklersen çok sevinirim. Henüz kese için gitmedim daha erken diye. Inş. önümüzdeki hafta görürüm diye umut ediyorum. Yaş 30. Beklenen doğum şimdilik belli değil keseyi görmeye gittiğimde haber veririm. 2. Çocuk olacak inş. 🙏🙏
Hos geldin aramıza 🤗🤗 ben de doktora gidince degil de programla hesapladim muhtemel dogum tarihini. Istersen sen de dogum hesaplama yazip son adet tarihine gore öğrenebilirsin😍 hayirlisi olsun şimdiden 🥰

Evet aynı 😀 benim son adet tarihim 12 şubat . Yanlız benim tüp bebek

Hos geldin aramıza 🤗🤗 ben de doktora gidince degil de programla hesapladim muhtemel dogum tarihini. Istersen sen de dogum hesaplama yazip son adet tarihine gore öğrenebilirsin😍 hayirlisi olsun şimdiden 🥰
Çok teşekkür ederim canim şimdi hesapladım internetten. Aklıma gelmemişti. Tahmini 30 kasım yazıyor 😊😊 ygmygm ygmygm

X